haska_12 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Nie moge się tej psinie oprzeć :loveu: Cudowne...:loveu: Mmmmm:loveu: Quote
akard Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 :evil_lol: :evil_lol: niom modele mogą być, jak nie to im :mad: Quote
akard Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Ajronowa'] Widze, ze kolega sporty uprawia :crazyeye: :eviltong: Quote
Ania-shira Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ten jęzorek ma bobmowy podaczas biegu :loveu: :lol: :multi: Tak mu śiwtnie wisi na boku :lol: Quote
anetta Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Dobrze ze go nie zgubil po drodze :evil_lol: rewelka http://img520.imageshack.us/img520/6383/kopiazmaj152oe1.jpg Quote
Ajronowa Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='akard']Widze, ze kolega sporty uprawia :crazyeye: :eviltong: NBo uprawia uprawia, :cool3: musimy sie wkoncu na jakies dogowisko wybrac, ale od nas wszedzie daleko:shake: [quote name='Ania-shira']Ten jęzorek ma bobmowy podaczas biegu :loveu: :lol: :multi: Tak mu śiwtnie wisi na boku :lol: wisi, lata, podskakuje, moja droga pełen zakres:eviltong: [quote name='anetta']Dobrze ze go nie zgubil po drodze :evil_lol: rewelka http://img520.imageshack.us/img520/6383/kopiazmaj152oe1.jpg Mam nadzieje, ze nie zgubi, chociaz, wodospad śliny byl by wreszcie ukrucony:eviltong: Quote
emdziolek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ło Boziu- jakie śliczne Konie :D :cool3::cool3::cool3: No nie można się im oprzeć :loveu::loveu::loveu: Jakie słodziaki:loveu::loveu: Gratuluje pupilków:loveu: Quote
Ajronowa Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 emdziolek napisał(a):Ło Boziu- jakie śliczne Konie :D :cool3::cool3::cool3: No nie można się im oprzeć :loveu::loveu::loveu: Jakie słodziaki:loveu::loveu: Gratuluje pupilków:loveu: Dziekuje!:multi: Quote
akard Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ajronowa napisał(a): Mam nadzieje, ze nie zgubi, chociaz, wodospad śliny byl by wreszcie ukrucony:eviltong: Dogowisko bardzo chętnie...choć mnie z 3 to tez różnie wypada. co do śliny zaś....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: u mnie jakoś dziwnie , prawe nie ma. Kiedy patrze na Jiva :crazyeye: :crazyeye: ile potrafi wyprodukować Quote
akard Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ajronowa napisał(a): Mam nadzieje, ze nie zgubi, chociaz, wodospad śliny byl by wreszcie ukrucony:eviltong: Dogowisko bardzo chętnie...choć mnie z 3 to tez różnie wypada. co do śliny zaś....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: u mnie jakoś dziwnie , prawe nie ma. Kiedy patrze na Jiva :crazyeye: :crazyeye: ile potrafi wyprodukować Quote
Ajronowa Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 akard napisał(a):Dogowisko bardzo chętnie...choć mnie z 3 to tez różnie wypada. co do śliny zaś....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: u mnie jakoś dziwnie , prawe nie ma. Kiedy patrze na Jiva :crazyeye: :crazyeye: ile potrafi wyprodukować Ja zoraginzuje dogowisko u siebie, w wakacje, wtedy wiecej czasu:cool3: u mnie duzo lasów i łąk:p moze ktos przyjedzie... A od Was to chyba w sumie nie tak daleko ( Władysławów k/Magdalenki) Co do śliny... ohhh przebił tate, przebił...:shake: Quote
akard Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ajronowa napisał(a):Ja zoraginzuje dogowisko u siebie, w wakacje, wtedy wiecej czasu:cool3: u mnie duzo lasów i łąk:p moze ktos przyjedzie... A od Was to chyba w sumie nie tak daleko ( Władysławów k/Magdalenki) Co do śliny... ohhh przebił tate, przebił...:shake: Daleko nei tylko kierofce trzeba miec:cool3: Quote
Ajronowa Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 akard napisał(a):Daleko nei tylko kierofce trzeba miec:cool3: Dacie rade :) Quote
Ajronowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 i troche 1 czerwcowego dogowiska na PM :) Cześc Kamaro! Pooooooooooczekaaaaaaaaaaaajj.... Jive! Czekaj! Nogi mi się poplatały! O, juz jest okej Łubudup łubudup łubudup Beeeeeerek!:pierced: Już Cię prawie mam:broomstick: No nie... znowu ja?! Ojjj nie, ja juz nie mam siły:meditate: Ola psytuliii :D Wodopoj cdn Quote
Ajronowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 taniec z Charlii pamiątkowe zdjęcie:loveu: ćwicząc do euro 2012 Quote
Ajronowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 i na koniec, pan w starszym wieku czyli Ajronek :loveu: Quote
jo-jo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Ajronowa']Ja zoraginzuje dogowisko u siebie, w wakacje, wtedy wiecej czasu:cool3: u mnie duzo lasów i łąk:p moze ktos przyjedzie... A od Was to chyba w sumie nie tak daleko ( Władysławów k/Magdalenki) Co do śliny... ohhh przebił tate, przebił...:shake: Ja to się pojawię na tym dogowisku duchem :evil_lol: [quote name='Ajronowa']i Tego Kangurka to ja już chyba kiedyś widziałam :hmmmm: :lol: Quote
Ajronowa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='jo-jo']Ja to się pojawię na tym dogowisku duchem :evil_lol: Licze na Ciebie duchuuuuuu:eviltong: Tego Kangurka to ja już chyba kiedyś widziałam :hmmmm: :lol: ciekawe gdzie?:eviltong: Quote
jo-jo Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ajronowa napisał(a):Licze na Ciebie duchuuuuuu:eviltong: :grins: Ajronowa napisał(a):ciekawe gdzie?:eviltong: W Łodzi ?:lol: Quote
Ania-shira Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 :lol: Świetne fotki ja biegają ate jęzorki wiszące bomba :loveu: :lol: :multi: Piękne biegające Dożki :loveu: Quote
Ajronowa Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 jo-jo napisał(a): W Łodzi ?:lol: A no z Łodzi:evil_lol: Quote
Ania-shira Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Ajronowa'] Te dwie fotki są rewelacyjne. Pierwsza bo taka smutna minka dlatego że mu gorąo a druga bo ta minka w biegu jest extra. Chyba że on się trzepał :loveu: :multi: Quote
Ajronowa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Ania-shira napisał(a):Te dwie fotki są rewelacyjne. Pierwsza bo taka smutna minka dlatego że mu gorąo a druga bo ta minka w biegu jest extra. Chyba że on się trzepał :loveu: :multi: Hehehehe :d Trzepał się, zdecydowanie:evil_lol: Quote
Recommended Posts