Ania-shira Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Czekamy na fotki zbója który nie lubi słuchać panci :lol: Muszę sie napatrzeć i humorek poprawić ;) Quote
Ajronowa Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 akard napisał(a):Witam witam:multi: :multi: :multi: Heloł:multi: :lol: Jak tam w czarodziejskiej krainie?:razz: Quote
Ajronowa Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Ania-shira napisał(a):Czekamy na fotki zbója który nie lubi słuchać panci :lol: Muszę sie napatrzeć i humorek poprawić ;) nowych nie mam, ale zaraz poszukam cos w moim magicznym archiwum:eviltong: Quote
Ajronowa Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 No to tutaj Jive'fik ze swoim najlepsiejszym kumplem Kamaro:cool3: Dwa sceniore takie jeszcze:loveu: A tutaj ze swoja swoją ciocią Fatmą- siostrą Ajrona I cała trójeczka :D Quote
Ajronowa Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 A tutaj Ajron z Fatmą na wspólnych wakacjach:lol: Quote
Ania-shira Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Świetnie razem wyglądają :loveu: :multi: Jeszcze jeszcze więcej fotek :multi: Quote
akard Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ajronowa napisał(a):Heloł:multi: :lol: Jak tam w czarodziejskiej krainie?:razz: W Czarodziejskiej całkiem sporo się dzieje, widzę, że u Was również:loveu: Bardzo ładnie chopczyk rośnie;) Quote
Ania-shira Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Więcej fotek, więcej fotek :multi: :multi: :mad: Quote
Ajronowa Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 akard napisał(a):W Czarodziejskiej całkiem sporo się dzieje, widzę, że u Was również:loveu: Bardzo ładnie chopczyk rośnie;) U nas? u nas wlasnie nuuuuuuuuuuuudy:cool1: Koniec roku- czas poprawiania ocen:shake: :placz: i zero czasu na spacery:placz: Dzięki- rosnie powolutku,to taki dziciak jeszcze:lol: Ania-shira napisał(a):Więcej fotek, więcej fotek :multi: :multi: :mad: Jeszcze wiecej?:eviltong: to wieczorkiem:cool3: Quote
Shanara Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ajronowa napisał(a):Ło matko, Izuś to mnie zaskoczyłaś z ta randką:crazyeye: :crazyeye: Młody to wiesz, bardzo chętnie- zawsze i wszedzie :megagrin: Margo i Assire to wkoncu jego dwieeee wieeeeelkie miłosći:loveu: Dziękuje ślicznie za komplementy w imieniu panów pasiatych :multi: Ola..Assire niestety nie ma szans (przynajmniej dopóki przepisy ZK sie nie zmienią:cool3: )....a poza tym, gdzie ja takiego pieknego paska znajde dla swojej żółtki? :loveu: Quote
Ajronowa Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Shanara napisał(a):Ola..Assire niestety nie ma szans (przynajmniej dopóki przepisy ZK sie nie zmienią:cool3: )....a poza tym, gdzie ja takiego pieknego paska znajde dla swojej żółtki? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Aż sue rozmarzyałam:roll: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Quote
Shanara Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ajronowa napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Aż sue rozmarzyałam:roll: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: marzenia się spełniają :p Quote
saragossa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Czesc Ola - swietna galeria!! A sobie pogratuluje spostrzegawczosci ... dopiero dzis zauwazylam dopisana galerie w podpisie :crazyeye: Quote
Ajronowa Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Shanara napisał(a):marzenia się spełniają :p wieeem:multi: Ale wiesz....:eviltong: roznie to bywa:cool3: saragossa napisał(a):Czesc Ola - swietna galeria!! A sobie pogratuluje spostrzegawczosci ... dopiero dzis zauwazylam dopisana galerie w podpisie :crazyeye: Cześc Monika!:multi: Do świetności to jej jeszczer troche brakuje, ale dzieki! :) Quote
Ania-shira Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 A gdzie nowe fotki :mad: :-( ja czekam na nowe fotki :multi: :multi: :lol: Quote
Ajronowa Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Ania-shira napisał(a):A gdzie nowe fotki :mad: :-( ja czekam na nowe fotki :multi: :multi: :lol: Fotek ń ma, aparat porwał tata do Rzeszowa:shake: Quote
PIKA Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Oluś a moze wpadniesz ze swoimi koniami jutro na Pola Mokotowskie ? :cool3: ja się z Mlodym wybieram :cool1: Quote
Ajronowa Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 PIKA napisał(a):Oluś a moze wpadniesz ze swoimi koniami jutro na Pola Mokotowskie ? :cool3: ja się z Mlodym wybieram :cool1: bardzo chetnie A o której ??:lol: Quote
PIKA Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ajronowa napisał(a):bardzo chetnie A o której ??:lol: jeszcze się nie dogadalam z Akard, ale ja musze max do 13,00 kiblowac w domu, bo czekam na żarło dla Saby. Moze 14-15,00? ;) Quote
Ajronowa Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 PIKA napisał(a):jeszcze się nie dogadalam z Akard, ale ja musze max do 13,00 kiblowac w domu, bo czekam na żarło dla Saby. Moze 14-15,00? ;) Dobra, jak dojedzie tata z Rzeszowa z wiekszym samochodem to napewno sie pojawię:multi: Quote
Ajronowa Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 stuku puku :evil_lol: Widac mnie? widac?! Quote
PIKA Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Oluś staneło na 18,30, tata pewne wroci do tej godziny ;) Quote
Ajronowa Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 PIKA napisał(a):Oluś staneło na 18,30, tata pewne wroci do tej godziny ;) O to fajnie, i chłodniej bedzie:) Quote
Recommended Posts