Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No dobra, to i ja zdecydowałam siędołączyć do szczęsliwych posiadaczy dogomaniackich galerii!:razz:

to w takim razie, przedstawiam głównych bochaterów:)

CHRISTOFF CORTEZ de Miranko vel Ajron :) lat 5,5 :)

oraz jego 9cio misięczny synuś- JERRY JAKOV de Miranko- Jive

małe szaleństwa:D

Dwaj panowie razem

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-shira napisał(a):
:crazyeye: Masz świetnych panów dogowych :loveu: Więcej fotek i więcej szaleństw prosimy :multi:

Dziękujemy:oops: Szaleństwa postaram się wkleić jutro:lol: A na dobranoc, pan pies arystokrata:cool3:

Posted

Ania-shira napisał(a):
Nie mogę się już doczekać :multi: twoi arystokraci są cudni. Może też kiedyś będe mieć wkońcu Doga Niemieckiego - marzy mi się taki psiak

Napewno Ci się uda! Marzenia sie spelniaja- te dogowe zwłaszcza:razz: Ile to ja namawialm rodziców na Jive'a:shake:
A kolorek juz masz ewentualnie upatrzony?

Posted

Ajronowa napisał(a):
Napewno Ci się uda! Marzenia sie spelniaja- te dogowe zwłaszcza:razz: Ile to ja namawialm rodziców na Jive'a:shake:
A kolorek juz masz ewentualnie upatrzony?

Myślałam na d czarnym potem zobaczyłam brązowego z czarną mordką i jeszcze mi się podobają białe w czarne plamki widziałam taki w gazecie. To marzenie musi poczekać więc na kolor mogę się zastanowić.

Posted

Olu..moge powtarzać bez końca,że obaj panowie pasiaści są rewelacyjny..a Jive powoli zmienia sie w łamacza suczych serc :loveu: ..nawet zaczynam planowac dla swojej Margo randke z nim za jakis czas :p

Posted

anetta napisał(a):

Ta fota jest swietna!! :shiny:

Dzięki:evil_lol:

Ania-shira napisał(a):
Myślałam nad czarnym potem zobaczyłam brązowego z czarną mordką i jeszcze mi się podobają białe w czarne plamki widziałam taki w gazecie. To marzenie musi poczekać więc na kolor mogę się zastanowić.

czyli, żółte, czarne i arlekinki- zresztą, i tak wszystkie sa fajne:loveu:

No to teraz fotki:cool3:
Ajron pojechał na wakcje do babci, więc dzisiaj tylko Jive z porannej sesji zdjęciowej :)

taram:

przygotowania do ataku:

Prawie jak ALEJA GWIAZD :shiny:

Lubię ćwiczyć fikołki

no i tradycyjnie, trzeba pociwczyc pozowanie:shake:

no... kwiatek tez sie zalapal:eviltong:

Posted

Shanara napisał(a):
Olu..moge powtarzać bez końca,że obaj panowie pasiaści są rewelacyjny..a Jive powoli zmienia sie w łamacza suczych serc :loveu: ..nawet zaczynam planowac dla swojej Margo randke z nim za jakis czas :p

Ło matko, Izuś to mnie zaskoczyłaś z ta randką:crazyeye: :crazyeye: Młody to wiesz, bardzo chętnie- zawsze i wszedzie :megagrin: Margo i Assire to wkoncu jego dwieeee wieeeeelkie miłosći:loveu: Dziękuje ślicznie za komplementy w imieniu panów pasiatych :multi:

Posted

Lubię ćwiczyć fikołki

Te fotki sa rewelacyjne. Na zdjęciu skok jest taki słodki. ten pyszczek - śliczności aż się rozczulłam.
wszystkie są super ale te dwie najlepsze :multi: :loveu:

Posted

Takie byłem sobie malutki:loveu:

Ej nooooo, weźcie Go ode mnie, nie mam gdzie sie polozyc:-(

No pobaw sie ze mną:razz:

Odbicie lustrzane?:evil_lol:

Mówią, że jak bedę duuzo spał to będę duży, tak więc śpie gdzie popadnie, na przykład w listakch:

w wersalce

Na księzycu- któryc chyba sie troche zmniejszył:shake:

no i co? jestem juz troche wiekszy?

Posted

Ania-shira napisał(a):
Rewelayjne fotki szczególnie te na których wszędzie śpi :Cool!: A te teraxniejsze też są super szczególnie jak biegnie twój Dog :lol: :klacz:

Dzięki!! :D To mu najlpeiej wychodzi- spanie i bieganie:cool1:
gorzej z wstawaniem i słuchaniem sie:shake:

Posted

Ajronowa napisał(a):

gorzej z słuchaniem sie:shake:

widocznie stwierdzil że sam nie ma nic ciekawego do powiedzenia to co się będzie sam siebie słuchał :evil_lol:

;)