Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maziak i negra wszystko moze stanowic zagrozenie, nieprzykryte akwarium, klatka postawiona na podlodze poprotu wszystko.
Dla mnei taki zoolog nie jest bynajmniej przekreslony poniewaz rozumiem obawy ludzi pracujacych tam.
Zdaje sobie sprawe z zagrozenia.

Posted

Dla mnie zoolog z którego by mnie wyproszono z psem przestałby istnieć. To sklep dla mojego psa i mam prawo z nim tam wejść. Zresztą do innych sklepów też mi się zdarza i raczej nikt nie robił mi problemów:evil_lol: Do banku mogę iść zawsze z suczem od kiedy zmieniłam bank - bo jesteśmy tam miło widziane. :cool1:

Guest Rennatta
Posted

Ja widziałam w Krakowie na sklepie wędkarskim taką(mniej więcej) kartkę:
U nas Klient nasz Pan"
Możesz wejść:
- z zakupami
- z lodem
- z psem :lol:
- możesz marudzić i przebierać

Posted

Nie wiem, co ma do rzeczy obecność w zoologiku gryzoni, ptaków, etc. jeśli pies nie reaguje na nie i jest pod kontrolą właściciela. Co do innych miejsc, w moim mieście raz w życiu spotkałam na poczcie jamniczka, ale sama nigdy nie testowałam takich lokali, bo psa z zasady nie zabieram na "załatwianie spraw na mieście".

Posted

Ja też przeważnie nie chodzę do takich miejsc z psami, ale przez te wiele lat jak mieszkam na tym osiedlu podczas spaceru z psem zdażyło mi się potrzebować czegoś.. A ponieważ nie zostawiam psa przed sklepem, to zapytałam, czy mogę wejsć i tak też czasami robię, ze zabieram psy ze sobą do tych sklepów, bo wiem, ze jesteśmy mile widziani. U pana w "warzywniaku" sara dostaje zawsze marchewkę, dla niej to frajda tam iść.
Jeżeli chodzi natomiast o sklep zoologiczny, czy jeździecki, to psy prawie zawsze jeżdżą tam ze mną.

Posted

Dziś widziałam panią robiącą wszystkie zakupy razem z psem - piekarnia,warzywniak etc i nikt się nie burzył.
Wychodzę z założenia że zoolog jest dla psa i jeżeli zwierząt tam nie akceptują to cóż ja tam kupować nie muszę, zawsze jest konkurencja. To tak jak by nie wpuszczać dzieci do sklepów z zabawkami bo czegoś dotkną.:cool1:
Oczywiście o wyborze banku nie decydowało tylko to że mogę wejść z psem, aż tak zboczona nie jestem:evil_lol:

Posted

hehe, ostatnie zdanie było dobre :evil_lol:
A sklep zoologiczny powinien być przystosowany do tego, by mogli ludzie przychodzić do mniego z psami to chyba oczywiste...

Posted

Nigdy nie zostawiam psa przed sklepem. Sa ludzie i taborety, kto wie czy ktos by nie chcial dwoch stowek na bazarze sie dorobic ( slyszalam przypadki). Teraz moze i pewnie nie liczni by sie odwazyli podejsc, ale raz zostawilam ja przed apteka, to takiego ryku ludzie narobili, ze sie boja przejsc ze juz dziekuje.. :shake: Musze zawsze ja niestety zaprowadzic i wrocic do sklepu.

Z nia jedynie wchodze do zoologa i.. monopolu :diabloti: :lol:

Posted

maziak i negra napisał(a):
to ty do monopolu chodzisz??

pewnie, jak poznym wieczorkiem nabiore smaczka na czerwone winko połsłodkie to pod bloczkiem mam ;)
a czemu takie wow dla Ciebie? :lol:

Posted

a tak pytam.... pies ty i monopol fajna mieszanka + winko

Taaa bo ide do monopola po bełta za 3 zł, wypijam go pod sklepem i potem szczuje psa po ludziach :D
Troche wyluzuj ;)

Posted

a nie próbuje za 3 zł cool jeszcze będzie psem ludzi szczuć to naprawdę

Powiedz mi .. ile masz lat? Bo widze, że czytanie ze zrozumieniem cięzko przychodzi ;) Miły przyjemny temat, zażartowałam sobie z tym monopolem, bo fakt raz wieczorem byłam po wino ( półsłodkie lub wytrawne wiesz jaka to kategoria cenowa? i zawartosc alko? ;) ) i facet pozwolil mi wejsc z psem.
A jak wzielas na serio ta moja ironiczną wypowiedz z bełtem to ja dziekuje :D :lol: