BlackSheWolf Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 nie no za rok napewno musza sie zobaczyc!! :D i my tez ;) chociaz my to wczesniej sie spotkamy :D np. moze jakis wypad do manu kiedys ? :D a Florek jak zawsze pieeekny :D Quote
Anecioreczek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 http://img375.imageshack.us/img375/9055/male1ag9.png Jaka koncentracja:cool3: Quote
Tollerka Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Nerul napisał(a):Mam identyczne bloki tylko inny kolor- ja z Rzeszowa a ty z Łodzi i patrz jaka podobna architektura xD No widzisz ;-) U nas pomalowali niestety na taki wstrętny kolor :roll: Dzaga napisał(a):Gdzie ty mieszkasz, że masz taką śliczną okolicę ;) ? Florek wspaniały :D Pozdrawiam; Włochata ;* Mieszkam w Łodzi, na nowym osiedlu nauczycielskim Zarzew, niedaleko parku Podolskiego ;) Rzeczywiście, ładne jest to moje osiedle, gdyby nie to że nie podoba mi się kolor farby na blokach i balkonach :eviltong: BlackSheWolf napisał(a):nie no za rok napewno musza sie zobaczyc!! :D i my tez ;) chociaz my to wczesniej sie spotkamy :D np. moze jakis wypad do manu kiedys ? :D a Florek jak zawsze pieeekny :D Na wypad jestem chętna :loveu: I na spotkanie za rok też, nie ma bata, musi się odbyć :diabloti::evil_lol: Anecioreczek napisał(a):http://img375.imageshack.us/img375/9055/male1ag9.png Jaka koncentracja:cool3: Eh, żeby tylko tak było zawsze :lol: "Niby poza" "Niby poza" numer dwa :lol: "Niby poza" numer trzy :eviltong: Oraz kłusik: Quote
Dominiqa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Florek no no no :D slyszalam ze nie jestes pedantyczny!:) jak mozesz! nie badz taki jak moj maly! jak Pani uczesze trzeba szanowac a nie.... ;))) slodko wygladacie! cudnie po prostu za chwile zima wiec bedą biale fotki :D kurcze chetnie bysmy pobiegali z wamI! sciskamy i moc calusków przesylamy uciekam bo rano ide na wyklady buzka dla FLORKA i cIebie :D good night :D Quote
Anecioreczek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 http://img216.imageshack.us/img216/3887/male2pl4.png super:loveu: Quote
Dominiqa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 HEllou Florkowa :D kiedy nowe fotki :D my za jakies 2 godzinki uciekamy na spacerek :D BUZIAKI Quote
Tollerka Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 No dobrze, ale na razie tylko dwa bo jadę na dodatkowy angielski :cool3: Nasz kolega Klif, rodowodowo CLIF Factis No i Florasek :D Quote
Dominiqa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Florasek jak zwykle z zabujczym usmiechem :D Powodzonka na ang ;] Quote
saya Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 jeeeju, jakie ty masz cudne miejsca do spacerów.. ja jakoś takich nie mogę znaleźć :shake: florek cudnie wychodzi na zdjęciach :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 http://img211.imageshack.us/img211/8555/male2tt8.png Boski Floruś :loveu: Quote
Tollerka Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 saya - te "miejsca do spacerów" to moje osiedle ;-) otoczone zewsząd chodnikami. Dzisiaj byłam z Florkiem na kółku. Florek zachwycił wszystkich, przytulał się, był grzeczny i spokojny, słuchał, ogólnie zaprezentowaliśmy się świetnie, pani żałowała że nie może mi 7 postawić i dała mi tylko 6 :lol: Wszyscy z kółka słuchali uważnie i pytali, chyba ich to zainteresowało ;-) Dla przypomnienia: prezentowałam metodę klikerową oraz opowiadałam o r=r Quote
Avaloth Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 nie oprócz dogoamni mam tylko bloga na mylogu ;P sliczny psiak :) u mnie nowe fotki ;) Quote
Avaloth Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 o kurcze ! podałabyś mi adres? a były te same zdjęcia czy jak? muszę chyba zacząć podpisywać:angryy: Quote
Avaloth Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 bardzo Ci dziekuję naprawde ;* zabije ją zaraz :angryy: jak zacznę klnąc to nie przestane.. córka hodowcy przesłała na moje życzenie.. chyba się na niego zdecyduje...:angryy: coś się we mnie gotuje ... Quote
BlackSheWolf Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 właśnie gdzie fotki Florka ?? :( Quote
Tollerka Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Hihi no już dobrze, dobrze, proszę, oto fotki z działki, czyli dalsza część w starej fryzurze :evil_lol: Zadowoleni? A teraz zmykam do szkółki :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 a zadowoleni :D :D ale dlaczego nie nowe fotki tylko w starej fryzurze?? :) buziaki :* Quote
Tollerka Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 A bo nowych nie mam, i ze starych trza użytek zrobić :cool3: Quote
ariss Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 jaki słodziakowaty ten Twoj potworek:loveu: Quote
Cambel&Megi Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Śliczne foteczki Potffoorka :loveu: Mimo to odczuwam niedosyt..... Quote
Recommended Posts