Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

arkana napisał(a):
Ale slodki leniuszek :loveu:

To ty jeszcze nie widziałaś jego pozycji podczas snu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wstawię jak będę na laptopie :lol:

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, nie widzialam. Musisz koniecznie wstawic :loveu:
A, co do klikera. Mysle, ze przez wakacje zdazysz opanowac te technike, nawet jezeli nie bedzie wielkich efektow w szkoleniu, to po prostu wyjasnisz, jak sie do tego zabieralas, ot co ;)

Posted

Tollerka napisał(a):
To ty jeszcze nie widziałaś jego pozycji podczas snu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wstawię jak będę na laptopie :lol:

mam shih tzaka i wiem co one potrafią wyrabiac podczas snu:evil_lol:

arkana napisał(a):

A, co do klikera. Mysle, ze przez wakacje zdazysz opanowac te technike, nawet jezeli nie bedzie wielkich efektow w szkoleniu, to po prostu wyjasnisz, jak sie do tego zabieralas, ot co ;)

uwielbiam metode klikierową...kretyn potrafi ją zrozumieć....jest prosta jak budowa cepa..:lol:

Posted

Szkolenie klikerem chwilowo zatrzymane - ja nie mam chęci, on nie chce smakołyków innych niż jedzenie ludzkie... i coś nie zbyt rozumie jeszcze :placz:

A oto obiecana pozycja podczas snu:

I zdjęcia...

Na razie tyle bo burza jest i nie działa internet za dobrze a Imageshack odmówił posłuszeństwa.

Posted

A wiesz co ja bym chciała? Przede wszystkim mieć w przyszłości mnóstwo kasy żeby móc zapewnić wszystko psom, wystawiać mojego psa, rasowego konia, mieszkać w domku jednorodzinnym... oj, oj, nazbiera się tego :evil_lol:

Posted

Dobra, dobra, tylko nie po twarzy :lol:
Jakieś nowsze, z cyfrówki, bo jestem na stacjonarnym. Ech, ja mam za to dwa komputery a nie dwa psy więc mam rozdzielone zdjęcia. I po co to, no po co? :shake:
Przerobione przeze mnie w Adobe są trochę (wyostrzone bądź niektóre rozmazane):lol: Mam nadzieje że coś z tego wyszło...

Za chwilę więcej bo właśnie idę z Florkiem na siku :loveu:
Właśnie słoneczko wyszło troszkę to idziemy się załapać.
I dodam też listę komend które Florek już potrafi i nad którymi pracujemy ;)

Posted

Tyle wam na razie musi wystarczyć :cool3: Chociaż to nie wszystko.

Komendy które potrafimy, i których się uczymy:
WARUJ - wiadomo co to oznacza, miałam kłopoty bo nie reagował na komendę słowną a teraz już reaguje i nie muszę wydawać komendy optycznej :multi: Ćwiczymy komendę w różnych warunkach aktualnie.
SIAD - komenda znana, ale o dziwo Florek ją ledwo opanował. Muszę wydawać cały czas komendę optyczną razem ze słowną, a i tak czasem zamiast siadać - prosi...
POPROŚ - wiadomo ;) Florek czasem tylko potrzebuje podpowiedzi optycznej, ostatnio jednak mu się miesza...
CHCESZ...? - skocz przednimi łapami na moje kolano, pracujemy nad wycofaniem komendy optycznej
ZDECHŁEŚ - zdechł pies :evil_lol: wykonuje ją tylko i wyłącznie przy pomocy komendy optycznej, i to nie zawsze, ale pracujemy
PRZYBIJ - pies przybija piątkę :loveu: Nasza ulubiona komenda, może przybić w pionie i w poziomie, wystarczy pokazać mu rękę i powiedzieć przybij, a on staje na dwóch łapkach i przybija jedną przednią :loveu: Pracujemy nad pionowym przybijaniem bo próbuje przybijać dwoma łapkami na raz :lol:
HOP - to zawszę dodaję do tego jak skacze przez przeszkodę, ale bez tego i tak skacze... staram się to zmienić.

Za pomocą klikera uzyskałam komendy hop, przybij, zdechłeś, chcesz..? oraz wyćwiczyłam waruj.
Szkolenie jest bogiem, kliker nałogiem, trening zabawą, smakołyk podstawą :evil_lol:

Posted

Prześliczne fotencje :loveu: Najbardziej mi się podobają te portrety, które Florkowi robisz :loveu: :loveu:

A co do komend, to gratulacje! ;) I życzę dalszego powodzenia w nauce!

Szkolenie jest bogiem, kliker nałogiem, trening zabawą, smakołyk podstawą :evil_lol:

Fajne. :cool3:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...