muka1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 ja będe jechala do wroclawia 8 czerwca rano.Jeżeli termin odpowiada to służę pomocą.ALE....jestem z częstochowy i ktoś musi mi dostarczyc psa z Krakowa Quote
Akitka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Le-Madzik napisał(a):Witam,zdecydowaliśmy z mężem zabrać małego do siebie. Dzwoniłam już do schroniska. Kacperek jest gotowy do adopcji. Troszkę mam daleko i to największy problem, ale jakoś musimy dać radę. Szukam pomocy... może ktoś by dowiózł Kacperka chociaż do Wrocławia. Ja jestem z Zielonej Góry. Le-Madzik w dziale Psy w Potrzebie - Do adopcji jest na samej górze wątek transportowy. Może tam trzeba poszukać? Quote
Akitka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Znalazłam w mapie ofert na dogo następujące osoby z Krakowa, które oferują transport do 100 km, więc może mogłyby zawieźć Kacpra do Częstochowy: [FONT=Tahoma]Ela i Krzysiek[/FONT] [FONT=Tahoma]Krzys tel. 606-231-201 (Ela - kom. służbowa )[/FONT] [FONT=Tahoma]e-mail [/FONT][FONT=Tahoma]elzbieta.choina@list.pl[/FONT][FONT=Tahoma] / [/FONT][FONT=Tahoma]lucero@list.pl[/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]AUTO x 2 mały i większy, do 100 km – wieczory/we, dłuższe trasy do uzgodnienia[/FONT] [FONT=Tahoma]--------------- [/FONT] Quote
Ksera Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Mam nowe zdjęcie Kacperka, pewnie się przestraszycie :crazyeye: , ale to było dla jego dobra a nie urody ;). Wiem, że będzie miał wspaniały domek i bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi: i dziękuję wszystkim, którym jego los nie był obojętny :B-fly: . Mogę obiecać, że futerko odrośnie :roll: Quote
Akitka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Ksera']Mam nowe zdjęcie Kacperka, pewnie się przestraszycie :crazyeye: , ale to było dla jego dobra a nie urody ;). Wiem, że będzie miał wspaniały domek i bardzo się cieszę :multi: :multi: :multi: i dziękuję wszystkim, którym jego los nie był obojętny :B-fly: . Mogę obiecać, że futerko odrośnie :roll: nie widzę zdjęcia... :roll: a futerko na pewno odrośnie... :cool3: Quote
*Gwiazdeczka* Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Chow zmniejszył się 2krotnie, przez ten brak owłosienia:p Najważniejsze, że będzie miał dobry dom. Quote
albax1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Jak wszystko będzie tak,jak myślę...to w poniedziałek rano,kacper będzie wypoczywał już w nowym domku...co najwazniejsze...stałym domku,wśród Ludzi,którzy gotowi są oddać mu siebie...no i będzie miał koleżkę... Quote
Akitka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 albax1 napisał(a):Jak wszystko będzie tak,jak myślę...to w poniedziałek rano,kacper będzie wypoczywał już w nowym domku...co najwazniejsze...stałym domku,wśród Ludzi,którzy gotowi są oddać mu siebie...no i będzie miał koleżkę... To cudownie! :cool3: Cieszę się, że Kacper w końcu trafił na "swoich ludzi". :loveu: Quote
Dodwig Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 :Dog_run: Brawo Madziu, Pozdrowienia od Zojki:Dog_run: :multi: :-o ;) :-) Quote
albax1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 I sprawa transportu Kacpra już też załatwiona...Mój syn Przemas-ol jedzie po niego jutro o 6 tej rano.Z Krakowa zawiezie go do Wrocławia,gdzie będą czekać już na niego nowi Przyjaciele...:lol: myślę że od poniedziałku trzeba będzie zmienić tytuł tematu...na,może Szczęsliwy Kacper?? Quote
