Becia66 Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 karolakola napisał(a):Majuska - mówisz , masz - mam informację z pierwszej ręki że dodatkowy kocyk dołożony :D czy Wiola śledzi nasz wątek ? nie da się tu zaciągnąc do nas na ploty ? :diabloti: Quote
karolakola Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 :D śledzi śledzi a czy się da zaciągnąć to nie wiem , chyba podchodzi do tego podobnie jak ja na początku - jak przysłowiowy pies do jeża :) Quote
karolakola Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Pozakładałybyście sobie facebooka swoją drogą, tylko Renia w tej kwestii fason trzyma :P Quote
ariete2503 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Kochany Misiaczek! I szczęściarz: nie dość, że trafiły mu się dwa super-domki (Rzeszów i Krosno) to jeszcze niezła laska jako bonus! I do tego tęskniąca! no, no no...Ale mu dobrze! A na dodatek kocyczki jak dla chłopczyka - niebieskie:lol:, i lampka do czytania jest! Jednym słowem: ful-wypas. Żeby tylko ta biegunka szybko minęła... Quote
karolakola Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Dwa dni walki z rozstrojem żołądka Ogiego Wiola i Szymon mają prawdopodobnie już za sobą. Okazało się że Oguś jest miłośnikiem biszkopcików, tak je pokochał że nawet karmą już gardzi. Sprawy przybrały nieoczekiwany obrót i Wiola poszła w odstawkę , Szymon stał się ukochanym Panem Ogusia....no cóż...tak to jest jak się kobita zakocha, pielęgnuje, wyciąga ze schronu a później taka wdzięczność :) I jeszcze obszerna dodatkowa fotorelacja z dni z prasówką :D Quote
Becia66 Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 prasówka pewnie niezbędna na rozstrój żołądka :diabloti:, Wiola niech sie nie martwi, Ogi ją też mocno pokocha. Quote
Agula99 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Ha ha ha nie mogę, Ogon mnie rozwala na tych fotach :loveu: Quote
karolakola Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Beciu, Wiola powiedziała że jak złapie trochę oddechu to się zaloguje na dogomanii więc są widoki na ploteczki z pierwszej ręki Quote
Becia66 Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 karolakola napisał(a):Beciu, Wiola powiedziała że jak złapie trochę oddechu to się zaloguje na dogomanii więc są widoki na ploteczki z pierwszej ręki to niech ten oddech łapie jak najszybciej bo my tu złaknione Ogińskiego.:diabloti: Quote
ariete2503 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Becia66 napisał(a):to niech ten oddech łapie jak najszybciej bo my tu złaknione Ogińskiego.:diabloti: No właśnie! Ja tu oczy wypatruję za przecudną puchatą mordeczką z nadzieją, że Pańcia też się odezwie, a tu nic! Dobrze, że karolakola trzyma rekę na pulsie i od czasu do czasu podrzuci jakiś Ogiński-news. Quote
Becia66 Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 ariete2503 napisał(a): Dobrze, że karolakola trzyma rekę na pulsie i od czasu do czasu podrzuci jakiś Ogiński-news. póki co to codziennie i nie ma co narzekać. :lol: Quote
ariete2503 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Becia66 napisał(a):póki co to codziennie i nie ma co narzekać. :lol: Fakt! I chwała jej za to! Quote
karolakola Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 spoko spoko ... nowi właściciele mieli taką gazetową imprezę z Ogińskim przez ten weekend że niech łapią oddech i się Ogińskim zajmują a ja będę zdawać sprawozdania :) Postępy w budowaniu relacji trwają, jest całuśnie :) Quote
Becia66 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 och jakie wzruszające, piękne :loveu: Quote
ariete2503 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Ale Puchatek szczęśliwy! Super! Jaka fajna przytulaśno-całuśna sesja zdjęciowa! Quote
figa33 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 piękne zdjęcia !! wzruszające :loveu: bardzo się cieszę :loveu: Quote
karolciasz28 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Zdjęcia przepiękne:loveu::loveu::loveu: Quote
Wioluszka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Witam wszystkie fanki Ogusia :) W końcu udało mi się zarejestrować, ale od razu uprzedzam kompletnie nie ogarniam narazie tego forum więc dajcie mi trochę czasu :) Melduję, że z Ogim jest naprawdę coraz lepiej, można by powiedzieć tak dobrze, że zaczyna nam dokuczać. Bardzo donośnie domaga się smakołyków (piszczy a czasem nawet szczeka). Kiedy go ignorujemy w końcu odpuszcza. Jak myślicie przejdzie mu? Czy powinniśmy podjąć jakieś konkretniejsze działania? Przepraszam, że tak z grubej rury od razu pytaniem, ale czytałam wszystkie wpisy Karoli i widziałam że wszystko dokładnie i ze szczegółami zapisywała, za co jej serdecznie dziękuję :):loveu::loveu: Quote
majuska Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Witaj Wioluszka :) No cóż, nie pierwszy raz widzimy, że schroniskowe sierotki pt. " jestem taki biedny, usycham tu w samotności " dość szybko zmieniają się w małe cwane bestyjki nakanapowe :D Ignorować, ignorować i jeszcze raz ignorować i zero popuszczania :D Quote
Becia66 Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 Witamy Wioluszkę serdecznie i o wieści prosimy. I do przytuliska nieustannie zapraszamy. :lol: Quote
karolakola Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Ignorować zbója ! W schronie robił to samo dlatego ostrzegałam że to wilk w owczej skórze :mad: Quote
ariete2503 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 No właśnie! Jak był taki chory i biedny to zawsze mu przynosiłam cos dobrego, to potem już na mój widok zaczął otwierać paszczę.:diabloti: I w ten sposób stałam się "smaczkomatem":evil_lol: Quote
figa33 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 to cwaniura :cool3: Wioluszka , nie dajcie się ! :lol: to chyba zacznę zdejmować ogłoszenia Ogisia ..:cool3::lol: Quote
Becia66 Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 figa33 napisał(a): to chyba zacznę zdejmować ogłoszenia Ogisia ..:cool3::lol: ściągaj ściągaj, niech Wioluszka wie, że nie ma odwrotu. :cool3: Quote
Recommended Posts