ariss Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 witam:cool3: Przyszłam się przywitać wielki przyjacielu z pól:evil_lol: Quote
Ajronowa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 heloł:diabloti: Dzisiaj imprezowalismy na Polach:cool3: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 gassira napisał(a):witam:cool3: Przyszłam się przywitać wielki przyjacielu z pól:evil_lol: Wlasnie! Ja tez!!! :multi: Super te Twoje GIGANTY - przy nich moje giganty to malenstwa :evil_lol: ;). Buziak w wielki zasliniony nochalek :loveu:. Quote
ariss Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 cudne te Twoje fotencje-te gdzie jest moja Gass mam już na dysku;):oops: Quote
Ajronowa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 bierzcie dziewczyny co chcecie :) Mam nadzieje, ze sie jeszcze kiedys spotkamy!! Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ajronowa, my jestesmy dosc czesto wiec na pewno jeszcze nie raz sie spotkamy :multi:. Quote
anetta Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Jestem pod wrażeniem i zdjęć i tym że nie ma żadnych zgrzytów między psami :o :) http://i225.photobucket.com/albums/dd273/ajronowa/Kopiazpolamokotowskie074.jpg no prosze Cię, ja właśnie jem!! :lol: Quote
Ajronowa Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Ajronowa, my jestesmy dosc czesto wiec na pewno jeszcze nie raz sie spotkamy :multi:. Mam nadzieje! Mam mi powiedziala, ze mam co tydzien jeździć, bo pies PADŁ:evil_lol: anetta napisał(a):Jestem pod wrażeniem i zdjęć i tym że nie ma żadnych zgrzytów między psami :o :) :lol: hihi, pełna symbioza:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 anetta napisał(a):Jestem pod wrażeniem i zdjęć i tym że nie ma żadnych zgrzytów między psami :o :) Anettko czasem sie trafi jakas malutka awanturka, ale kto by sie przejmowal :evil_lol:. Moje nie takie full profesional sprzetem, tylko zwykla zabaweczka, wiec prosze nie patrzec na jakosc :evil_lol: a masz Ty niedobła od tej strony jakby mniejszy sie wydaje ;) :evil_lol: . Quote
ariss Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 oj tak gass prawie zawsze uważa że pies od strony zadu jest całkiem fajny:evil_lol: Quote
Ajronowa Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Dzikuje pieknie:loveu: Hehehehe, Gass to ja widze, pełen profesjonalizm:cool3: Quote
simbik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Fajne to nowe fotki Jiva :cool3:... chyba przez niego polubię paski :evil_lol:. Quote
Ajronowa Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 simbik napisał(a):Fajne to nowe fotki Jiva :cool3:... chyba przez niego polubię paski :evil_lol:. Dzięki :D Hehehehe, Kasiu wkoncu to tylko troszke dmoieszki żółci do czarnego:eviltong: Quote
anetta Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Anettko czasem sie trafi jakas malutka awanturka, ale kto by sie przejmowal Właśnie, jeden piesek w tą czy w tą, co za różnica :haha: Nikt nie zauważy. Quote
akard Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ola, ferie sie kończą :evil_lol: a tak całkiem serio fajne foteczki :) Quote
Ajronowa Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 akard napisał(a):Ola, ferie sie kończą :evil_lol: a tak całkiem serio fajne foteczki :) Tia... ta to potrafi pocieszyć człowieka:roll::eviltong: Quote
akard Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ajronowa napisał(a):Tia... ta to potrafi pocieszyć człowieka:roll::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: widziałam foteczke z nart :) miodzio :loveu: Quote
Ajronowa Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 akard napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: widziałam foteczke z nart :) miodzio :loveu: Gdzie? :-o Chyba z tych z zeszlego tygodnia, bo wlasnie wróciłam z tych z tego :D Ehhh powrót do rzeczywistosci jest przytłaczający ! :/ Quote
akard Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ajronowa napisał(a):Gdzie? :-o Chyba z tych z zeszlego tygodnia, bo wlasnie wróciłam z tych z tego :D Ehhh powrót do rzeczywistosci jest przytłaczający ! :/ nom boli:placz::placz::placz: mnie tez w Lombardi pięknie było i taak cieplunio :loveu::loveu::loveu::oops: Quote
Ania-shira Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ola czy czasem w gazecie Mój Pies nie jest zdjęcia Twojego Doga> Na pewno Ty je robiłaś :lol: Quote
Recommended Posts