Akitka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 albax1 napisał(a):I sprawa transportu Kacpra już też załatwiona...Mój syn Przemas-ol jedzie po niego jutro o 6 tej rano.Z Krakowa zawiezie go do Wrocławia,gdzie będą czekać już na niego nowi Przyjaciele...:lol: myślę że od poniedziałku trzeba będzie zmienić tytuł tematu...na,może Szczęsliwy Kacper?? Koniecznie i trzeba będzie go przenieść do Już w nowym domu. :cool3: Quote
DarkAngels Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Tak. Jutro jadę do Krakowa po Kacperka, z tamtad jade do Wrocławia :) Quote
Paola06 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Kacper ma nowy dom-:laola::laola::laola::laola: Quote
florida_blue Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 bardzo się cieszę - udanej podrózy przemas-ol :) Quote
DarkAngels Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 florida_blue napisał(a):bardzo się cieszę - udanej podrózy przemas-ol :) Dzieki florida_blue :) Quote
Ksera Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 No to czekamy na wieści o Kacperku :loveu: Quote
albax1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Wiesci z ostatniej chwili.Moj syn przemas ol jest od 16 z KACPERKIEM i wcale nie jest tak zle troszke bał sie rozmow na dworcu przez megafon ale i z tym Przemek sobie poradził Za niecałe trzy godziny bedzie u swoich nowych włascicieli. Cały czas jestesmy w kontakcie i wszystko jest ok Quote
Akitka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 albax1 napisał(a):Wiesci z ostatniej chwili.Moj syn przemas ol jest od 16 z KACPERKIEM i wcale nie jest tak zle troszke bał sie rozmow na dworcu przez megafon ale i z tym Przemek sobie poradził Za niecałe trzy godziny bedzie u swoich nowych włascicieli. Cały czas jestesmy w kontakcie i wszystko jest ok Proszę zdać relację, jak tam odbyło się zapoznanie z nowym domkiem. :cool3: Quote
muka1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 pogratulowac takiego syna!!!!!!!!!!Kocha zwierzęta i jest zdolny do poświęceń.Jak to się mówi? jaki ojciec taki syn..... Quote
albax1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 A mama to co? O mnie juz nikt nie pamieta, a ja biedna cały czas na telefonie. Kacperek juz spotkał sie z nowymi włascicielami.Najlepiej jutro opisze wszystko Przemek jak wroci. Quote
albax1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Smutne wieści...Kacper nie zaakceptował Lestera,pogryzł go i przy okazji Magdę.Musimy szukać mu domku ,i to jak najszybciej,bez zwierząt...Tym razem kacper będzie w Schronisku w Zielonej Górze,gdzie mieszka Magda i gdzie będzie go doglądać ..Potrzebny dom dla niego jak najszybciej,więc bierzmy się do roboty !!! Quote
Akitka Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 albax1 napisał(a):Smutne wieści...Kacper nie zaakceptował Lestera,pogryzł go i przy okazji Magdę.Musimy szukać mu domku ,i to jak najszybciej,bez zwierząt...Tym razem kacper będzie w Schronisku w Zielonej Górze,gdzie mieszka Magda i gdzie będzie go doglądać ..Potrzebny dom dla niego jak najszybciej,więc bierzmy się do roboty !!! Ojoj... To się porobiło... :-( Quote
Ksera Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 No to fatalnie :placz: , Kacper musi wrócić do Krakowa, nie może iść do schroniska. Może dajcie mu jeszcze sznaę, w schronisku był z owczarkiem niemieckim (samcem). Quote
muka1 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 A gdzie mialoo miejsce "zapoznanie"?w domu? czy na terenie neutralnym?Może na noc należy je rozdzielać....Bardzo przykre....On tak pragnie mieć kogoś dla siebie Narobiło się faktycznie.......Czy do suk też się rzuca?Znam chowa ,który atakuje natychmiast i obojetnie czy to pies czy suczka..Jedynie suki z cieczką maja względy. Quote
Recommended Posts