Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Mimo wszystko wierzę, że znajdzie sie ktoś, kto zechce pomóc Ogisiowi właśnie dlatego, że nie jest małym ślicznym szczeniaczkiem, ale ujmującym i przesympatycznym piesiowym seniorem.

Posted

może dam rady w tygodniu podjechac do przytuliska, machniemy jeszcze parę fotek i rzucimy w wir ogłoszen. Mogło by pomoc też wydarzenie na Fb ale nie wiem ktoby to miał zrobić bo jak widać pomoc dla nas mocno sie ukruszyła.

• 2 weeks later...
Posted

Ponieważ Bella ma cieczkę, wzięłam wczoraj Ogiego na spacerek solo. W ogóle nie chciał iść i ciągle zawracał do przytuliska. Nie wiem, czy to po prostu z braku towarzystwa ukochanej, czy po prostu tak ma. Wcześniej się tak nie zachowywał.

Posted

ariete2503 napisał(a):
Nie wiem, czy to po prostu z braku towarzystwa ukochanej, czy po prostu tak ma. Wcześniej się tak nie zachowywał.

na pewno to pierwsze :lol:.

Posted

ja też swoje ogłoszenia dla Ogiego odnowiłam , zmieniłam tytuł i miniaturkę
tablica , gumtree , krosno24 , rzeszowiak , alegratka , naszemiasto , wp.pl , cafeaniml , sanok24

Posted

[quote name='figa33']ja też swoje ogłoszenia dla Ogiego odnowiłam , zmieniłam tytuł i miniaturkę
tablica , gumtree , krosno24 , rzeszowiak , alegratka , naszemiasto , wp.pl , cafeaniml , sanok24

super, bardzo dziękujemy, to ja dołożę jeszcze parę zdjęć od Matineski, specjalnie na sesję chusteczkę zawiązałam :lol:.

Posted

Ogi cudo! I ten rozbrajający uśmiech! Może kogoś ten właśnie uśmiech urzeknie! Już miałyśmy jednego takiego, co się załapał na "podróż za jeden uśmiech" do Krosna. I tego samego życzę Ogisiowi!