Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Przedstawiam moją nową tymczasowiczkę :) To już 5 w tym roku dziewynka! :) Pomożcie mi znaleźć dla niej wspaniały domke. :)

Gaja to 2/3letnia suczka (wkrótce będzie wysterylizowana). Kiedyś bezdomna i przestraszona, szybko zaufała człowiekowi i już się o to postaram, że nie pożałuje tego. :) Gaja to spokojna psinka, większość dnia spędza wylegując się. Lubi zabawki, które czasami zdarza jej się rozszarpać. Na spacerze nie biega jak szalona, ale chętnie pobawiłaby się z jakimś szalonym pieskiem. Ładnie chodzi na smyczy, a spuszczona z niej przychodzi na zawołanie i nie zaczepia ludzi. Grzecznie jeździ samochodem.

Edited by perpe-tua
  • 2 weeks later...
Posted

Nikaragua napisał(a):
Będzie Gaja w niedzielę na dog fun fest? Bo chętnie ją poznam :)

Miała być niestety nastąpiły pewne zmiany, niezależne ode mnie... ;( Raczej od tego, że działam w pojedynkę i nie mogę na nikogo liczyć.

• 4 weeks later...
Posted

kopiuję z FB

[FONT=lucida grande]Gaja to średnia, czarno-biała suczka z kropką na plecach. Nowi właściciele stracili ją z oczu dziś około godziny 20 w okolicach wrocławskiego Aquaparku. Suczka ma na sobie niebieskie szelki. Jest wystraszona, nie wiemy czy da się złapać, ale każda wzmianka o Gaji będzie dla nas tropem. Proszę rozglądajcie się! [/FONT]

[FONT=lucida grande]Proszę dzwonić w każdej chwili 661 041 509 ![/FONT]

Posted

[quote name='Nikaragua']kopiuję z FB

[FONT=lucida grande]Gaja to średnia, czarno-biała suczka z kropką na plecach. Nowi właściciele stracili ją z oczu dziś około godziny 20 w okolicach wrocławskiego Aquaparku. Suczka ma na sobie niebieskie szelki. Jest wystraszona, nie wiemy czy da się złapać, ale każda wzmianka o Gaji będzie dla nas tropem. Proszę rozglądajcie się! [/FONT]

[FONT=lucida grande]Proszę dzwonić w każdej chwili 661 041 509 ![/FONT]

Dziękuję, jesteśmy zrozpaczeni. ;( iii strasznie źli na siebie, że nie upilnowaliśmy Gajuni...

Posted

A ma adresatkę?
właściciele mieszkają w pobliżu aquaparku ? Może sama wróci. Najczęściej psy krążą w pobliżu miejsca , którego się oddaliły.

Posted

[quote name='Poker']A ma adresatkę?
właściciele mieszkają w pobliżu aquaparku ? Może sama wróci. Najczęściej psy krążą w pobliżu miejsca , którego się oddaliły.[/QUOTE]

Niestety adresówkę zgubiła na spacerze kilka dni wcześniej i nowa jeszcze nie dotarła. ;( Dziś było kilka telefonów. Gaję prawdopodobnie widziano w okolicach Hubskiej i Glinianej - czyli nie wędruje...

Posted

[quote name='Nikaragua']To może akcje poszukiwawczą zrobić, skrzyknąć więcej osób....[/QUOTE]

Jestem za! Może na jutro? Tylko ja nie jestem w stanie zebrać dużej ilości osób myślę, że około trzech ode mnie by się znalazło + nowi właściciele Gaji.

Posted

Plakaty rozwieszone? Najlepiej sprawdzają sie ulotki ze zdjęciem i nr telefonów. trzeba je rozdawać jak największej ilości ludzi, a szczególnie osobom z psami i mamom z wózkami, taksówkarzom, parkingowym, w kioskach ruchu , na ulicznych straganach i oczywiście dzieciom.
Dobrze jest obiecać nagrodę.