Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mój staruszek Bobik skończył w czerwcu 14 lat
Do września ubieglego roku nie było praktycznie żadnych problemów zdrowotnych ot raz na rok wizyta u weta w celu szczepienia a potem poszłoooooo :-(
serducho, ślepotka, prostata ale daje radę dzięki cudownej wet, która postawiłą go na nogi:smile:
Nieważne, że łyka kilka tabletek dziennie (a że łakomy to w pasztecie zeżre wszystko:smile:

Kocham Go jak wariatka i zdaję sobie sprawę, że w każdej chwili może odejść ale cieszę się każdą chwilą spędzoną z tym urwisem:smile:

oto i Jego Wysokość w ulubionym miejscu czyli przy lodówce:)

Pozdrawiam wszystkich maniaków kundelków :)

• 1 month later...
Posted

[quote name='phase']Witamy pieknego czarnuszka. :) Jak zdrowko?[/QUOTE]

Witam:)
zdrówko ogólnie jako tako ale.............. no właśnie grozi mu wyjęcie oczka:(
To że jest ślepaczek to już się przyzwyczaiłam ale doszło ciśnienie w oczkach i wypadł mu ząb pod którym była ropa i ta paskudna ropa poszła mu do oczka czyli pod rogówkę:(
od miesiąca jest na antybiotyku i kroplach ( jedne to co 2 h musze mu podawać do oka (jak jestem w pracy to mama się z nim męczy)
bo podać mu krople to jest cyrk na kółkach (totalny zadzior)
ale mam nadzieję, że mu uratuję to oczko i nie będzie potrzebna operacja:(
boję się jej bo on jest serduchowcem (bierze leki) i że się nie wybudzi z narkozy (tylko pełna narkoza bo to bolesny zabieg:(
W tym miesiącu ponad 800 zł poszło na niego(niedługo chyba na drogę wyjdę, żeby dorobić:) ale nie żałujęe ani jednej złotówki wydanej na niego.

a jak tam Twój psiak?
pozdrawiam serdecznie