Radekk29 Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Witam wszystkich mam takie pytanie mamy 1,5 roczną suczkę miała ona w schronisku przeprowadzoną sterylizacje a od 2 dni ma cieczkę lekką czy to jest możliwe??? Quote
Koszmaria Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 zróbcie jej usg,mógł zostać odprysk jajnika Quote
Dave Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Radekk29 napisał(a):Witam wszystkich mam takie pytanie mamy 1,5 roczną suczkę miała ona w schronisku przeprowadzoną sterylizacje a od 2 dni ma cieczkę lekką czy to jest możliwe??? No skoro ma to możliwe :< A może to nie cieczka tylko suczce coś jest? Idź jutro do weterynarza, on Ci wszystko powie. Quote
stepelkaa Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 pamiętam jak moja ciotka opowiadała, że jej suczka miała wyciętą tylko macicę i nadal ma cieczki ale zajść w ciążę nie może, nie wiem czy to w ogóle możliwe, nie chcę rozsiewać jakiś niepotwierdzonych informacji, ale może jest w tym coś i to coś podobnego. Jesli nie, to może jej coś jest, najlepiej iść od razu do weta :) Quote
Justa i zwierzaki Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Koniecznie do weta i najlepiej na czczo ( bez śniadania ) Moja buldożka ponad miesąc temu miała sterylke a po 3 tyg od zabiegu okazało sie że ma zmiane na pęcherzu która musiała być wycięta 3 tyg po sterylce a dawało to identyczne objawy jak przy cieczce, i do tego jeszcze był często mocz az do nietrzymania moczu włącznie ... Quote
Radekk29 Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 Problem rozwiązany został byłem u weterynarza i co się okazało że na usg wyszło że został jej kawałek 3 jajnika jestem umówiony na poniedziałek na operacje Quote
Koszmaria Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 trzymam kciuki za sunię! pogłaszcz ją ode mnie Quote
Recommended Posts