yewcia1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Napisane przez justynavege "Ide dzis jak zwykle do schroniska przed cmentarzem suczka maleńka wycudzona z obróżką biega za ludźmi , pewna kobieta odgania suczkę ktora podeszla do niej a ta przestraszona odbiega w stronę głownej ulicy wolam siaka zeby nie wpadl pod samochód psinka podchodzi troszkę nieufna , za chwilę daje się poglaskać idę dalej psinka za mną wychodze juz z dzierzoniowa na Uciechow sunia za mną ale nie jak ja poboczem tylko wleciala na główną drogę nie muszę wam pisać co przezywam auta pędzą jak szalone klakson auta ktore ją ominelo........ udało mi się ją odwołać na pobocze zostawić jej tam nie moglam bo wpadłaby pod auto wiec myk w tarwy ( ja )i nawołuje , podeszła poglaskałam , no ale co dalej wracam poboczem a raczej po kolana w mokrej trawie coby za blisko drogi nie było na parking przed cmentarzem no tak a ja ani smyczy ani nic i co robic :crazyeye: nadszedl Robert z kawałkiem sznurka i sunia znalazla sie (na tej dziwnej smyczy zaprowadzona) w Uciechowie- od dzis zaczynam nosic ze soba smycz Bardzo wychudzona , jadla połykajac bidulka Juz zrobiłam ogloszenia ze zdjęciem psiaka jutro rozwieszę ale czy ona sie komus zagubiła czy ktoś ją wypedzil ?? nie wiem.........." Więcej fotek zaraz wstawię bo image nie chodzi:shake: Quote
justynavege Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ewa wstaw to gdzi esunia stoi tam bardziej widac jaka jest chudziutka :( Quote
malagos Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 i tak widać, jaka to bieda... Mała, chuda kruszynka :-( Quote
justynavege Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 wiecie jak ja dotknelam to :-( mozna sie anatomii uczyc na wystajacyh kosciach Quote
justynavege Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 po nakarmieniu suczka plozyla sie w biurze na fotelu , okrylam ją Molkowym kocykiem byla wymarznieta na pewno noc spedzila na dworze bo zmokla Quote
beamicha Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 no nic trzeba ją podkarmić długo tak wyglądać nie będzie jak Justyna za nią się weźmie ;) Quote
Molkas Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Oj Ty bidulko biedna...miałaś "szczęście w nieszczęściu" Quote
solito Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Wreszcie działa mi internet i mogę zobaczyć tą sunieczkę! W pierwszym momencie /tak kolorystycznie/ przypomina mi Złączka Bidulka:-( Jutro ją wygłaskam!:loveu: Quote
ulvhedinn Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ona duzo bardziej przypomina Pałka :placz: tylko uszęta ładniejsze.... Quote
yewcia1 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Sunieczka nie ma domu, nie ma nawet imienia:-( Quote
justynavege Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 eeeeee no coś Ty Ewa ma imie :) Dżina :eviltong: Cioteczka solito dzis ją obfocila ze wszystkich stron rano biegalam rowieszać ogłoszenia ( ubrałam w folijki bo deszzc lał no i buty mi przemokly ;) ) ze zdjeciem suni moze sie komus zgubila..................( oby) jest mocno wystraszona ale sa chwile gdy merda ogonkiem :) a apetyt . nie pytajcie ile zjadla :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Musi szybko dom odszukać lub trafić do nowego bo inaczej bedzie kolejny otyły psiak w Uciechowie:evil_lol: Quote
justynavege Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Na razie jest szkielecikiem foty beda jak cioteczka solito znajdzie wolna chwilke ( a ma ich na prawdę malutko) Quote
justynavege Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Solito zadziałala jak błyskawica :)) :multi: :multi: ogloszenie o suni jest na stronie regionalnej zajrzyjcie sa fotki nowe :) http://ddz.doba.pl/?s=subsite&id=4742&mod=58 Quote
yewcia1 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Solito:loveu: :loveu: :loveu: Błyskawica:loveu: :loveu: :loveu: Quote
solito Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dzięki, dzięki...:oops: A to kolejne fotki: Tutaj widać wyraźnie, jaka z niej chudzinka: łapki ma tak chude, prawie jak pręty w kracie... Quote
Recommended Posts