Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludzie...zamiast biadolić ,bierzmy się do roboty...Kacper musi mieć dom z ogrodem,gdzie sam będzie panem i władcą...Nie mamy zbyt wiele czasu...

Posted

ponawiam pytanko - czy mamy zdjecia psa - chociaz telefonrm zrobione? gdzie teraz jest pies, z kim sie kontaktować w tej chwili czy za godzinę ????? szukam mu tymczasu w ZG zeby nie siedziałw schronisku !!!!!!

Posted

Kacper jest w Zielonej Górze...z Państwem ,którzy chcieli stworzyć mu dom..zdjęcia będą za jakieś pół godziny? Syn wysiądzie z pociągu,i wstawi...w Zielonej Gorze jest jeden tymczas,ale niestety,brak miejsc...Magda z Mężem pojechali do znajomych ,u których jest tylko suczka...może Kacper zaakceptuje płeć piękną...Robimy co w naszej mocy,aby jak najszybciej miał normalny dom...ale zaczarowanego ołowka,niestety,nie mamy...a szkoda.Nr.telefonu do mnie to 089-6761355,lub kom.514949244.

Posted

Koniecznie,ten tytuł jest zbyt prawdziwy...
Syn w domu,wykąpie się ,zje i zda relację ,oraz wklei zdjęcia...kacper jest piękny...Przez jakiś czas lester nie będzie odwiedzał Dziadków,ale Oni jego mogą;) .A potem....wydaje mi się ,że Kacper i Lester zaprzyjaznią się z czasem...Kacper będzie u siebie,i gości jak najbardziej przyjmie...;)

Posted

No to kamień z serca mi spadł, bo już myślałam, że będę musiała po niego jechać. Piszcie co u Kacperka, jak przebiega jego aklimatyzacja w nowym domku i fotki koniecznie prosimy :loveu: .

Posted

A więc tak: Gdy pierwszy raz zobaczyłem Kacperka to odrazu się w nim zakochałem. On ma taką przecudną mordkę. I te oczy :)

Gdy już dostałem pieska od Pana Andrzeja (Kierownika Krakowskiego Schroniska) po załatwieniu wszystkich formalności poszliśmy na spacerek, ponieważ mieliśmy ponad godzinke do pociagu. Na spacerku piesio był bardzo spokojny :) Gdy już się załatwił poszliśmy na dworzec i czekaliśmy na pociag.

Chowek na początku w pociągu nie chciał się położyć, ale po pół godziny to uczynił. Potem chciał wleźć mi na kolana. Strasznie się do mnie tulił i lizał mnie po rękach, No normlanie ... :) On jest naprawdę cudowny. Gdybyła kontrol biletów to się dopiero zaczeło :) Gdu konduktor otworzył gwałtownie drzwi Kacperek postanowił, że troszke se poszczeka. Więc to uczynił. (Swój pies, poznał się na ludziach :) ) Po czterech i pół godzinki do jechaliśmy na dworzec do Wrocławia gdzie czekali już na nas nowi właściciele. Z peronu we czwórke (Ja, Kacper, Nowa Mama i Tata :)) na trawke. Po wysiusianiu się usiedliśmy i podpisaliśmy umowe :):):)

Fotki z pociagu :)

Bardzo się ciesze, że wszystko się udało :) i że mogłem pomóc :)

Posted

Jak sie Kacper sprawuje????

A zdjęcia super:multi::multi::multi:
Pierwszy raz mam okazje zobaczyć wygolonego chowka-jednak wolę wersję standartowa:lol::lol:
Uściski dla przemasa za udana akcję:lol:

Posted

Witajcie
Słuchajcie... Kacper jest przesłodki. Jest mu bardzo dobrze, dbamy o niego i już się przyzwyczaja do nowego domku. No cudo chodzące, spokojniutkie.
Właśnie siostra mi napisała, że dziś przyszła sąsiadka ze swoim psem. Kacperek podbiegł do niego powąchał go i luzik. Odszedł. Czyli ta jego agresywna reakcja na Lestera to jednak zazdrość. Czuł jego zapach na nas i w aucie, więc chciał się pozbyć rywala. Inne psy toleruje bez agresji.
Ulga......
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Le-Madzik napisał(a):
Witajcie
Słuchajcie... Kacper jest przesłodki. Jest mu bardzo dobrze, dbamy o niego i już się przyzwyczaja do nowego domku. No cudo chodzące, spokojniutkie.
Właśnie siostra mi napisała, że dziś przyszła sąsiadka ze swoim psem. Kacperek podbiegł do niego powąchał go i luzik. Odszedł. Czyli ta jego agresywna reakcja na Lestera to jednak zazdrość. Czuł jego zapach na nas i w aucie, więc chciał się pozbyć rywala. Inne psy toleruje bez agresji.
Ulga......

Super! :cool3: Cieszę się, że Kacper ma się dobrze... :lol:

Posted

Koejne szczęliwe zakończenie nieszczęśliwej historii!
Kacper bez tych kłaczków wygląda poprostu przeuroczo i te włoski na mordce!:loveu: :loveu:
Tylko pozazdrocić nowym włacicielom!:multi: :multi:

Posted

[quote name='Le-Madzik']Witajcie
Ulga......

Ale się ciesze, że wszystko się udalo :) :) :)

Posted

przemas-ol napisał(a):
I co tam słychowywać u naszego Kacperka? :)

Kacperek dziś na 16:00 jedzie do weta na RTG i ogólny "przegląd" jego stanu. Ma widoczny problem z bioderkiem i potrzebne mu leczenie. Jednak jest bardzo dzielny i nie pokazuje, że go boli. Widać to przy kombinacjach jak chce usiąść czy położyć się. Zresztą Przemek dobrze o tym wie ;)
Więc musimy zrobić RTG i zobaczymy co dalej.

Ale ogólnie to naprawdę spokojniutki piesek ;)
Odezwę się jak będzie już po badaniach.