lucky23 Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Witam Was bardzo serdecznie! :Dog_run: Miały być zdjęcia z porannego spaceru.. ale niestety los chciał inaczej.. Ale za to mam inne zdjęcia :multi: Więc wczoraj bardzo spodobały mi się obroże z dodatkami, więc postanowiłam że zrobię taką dla Xeny. :lol: Z obrożą poszło łatwo, bo mam już wprawę w obrożach, niestety w ozdobach tej wprawy nie mam :roll: Chciałam kwiatka ale stwierdziłam że kokardka będzie łatwiejsza tak więc jest obroża z kokardką, czerwoną :p No i oczywiście kilka zdjęć, najpierw pokażę Wam samą obróżkę, a później obróżkę na Xenie ;) No i obróżka na modelce, albo modelka w obróżce :D Takie trochę rozmazane, ale dla mnie jest śliczne ;) Ta mina, mówi sama za siebie "no daj już tą zabawkę" :D I jeszcze jedno, jej "zabójcze" spojrzenie :megagrin: Miłego oglądania! :bluepaw: Quote
Baton Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Ej, zgapiacie po nas z tą obrożą :mad: :evil_lol: Ale, że Xena wygląda w niej uroczo to wybaczam :lol: Quote
Sonka95 Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Ale fajnie wygląda :cool3: http://imageshack.us/a/img39/6807/hr72.jpg A ja bym chciałą zobaczyc małą z zabawką np. piłką :D Quote
lucky23 Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 maryg22, ale wy o ile mnie pamięć nie myli macie też z muliną :D A tak na serio to miała to być obroża z kwiatkiem, ale że nie umiałam zrobić kwiatka z taśmy to jest kokarda :) Sonka95, dobrze, to będzie dedykacja dla ciebie ^^ No i dzięki za odwiedzinki :) :bluepaw: Aktualizacja zdjęciowych dedykacji :bluepaw: maryg22 - 'w ruchu' pcheelkaa - 'buziak dla Pańci' Sonka95 - 'z piłką' Ogłaszam że zdjęcia z dedykacją dla maryg22 są już wykonane, teraz tylko przerzucić na kompa, pomniejszyć i podpisać :D Chociaż może najpierw wstawię dzisiejsze polne zdjęcia :D Quote
Sonka95 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 No to teraz pozostaje czekać na zdjęcia :cool3: Quote
pcheelkaa Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Ależ ona cudowna !!!!! zakochałam się Odrazu na spacerek bym się z Wami wybrała i wyściskała tą morduchnę ! Czekam na zdjęcia :) i zapraszam do siebie. Ucałuj 'grubaska' : * Quote
lucky23 Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Xena dziękuje wszystkim za odwiedzinki i komplementy :) pcheelkaa, kiedyś się chyba spotkamy, to tylko 172 km :D Jako że wam się podobały zdjęcia w kokardce, to dodam takie "kokardkowo-spacerowe" :multi: Xena pozuje :) Moje ulubione :loveu: (myślicie że się nadaje na avatar?) Ciąg dalszy pozowania :lol: Coś zwróciło jej uwagę :evil_lol: I jeszcze raz, ostatni raz - pozowanko :diabloti: Zdjęcia w ruchu powinny się pojawić dziś wieczorem, lub jutro rano. Miłego oglądania i komentowania :) Quote
Ty$ka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Na ostatnim jaka duma z niej płynie :lol: Świetnie jej w czerwonym :loveu: Z jakiego woj. jesteś, bo Twojej miejscowośc nie kojarzę ;pp? Quote
wiki4 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Max. 5 zdjęć w jednym poście. Xena wygląda w tej kokardce jak lokaj :lol: Quote
Sonka95 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Komplecik pod kolor kokardki :loveu: :loveu: http://imageshack.us/a/img600/435/x8do.jpg Quote
pcheelkaa Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 http://imageshack.us/a/img853/3599/dxdq.jpg muskularna z niej kobitka :cool3: Quote
lucky23 Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Ty$ka, województwo mazowieckie :) wiki4, ojj.. tam trudno :evil_lol: po to są regulaminy by je łamać :diabloti: Sonka95, ogółem ona wszystkie rzeczy ma czerwone, no prócz smyczy flexi :lol: pcheelkaa, hehe, bardzo :lol: A zdjęcia 'w ruchu' obiecuję pojawią się jutro wieczorem, bo mnie przez cały dzień nie będzie :D Quote
Ty$ka Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Aaa, to my się raczej nie spotkamy, buuu.... :( Miłego dnia i czekam na fotki :loveu: Quote
lucky23 Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Zdjęcia będę jutro - obiecuję. Dobrej nocy :) Quote
Joann Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 ale fajna czarnulka;] masywna skubana hhaha Quote
lucky23 Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 No i mam zdjęcia :) Pewnie wyczekane przez was :D Ze specjalną dedykacją dla maryg22 zdjęcia w ruchu :) Nie miałam pomysłu na zdjęcia w ruchu, a że Xena lubi biegać za tym kołem to jest zdjęcie z kołem :) Pozdrawiamy wszystkich baardzo serdecznie, i przepraszamy za braki w galerii :/ Ale postaramy się nadrobić :) Quote
Baton Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Dziękuję ślicznie za dedykacje :d http://imageshack.us/a/img404/8936/a7k6.jpg O, matko! UFO! :evil_lol: Wybacz, ale musiałam - od razu mi się skojarzyło :diabloti: Quote
lucky23 Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Mi się tam bardziej kojarzy z satelitą :D I dzięki za odwiedzinki :) Ale przydałyby się też odwiedzinki od innych osób :) Quote
Baton Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 lucky23 napisał(a):Mi się tam bardziej kojarzy z satelitą :D I dzięki za odwiedzinki :) Ale przydałyby się też odwiedzinki od innych osób :) Nie znasz się! To UFO :evil_lol: Quote
kropi124 Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 A włśnie że inni też wpadają np. MY :diabloti: Taa UFO jak ulał i te uszy :cool3: Te kółko większe od niej ale widać że nie jest taka mała i drobniutka:evil_lol: Quote
kropi124 Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 jaki sportowy pies?! To UFO jest i próbuje przejąc świat teraz i robi się aż taki słodki :loveu: Quote
Recommended Posts