ariete2503 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 No właśnie; co tam słychać u naszego kochanego Puchatka? Wszyscy trzymamy kciuki. Quote
majuska Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Z tego co wiem, to dziś "deczko" lepiej, unormował się oczopląs, ale dalej na lekach... Quote
karolciasz28 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Biedny Ogiś... mam nadzieję, że będzie dobrze. Quote
Wioluszka Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Cześć dziewczyny. Przepraszam, że dopiero teraz pisze ale wcześniej jakoś nie miałam do tego głowy. Ogiś ma się mam nadzieję coraz lepiej. Nie jest to jeszcze ta energia, której nie mogłam się tak nadziwić, ale chodzi już prawie równo. Dużo odpoczywa. Przez dwa ostatnie dni jeździliśmy na kroplówki, dziś jedziemy jeszcze ściągnąć wenflon, ale nie wiem czy kroplówka nie będzie potrzebna bo Ogi nic nie chce jeść...znów zaczyna domagać się głaskania i teraz jak tylko się któreś z nas ruszy to śledzi nas krok w krok, tak jak to miał w zwyczaju jak jeszcze wszystko było w porządku, dlatego wierzę, że wraca do zdrowia :) Ale kciuki ciągle potrzebne, dlatego liczę na Was! :) Quote
Becia66 Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 nieustannie kciuki trzymamy, Ogi to ukochany dziaduszek nasz wszystkich... Quote
Wioluszka Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Puchatek Odmawia zjedzenia zwykłej karmy ale paroweczki i szyneczke wsuwa równo. Z tego co czytalam to po pierwszym ataku chyba tez gardził wszystkim oprócz parowek :-) Quote
karolciasz28 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Wioluszka na co Ogiś choruje? Czy to co się z nim dzieje to po prostu starość? Pytam, bo sunia mojej babci, ma podobnie, tylko bez oczopląsu. Quote
karolakola Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Ogiś mówi heloł ! W sobotę wieczór jestem umówiona na osobistą audiencję u króla! Quote
majuska Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Karolciu nie do końca wiadomo, może być to echo powyopadkowe, może starość, jeszcze brana była pod uwagę infekcja ucha środkowego, natomiast dokładniejesze diagnozowanie nie do końca ma sens ze względu na koszty chociażby, bo leczenie i tak jest takie samo ;) Cudny król :D Quote
Becia66 Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 kochana mordeczka, wracaj do zdrowia piesku. Quote
figa33 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 śliczny pysio , i proszę nas nie martwić drogi Ogiński tylko biegusiem wracać do zdrowia :cool3::lol: Quote
Becia66 Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 jak dobrze ze on w ciepełku teraz siedzi. Quote
majuska Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 a jaki on teraz wyczesany, puchaty i mięciutki, nie ten pies :) Quote
Wioluszka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Dziewczyny próbuję wrzucić zdjęcie :D Udało się? Quote
Wioluszka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Może ja po prostu nie mogę jeszcze wrzucać zdjęć? No bo pomniejszam na tyle że powinno być, wrzucam potem na jakiś tam imgur żeby uzyskać link, wciskam to drzewko, wrzucam link no i i tak nie działa :( Quote
Wioluszka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 juhuuu udao się! Jest pan, jest uśmiech :) dziś w końcu Oguś zaczął się do nas uśmiechac tak, jak przed atakiem :) Quote
Becia66 Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='Wioluszka']juhuuu udao się! Jest pan, jest uśmiech :) dziś w końcu Oguś zaczął się do nas uśmiechac tak, jak przed atakiem :)[/QUOTE] o jakie cudności, kochani Panowie dwaj :loveu:. Quote
Wioluszka Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Odzyskujemy dobry humor. I coraz częsciej jesteśmy raczeni naszym ulubionym uśmiechem. Dobranoc dziewczyny!!! :) Quote
Becia66 Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 przecudowne zdjęcie, spij Oginiu smacznie i nie chrap wioluszkom za mocno. :lol: Quote
ariete2503 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Ogromnie się cieszę, że Ogiś wraca do zdrowia. Mnie ten jego cudowny uśmiech już dawno zauroczył. A jeśli chodzi o miłość do aparatu, to jest zupełnie przeciwieństwo Elvisa :lol:. Ogiś to urodzony model, ma niesamowicie wdzięczny wyraz pysia, pięknie pozuje i jest wręcz stworzony do tego fachu. Z pewnością biłby rekordy w plebiscytach na najsympatyczniejszego zwierzaka. A kaszkiecik baaardzo twarzowy:lol: Trzymaj się Puchatku! Quote
Recommended Posts