Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny. Przepraszam, że dopiero teraz pisze ale wcześniej jakoś nie miałam do tego głowy. Ogiś ma się mam nadzieję coraz lepiej. Nie jest to jeszcze ta energia, której nie mogłam się tak nadziwić, ale chodzi już prawie równo. Dużo odpoczywa. Przez dwa ostatnie dni jeździliśmy na kroplówki, dziś jedziemy jeszcze ściągnąć wenflon, ale nie wiem czy kroplówka nie będzie potrzebna bo Ogi nic nie chce jeść...znów zaczyna domagać się głaskania i teraz jak tylko się któreś z nas ruszy to śledzi nas krok w krok, tak jak to miał w zwyczaju jak jeszcze wszystko było w porządku, dlatego wierzę, że wraca do zdrowia :) Ale kciuki ciągle potrzebne, dlatego liczę na Was! :)

Posted

Karolciu nie do końca wiadomo, może być to echo powyopadkowe, może starość, jeszcze brana była pod uwagę infekcja ucha środkowego, natomiast dokładniejesze diagnozowanie nie do końca ma sens ze względu na koszty chociażby, bo leczenie i tak jest takie samo ;)

Cudny król :D

Posted

Może ja po prostu nie mogę jeszcze wrzucać zdjęć? No bo pomniejszam na tyle że powinno być, wrzucam potem na jakiś tam imgur żeby uzyskać link, wciskam to drzewko, wrzucam link no i i tak nie działa :(

Posted

[quote name='Wioluszka']juhuuu udao się! Jest pan, jest uśmiech :) dziś w końcu Oguś zaczął się do nas uśmiechac tak, jak przed atakiem :)[/QUOTE]

o jakie cudności, kochani Panowie dwaj :loveu:.

Posted

Ogromnie się cieszę, że Ogiś wraca do zdrowia. Mnie ten jego cudowny uśmiech już dawno zauroczył. A jeśli chodzi o miłość do aparatu, to jest zupełnie przeciwieństwo Elvisa :lol:. Ogiś to urodzony model, ma niesamowicie wdzięczny wyraz pysia, pięknie pozuje i jest wręcz stworzony do tego fachu. Z pewnością biłby rekordy w plebiscytach na najsympatyczniejszego zwierzaka.
A kaszkiecik baaardzo twarzowy:lol: Trzymaj się Puchatku!