Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiam Wam moją przyjaciółkę - Xenę.
Wahałam się nad założeniem galerii, ale pozazdrościłam innym tak więc zakładam :)

Xena jest mieszanką jamnika i czegoś tam :D

A teraz kilka zdjęć:

Zdjęcia są moją własnością i proszę ich nie używać bez mojej zgody!

Jeżeli Xeniaczek i zdjęcia się Wam spodobają, postaram się wstawić więcej zdjęć :)

Posted

Xena dziękuje za odwiedziny i za komplementy :)

Zdjęcia są, tylko mam małe problemy z przesłaniem ich na komputer :/
Ale na pewno już wkrótce się pojawią :)

Posted

kropi124, dzięki za odwiedziny i za komplementy :)
A zdrówko się przyda, zwłaszcza na jesień i zimę :D
No i tego samego życzymy również Wam :)

Posted

maryg22, Xena dziękuje za odwiedziny i komplement :)

Mam nadzieję że wkrótce pogoda się poprawi, słoneczko zaświeci i będzie można porobić zdjęcia na dworku :)

Dziś zrobiłam taką mini sesję łóżkową :D
Ale wątpię że takie zdjęcia wam się spodobają, bo są trochę gorszej jakości, bo gorsze światło :/
Ale jak chcecie to wstawię. Chcecie ?

Posted

maryg22 napisał(a):
Głupio się pytasz, pewnie że chcemy :D

No pytam, bo może ktoś nie chce :D (w co wątpię :D)

Tak więc oto pozycja snu Panny Xeny :D

Panna Xena zaraz po przebudzeniu :p

No i Xena już wyspana :D

No to teraz takie małe zadanie dla was. Dajcie mi jakieś wyzwanie, jakie zdjęcia mają być, w sensie czy w ruchu, czy portrety, czy może pogoń za piłką, po prostu jakie zdjęcia byście chcieli :D
A tak na koniec Miłego Oglądania :evil_lol:

Posted

Xena z całego, wielkiego, psiego serduszka dziękuje za odwiedziny i komplementy #loveu

A jak jakość wam obojętna to wkleję wam Xeny zdjęcia jak była malutka :D
Nie pytam czy chcecie, bo na pewno tak :D

maryg22, w ruchu powiadasz :D
Dobrze jak będzie ładna pogoda to pójdziemy na łączkę i pocykamy fotki ze specjalną dedykacją dla ciebie i Joy :D

Posted

xxxkaluniaxxx, Xena bardzo serdecznie dziękuje za odwiedzinki i komplementy! :multi:

Czy ktoś z Was chce dedykacje? Przypominam że żeby móc mieć dedykacje trzeba wymyślić jakieś wyzwanie zdjęciowe, bo przecież samo się nie wymyśli :eviltong:

Pierwszą dedykacje ma obiecana maryg22, kto będzie drugi? A kto trzeci? I czwarty? I piąty? Itd.:lol:

A co do jutra, jutro może się jakieś zdjęcia pojawią z porannego spacerku, ale nic nie obiecuję :eviltong:
I zdjęcia (jak będą) to powinny się pojawić rano, tak do 12 :diabloti: Bo później mnie nie będzie w domu :shake:

Tak więc do zobaczenia jutro! :bluepaw:

Posted

pcheelkaa napisał(a):
Prosiłabym dedykację - 'buziak dla Pańci' hah to mi pierwsze do głowy wpadło - ale chciałaś wyzwanie więc masz :)

Ooo.. ciekawe, ciekawe :cool3: Będzie sporo roboty przy tym :-o
Od razu mówię - nie pokażę się :eviltong: No może z boku, bo mnie nikt nie rozpozna (chyba) :diabloti:

Tak więc mam już drugą osobę na dedyk :loveu:

wiki4 napisał(a):
Jaki ona ma duży brzusio :D

Duży brzusio, bo po obiadku, pies po obiadku musi się przespać żeby wszystko się pięknie w brzuszku poukładało :evil_lol:

A tak na serio to psy po jedzeniu nie powinny szaleć, nie wiem czy tak jest u małych psów, ale u dużych wiem że mogą dostać skrętu żołądka :oops:

:bluepaw:Aktualizacja zdjęciowych dedykacji :bluepaw:
maryg22 - 'w ruchu'
pcheelkaa - 'buziak dla Pańci'

Obiecuję że dedykacje się pojawią, tylko nie wiem czy z jutra rana. Tak więc jeżeli jutro się nie pojawią dedykacyjne zdjęcia, wiedzcie że nie zapomniałam i się wkrótce pojawią :kciuki:

A na razie - dobrej nocy życzymy :sleeping:

Natalia & Xena & Kuchciak