Ajronowa Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 JIVE ukonczył dzisiaj MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT POLSKI !!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Byliśmy na krajówce w Lublinie, w klasie młodziezy otrzymał ocene doskonałą I, Zw Mł, naj junior, i Zw Rasy!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Shanara Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Ajronowa']JIVE ukonczył dzisiaj MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT POLSKI !!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Byliśmy na krajówce w Lublinie, w klasie młodziezy otrzymał ocene doskonałą I, Zw Mł, naj junior, i Zw Rasy!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Oleńko ... ogromne gratulacje !!!!! nie bede udawała,że jestem zaskoczona, bo to było do przewidzenia :loveu: Quote
Ajronowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Shanara']Oleńko ... ogromne gratulacje !!!!! nie bede udawała,że jestem zaskoczona, bo to było do przewidzenia :loveu: Dziekuje!!! :loveu: Quote
Ania-shira Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :laola: :klacz: :Cool!: :bigcool: :angel: GŁASKI DLA JIVE Quote
Ajronowa Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 PIKA napisał(a):Gratulacje dlA Jiva :multi: akard napisał(a):Gratulki ;) Ania-shira napisał(a):GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :laola: :klacz: :Cool!: :bigcool: :angel: GŁASKI DLA JIVE Dzieeeeeeeeee-kuuuu-jeeeee-myyyyyyy :multi: Quote
Ajronowa Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 akard napisał(a):Hihihi jaki rozmiar wałka chcesz???:evil_lol: XXL :eviltong: bylr by skuteczny:evil_lol: Quote
Ajronowa Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Klaudia :-) napisał(a):śliczniaste dożki:-) Dzieki:lol: Quote
Ajronowa Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Wczoraj odwiedzilismy siostro- córkę:cool3: Quote
Ajronowa Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 i był jeszcze Ivaszek i dwie pasiate siostro córki:lol: i wszyscy biegali Quote
Ajronowa Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 A panowie strzelili focha ze ich nie zabrałam :shake: potem sie pobawili Ale co za dużo to nie zdrowo, Ajron postanowił odpocząć a że glutowi sie nudziło... pańcia postanowiła pocwiczyc pozwwanie-ojj chyba jednak wolałem sie nudzic:shake: Quote
Ania-shira Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Świetne fotki a chłopkaki jak zwykle są boscy :loveu: :loveu: :multi: Quote
simbik Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ania-shira napisał(a):Świetne fotki a chłopkaki jak zwykle są boscy :loveu: :loveu: :multi: Powtórze się za koleżanką :lol: , chłopcy jak zwykle uroczy :loveu: a twoje zdjęcia wspaniałe, potrafisz uchwycić naprawdę fajne ujęcia :lol: . Quote
Ajronowa Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Dzieki dziewczyny:oops: Simbik będziecie w Wawie?:cool3: Quote
simbik Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ajronowa napisał(a):Dzieki dziewczyny:oops: Simbik będziecie w Wawie?:cool3: Ja będę towarzysko :lol: , a Teufel zostaje na kanapie w domu, bo mi się wykończy tymi wyjazdami:evil_lol: ... tak zwana chwila oddechu przed dalszymi podróżami :lol: . Quote
Ajronowa Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 simbik napisał(a):Ja będę towarzysko :lol: , a Teufel zostaje na kanapie w domu, bo mi się wykończy tymi wyjazdami:evil_lol: ... tak zwana chwila oddechu przed dalszymi podróżami :lol: . to do zobaczyska:multi: Quote
Ajronowa Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Miło mi poinformowac że moj Ajron po raz drugi zostanie tatą!!!:multi: :multi: :multi: Szczenięta urodza się w hodowli.... DE MIRANKO :) Jako że Ajron i Dajana sa baaardzo w sobie zakochani na początku lipca urodzą się ich kolejne dzieciaczki!!- tym razem miot "K" ("K- otki" :D ) Już nie mogę się doczekać!!! Quote
simbik Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Gratulacje dla Ajrona :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: i do zobaczenia w Wa-wie :lol: . Quote
Ajronowa Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Dziękujemy!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Ajronowa Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 akard napisał(a):Konkurencja dla Jiva;:eviltong: Ty kochana o konkurencji mi nic nie mow, cfffffffffffffaniara:evil_lol: Quote
Recommended Posts