lucky23 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Przedstawiam Wam moją przyjaciółkę - Xenę. Wahałam się nad założeniem galerii, ale pozazdrościłam innym tak więc zakładam :) Xena jest mieszanką jamnika i czegoś tam :D A teraz kilka zdjęć: Zdjęcia są moją własnością i proszę ich nie używać bez mojej zgody! Jeżeli Xeniaczek i zdjęcia się Wam spodobają, postaram się wstawić więcej zdjęć :) Quote
Sonka95 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Jaka słodziutka :loveu: http://imageshack.us/a/img837/5773/uk99.jpg Więcej zdjęć więcej :D Quote
kropi124 Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Ojoj:loveu: Jakie maleństwo:loveu: I dobrze zrobiłaś z tą galerią. Takie słodkości ukrywać:cool3: Quote
pcheelkaa Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Ale piękna ! Dodawaj zdjęcia będę wierną podglądaczką :) Quote
lucky23 Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Xena dziękuje za odwiedziny i za komplementy :) Zdjęcia są, tylko mam małe problemy z przesłaniem ich na komputer :/ Ale na pewno już wkrótce się pojawią :) Quote
lucky23 Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 wiki4, dzięki za odwiedziny :) W końcu udało mi się coś przesłać :) Mam nadzieję że Xena, i zdjęcia się Wam podobają :) Quote
kropi124 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Oj psineczka jest przecudowna :) Życzymy duuużo zdrówka dla małej i rodzinki :) Quote
lucky23 Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 kropi124, dzięki za odwiedziny i za komplementy :) A zdrówko się przyda, zwłaszcza na jesień i zimę :D No i tego samego życzymy również Wam :) Quote
Baton Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Hej :) Jaka śliczna :loveu: http://imageshack.us/a/img838/5233/rwbr.jpg Ach... :loveu::loveu::loveu: Quote
lucky23 Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 maryg22, Xena dziękuje za odwiedziny i komplement :) Mam nadzieję że wkrótce pogoda się poprawi, słoneczko zaświeci i będzie można porobić zdjęcia na dworku :) Dziś zrobiłam taką mini sesję łóżkową :D Ale wątpię że takie zdjęcia wam się spodobają, bo są trochę gorszej jakości, bo gorsze światło :/ Ale jak chcecie to wstawię. Chcecie ? Quote
lucky23 Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 maryg22 napisał(a):Głupio się pytasz, pewnie że chcemy :D No pytam, bo może ktoś nie chce :D (w co wątpię :D) Tak więc oto pozycja snu Panny Xeny :D Panna Xena zaraz po przebudzeniu :p No i Xena już wyspana :D No to teraz takie małe zadanie dla was. Dajcie mi jakieś wyzwanie, jakie zdjęcia mają być, w sensie czy w ruchu, czy portrety, czy może pogoń za piłką, po prostu jakie zdjęcia byście chcieli :D A tak na koniec Miłego Oglądania :evil_lol: Quote
Baton Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 http://imageshack.us/a/img832/7128/flfy.jpg Ale ona śliczna :loveu: A jeśli chodzi o zdjęcia to w ruchu :D Quote
kropi124 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Jakie masz to wklejaj, ja nie patrze na jakoś ;) Sunisko no brak słów żeby opisać to jak słodko śpi. Quote
Sonka95 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Piękna :loveu: http://imageshack.us/a/img708/3659/dih2.jpg kocham tą małą <333 Quote
pcheelkaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Ja chcę wszystkie zdjęcia. A Xena...... idzie się zakochać !:loveu: Quote
lucky23 Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Xena z całego, wielkiego, psiego serduszka dziękuje za odwiedziny i komplementy #loveu A jak jakość wam obojętna to wkleję wam Xeny zdjęcia jak była malutka :D Nie pytam czy chcecie, bo na pewno tak :D maryg22, w ruchu powiadasz :D Dobrze jak będzie ładna pogoda to pójdziemy na łączkę i pocykamy fotki ze specjalną dedykacją dla ciebie i Joy :D Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Witamy się :cool3: Maleńka śliczna :loveu: Quote
lucky23 Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 xxxkaluniaxxx, Xena bardzo serdecznie dziękuje za odwiedzinki i komplementy! :multi: Czy ktoś z Was chce dedykacje? Przypominam że żeby móc mieć dedykacje trzeba wymyślić jakieś wyzwanie zdjęciowe, bo przecież samo się nie wymyśli :eviltong: Pierwszą dedykacje ma obiecana maryg22, kto będzie drugi? A kto trzeci? I czwarty? I piąty? Itd.:lol: A co do jutra, jutro może się jakieś zdjęcia pojawią z porannego spacerku, ale nic nie obiecuję :eviltong: I zdjęcia (jak będą) to powinny się pojawić rano, tak do 12 :diabloti: Bo później mnie nie będzie w domu :shake: Tak więc do zobaczenia jutro! :bluepaw: Quote
pcheelkaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Prosiłabym dedykację - 'buziak dla Pańci' hah to mi pierwsze do głowy wpadło - ale chciałaś wyzwanie więc masz :) Quote
lucky23 Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 pcheelkaa napisał(a):Prosiłabym dedykację - 'buziak dla Pańci' hah to mi pierwsze do głowy wpadło - ale chciałaś wyzwanie więc masz :) Ooo.. ciekawe, ciekawe :cool3: Będzie sporo roboty przy tym :-o Od razu mówię - nie pokażę się :eviltong: No może z boku, bo mnie nikt nie rozpozna (chyba) :diabloti: Tak więc mam już drugą osobę na dedyk :loveu: wiki4 napisał(a):Jaki ona ma duży brzusio :D Duży brzusio, bo po obiadku, pies po obiadku musi się przespać żeby wszystko się pięknie w brzuszku poukładało :evil_lol: A tak na serio to psy po jedzeniu nie powinny szaleć, nie wiem czy tak jest u małych psów, ale u dużych wiem że mogą dostać skrętu żołądka :oops: :bluepaw:Aktualizacja zdjęciowych dedykacji :bluepaw: maryg22 - 'w ruchu' pcheelkaa - 'buziak dla Pańci' Obiecuję że dedykacje się pojawią, tylko nie wiem czy z jutra rana. Tak więc jeżeli jutro się nie pojawią dedykacyjne zdjęcia, wiedzcie że nie zapomniałam i się wkrótce pojawią :kciuki: A na razie - dobrej nocy życzymy :sleeping: Natalia & Xena & Kuchciak Quote
Recommended Posts