perpe-tua Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 (edited) Przedstawiam moją nową tymczasowiczkę :) To już 5 w tym roku dziewynka! :) Pomożcie mi znaleźć dla niej wspaniały domke. :) Gaja to 2/3letnia suczka (wkrótce będzie wysterylizowana). Kiedyś bezdomna i przestraszona, szybko zaufała człowiekowi i już się o to postaram, że nie pożałuje tego. :) Gaja to spokojna psinka, większość dnia spędza wylegując się. Lubi zabawki, które czasami zdarza jej się rozszarpać. Na spacerze nie biega jak szalona, ale chętnie pobawiłaby się z jakimś szalonym pieskiem. Ładnie chodzi na smyczy, a spuszczona z niej przychodzi na zawołanie i nie zaczepia ludzi. Grzecznie jeździ samochodem. Edited October 1, 2013 by perpe-tua Quote
perpe-tua Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Gaja idealnie chodzi na smyczy! :) Iii zobaczcie jaka jest cudowna! Quote
NikaEla Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Piękna Gaja :) aż dziw ,że bezdomna. Ogłaszasz ją? Quote
perpe-tua Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Gaja dziękuje. :) Zaczynam, dziś dokończę iii ktoś wypatrzy ślicznotkę. :) Quote
NikaEla Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Będzie Gaja w niedzielę na dog fun fest? Bo chętnie ją poznam :) Quote
perpe-tua Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Nikaragua napisał(a):Będzie Gaja w niedzielę na dog fun fest? Bo chętnie ją poznam :) Miała być niestety nastąpiły pewne zmiany, niezależne ode mnie... ;( Raczej od tego, że działam w pojedynkę i nie mogę na nikogo liczyć. Quote
rutta Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Nikaragua napisał(a):Będzie Gaja w niedzielę na dog fun fest? Bo chętnie ją poznam :) Chyba czarne nauszniki Cię tak urzekły :) Piękna psica! Quote
NikaEla Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 kopiuję z FB [FONT=lucida grande]Gaja to średnia, czarno-biała suczka z kropką na plecach. Nowi właściciele stracili ją z oczu dziś około godziny 20 w okolicach wrocławskiego Aquaparku. Suczka ma na sobie niebieskie szelki. Jest wystraszona, nie wiemy czy da się złapać, ale każda wzmianka o Gaji będzie dla nas tropem. Proszę rozglądajcie się! [/FONT] [FONT=lucida grande]Proszę dzwonić w każdej chwili 661 041 509 ![/FONT] Quote
perpe-tua Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='Nikaragua']kopiuję z FB [FONT=lucida grande]Gaja to średnia, czarno-biała suczka z kropką na plecach. Nowi właściciele stracili ją z oczu dziś około godziny 20 w okolicach wrocławskiego Aquaparku. Suczka ma na sobie niebieskie szelki. Jest wystraszona, nie wiemy czy da się złapać, ale każda wzmianka o Gaji będzie dla nas tropem. Proszę rozglądajcie się! [/FONT] [FONT=lucida grande]Proszę dzwonić w każdej chwili 661 041 509 ![/FONT] Dziękuję, jesteśmy zrozpaczeni. ;( iii strasznie źli na siebie, że nie upilnowaliśmy Gajuni... Quote
Poker Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 A ma adresatkę? właściciele mieszkają w pobliżu aquaparku ? Może sama wróci. Najczęściej psy krążą w pobliżu miejsca , którego się oddaliły. Quote
perpe-tua Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='Poker']A ma adresatkę? właściciele mieszkają w pobliżu aquaparku ? Może sama wróci. Najczęściej psy krążą w pobliżu miejsca , którego się oddaliły.[/QUOTE] Niestety adresówkę zgubiła na spacerze kilka dni wcześniej i nowa jeszcze nie dotarła. ;( Dziś było kilka telefonów. Gaję prawdopodobnie widziano w okolicach Hubskiej i Glinianej - czyli nie wędruje... Quote
NikaEla Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 To może akcje poszukiwawczą zrobić, skrzyknąć więcej osób.... Quote
perpe-tua Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='Nikaragua']To może akcje poszukiwawczą zrobić, skrzyknąć więcej osób....[/QUOTE] Jestem za! Może na jutro? Tylko ja nie jestem w stanie zebrać dużej ilości osób myślę, że około trzech ode mnie by się znalazło + nowi właściciele Gaji. Quote
Poker Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Plakaty rozwieszone? Najlepiej sprawdzają sie ulotki ze zdjęciem i nr telefonów. trzeba je rozdawać jak największej ilości ludzi, a szczególnie osobom z psami i mamom z wózkami, taksówkarzom, parkingowym, w kioskach ruchu , na ulicznych straganach i oczywiście dzieciom. Dobrze jest obiecać nagrodę. Quote
irysek Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 ja po mieście nie mam kiedy biegać to chociaż tak pomogę http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-lub-znaleziono/wroclaw/28-09-w-okolicach-aquaparku-zaginela-psia-krowka-gaja-528660381 Quote
perpe-tua Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Dzięki wielkie Gaja już w domu! :) Quote
Recommended Posts