Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolakola napisał(a):
Majuska - mówisz , masz - mam informację z pierwszej ręki że dodatkowy kocyk dołożony :D

czy Wiola śledzi nasz wątek ? nie da się tu zaciągnąc do nas na ploty ? :diabloti:

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochany Misiaczek! I szczęściarz: nie dość, że trafiły mu się dwa super-domki (Rzeszów i Krosno) to jeszcze niezła laska jako bonus! I do tego tęskniąca! no, no no...Ale mu dobrze! A na dodatek kocyczki jak dla chłopczyka - niebieskie:lol:, i lampka do czytania jest! Jednym słowem: ful-wypas. Żeby tylko ta biegunka szybko minęła...

Posted

Dwa dni walki z rozstrojem żołądka Ogiego Wiola i Szymon mają prawdopodobnie już za sobą. Okazało się że Oguś jest miłośnikiem biszkopcików, tak je pokochał że nawet karmą już gardzi. Sprawy przybrały nieoczekiwany obrót i Wiola poszła w odstawkę , Szymon stał się ukochanym Panem Ogusia....no cóż...tak to jest jak się kobita zakocha, pielęgnuje, wyciąga ze schronu a później taka wdzięczność :)

I jeszcze obszerna dodatkowa fotorelacja z dni z prasówką :D

Posted

karolakola napisał(a):
Beciu, Wiola powiedziała że jak złapie trochę oddechu to się zaloguje na dogomanii więc są widoki na ploteczki z pierwszej ręki

to niech ten oddech łapie jak najszybciej bo my tu złaknione Ogińskiego.:diabloti:

Posted

Becia66 napisał(a):
to niech ten oddech łapie jak najszybciej bo my tu złaknione Ogińskiego.:diabloti:

No właśnie! Ja tu oczy wypatruję za przecudną puchatą mordeczką z nadzieją, że Pańcia też się odezwie, a tu nic! Dobrze, że karolakola trzyma rekę na pulsie i od czasu do czasu podrzuci jakiś Ogiński-news.

Posted

ariete2503 napisał(a):
Dobrze, że karolakola trzyma rekę na pulsie i od czasu do czasu podrzuci jakiś Ogiński-news.

póki co to codziennie i nie ma co narzekać. :lol:

Posted

spoko spoko ... nowi właściciele mieli taką gazetową imprezę z Ogińskim przez ten weekend że niech łapią oddech i się Ogińskim zajmują a ja będę zdawać sprawozdania :) Postępy w budowaniu relacji trwają, jest całuśnie :)

Posted

Witam wszystkie fanki Ogusia :) W końcu udało mi się zarejestrować, ale od razu uprzedzam kompletnie nie ogarniam narazie tego forum więc dajcie mi trochę czasu :) Melduję, że z Ogim jest naprawdę coraz lepiej, można by powiedzieć tak dobrze, że zaczyna nam dokuczać. Bardzo donośnie domaga się smakołyków (piszczy a czasem nawet szczeka). Kiedy go ignorujemy w końcu odpuszcza. Jak myślicie przejdzie mu? Czy powinniśmy podjąć jakieś konkretniejsze działania? Przepraszam, że tak z grubej rury od razu pytaniem, ale czytałam wszystkie wpisy Karoli i widziałam że wszystko dokładnie i ze szczegółami zapisywała, za co jej serdecznie dziękuję :):loveu::loveu:

Posted

Witaj Wioluszka :)
No cóż, nie pierwszy raz widzimy, że schroniskowe sierotki pt. " jestem taki biedny, usycham tu w samotności " dość szybko zmieniają się w małe cwane bestyjki nakanapowe :D

Ignorować, ignorować i jeszcze raz ignorować i zero popuszczania :D

Posted

No właśnie! Jak był taki chory i biedny to zawsze mu przynosiłam cos dobrego, to potem już na mój widok zaczął otwierać paszczę.:diabloti: I w ten sposób stałam się "smaczkomatem":evil_lol: