Ajronowa Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 I koniec:eviltong: reszta na stronie i po powrocie, bo jutro znowu wyjezdzamy:razz: A tak wogole przyszedł mi MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT JIVEA :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Ania-shira Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Nareszcie jakieś fotki :multi: Super można oczy nacieszyć, a niektóre fotki są przecudne :loveu: :multi: Quote
simbik Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Ajronowa']I koniec:eviltong: reszta na stronie i po powrocie, bo jutro znowu wyjezdzamy:razz: A tak wogole przyszedł mi MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT JIVEA :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: Jeszcze raz gratulujemy :multi: :multi: :multi: całą naszą paczką :lol: i z niecierpliwością czekamy na ciąg dalszy zdjęć...bo po tych plażowych to nam jeszcze apetyt na foty wzrósł :cool3: . Quote
Jupi Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 http://www.dogi.internet.pl/ola/galerie/leba2007/leba2007/album/slides/leba%20311.jpg ale boskie fafle:loveu: Quote
Ajronowa Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Ania-shira dziekuje piekne!!:loveu: Simbik-Dzieki raz jeszcze, nie podziewalam sie ze tak zybko wyslą (po przygodach Anin Hipogryf:shake: ) hihi. Jutro wracam, to wkleje pare zdjęć "jeziornych" tym razem:razz: Quote
Ania-shira Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 popieram Olimpie gdzie te jeziorne? A tak wogóle Ajronowa czy w ostatnim Siepniowym numerze Mój pies są twoje psiaki? jak je zobaczyłam od razu pomyślałam o Tobie dlatego się pytam :multi: świetne jest to zdjęcie galopujących psów :multi: Pozdrawiam i na jakieś fotki czekamy Quote
Ajronowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Ania-shira napisał(a):popieram Olimpie gdzie te jeziorne? A tak wogóle Ajronowa czy w ostatnim Siepniowym numerze Mój pies są twoje psiaki? jak je zobaczyłam od razu pomyślałam o Tobie dlatego się pytam :multi: świetne jest to zdjęcie galopujących psów :multi: Pozdrawiam i na jakieś fotki czekamy Tak Tak, to moje!! Strasznie sie ciesze:multi: :multi: Tylko jeszcze mi tej ksiazki nie przysłali:-( A fotki zaraz wrzucę Quote
Ajronowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 to najpier senior rodu, Ajron:evil_lol: Quote
Ajronowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Kwiatkowo i bonus w postaci mojego szaleńczego brata:diabloti: Quote
akard Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Piękny słonecznik:) a Twojemu młodemu nieźle się łeb rozrósł:crazyeye: Quote
saragossa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ola sliczne zdjecia :) Natchnełas mnie tymi kwiatami :cool3: a to male zolte w zielonej trawie to jamnik ?? Quote
Ajronowa Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 akard napisał(a):Piękny słonecznik:) a Twojemu młodemu nieźle się łeb rozrósł:crazyeye: tylko tyci tyci:roll: saragossa napisał(a):Ola sliczne zdjecia :) Natchnełas mnie tymi kwiatami :cool3: a to male zolte w zielonej trawie to jamnik ?? Tak jest, jamnior lat 15, a wlasciwie jamniczka:cool3: Quote
Ania-shira Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Wow nowe fotki naszych forumowych tancerzy :multi: Ola bardzo śliczne są te foteczki Quote
akard Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Ola dziękuję raz jeszcze bardzo:))):loveu: :loveu: :loveu: Quote
Shanara Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='Ajronowa']i ostatnie Ola..teraz to już brak mi słów zachwytu..ma piękny łeb i wogóle zrobił sie taki 100%-owy dog :loveu: Quote
Ajronowa Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 akard napisał(a):Ola dziękuję raz jeszcze bardzo:))):loveu: :loveu: :loveu: Nie ma za co! To ja dzieki za super przygodową podróż:evil_lol: Shanara napisał(a):Ola..teraz to już brak mi słów zachwytu..ma piękny łeb i wogóle zrobił sie taki 100%-owy dog :loveu: :loveu: Dziekuje:loveu: Ale do 100% to mu ho ho....:diabloti: Quote
Ajronowa Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Dzisiaj King- synio Ajrona pojechal do nowego domu:multi: malutka Kaya wciaz czeka na kochajacą rodzinke:lol: a kilka dni wczesniej Ajrtonowa córka BUBA, skończyła Młodzieżowy Championat w Białymstoku:lol: Quote
Recommended Posts