Tollerka Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 arkana napisał(a):Ale slodki leniuszek :loveu: To ty jeszcze nie widziałaś jego pozycji podczas snu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wstawię jak będę na laptopie :lol: Quote
arkana Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 No, nie widzialam. Musisz koniecznie wstawic :loveu: A, co do klikera. Mysle, ze przez wakacje zdazysz opanowac te technike, nawet jezeli nie bedzie wielkich efektow w szkoleniu, to po prostu wyjasnisz, jak sie do tego zabieralas, ot co ;) Quote
rotek_ Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Tollerka napisał(a):To ty jeszcze nie widziałaś jego pozycji podczas snu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wstawię jak będę na laptopie :lol: mam shih tzaka i wiem co one potrafią wyrabiac podczas snu:evil_lol: arkana napisał(a): A, co do klikera. Mysle, ze przez wakacje zdazysz opanowac te technike, nawet jezeli nie bedzie wielkich efektow w szkoleniu, to po prostu wyjasnisz, jak sie do tego zabieralas, ot co ;) uwielbiam metode klikierową...kretyn potrafi ją zrozumieć....jest prosta jak budowa cepa..:lol: Quote
arkana Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Co nie zmienia faktu, ze warto podzielic sie uwagami i dac pare przydatnych porad ;) Quote
Coffee&Nera Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Arkana dorwalam cie xD Prosze natychmiast dawac fotki Huskiego :D:D:loveu: Quote
Cambel&Megi Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ale to chyba galeria Florka :oops: Viaan, nowe foteczki prosim :loveu: Quote
Dzaga Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Łoh...no już nie mogę się Florcia doczekać :loveu: .... Dawać foty :evil_lol: !! Quote
Tollerka Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Będą ale powiedzcie mojej mamie żeby przestała wypisywać świadectwa i oddała mi laptopa to wstawię :razz: Quote
arkana Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ok, daj numer :) Twoja mama jest nauczycielka? O, fajnie masz :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 A ja nie zazdroszczę :evil_lol: Jak idzie szkolenie z klikerem? ;) Quote
Tollerka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Szkolenie klikerem chwilowo zatrzymane - ja nie mam chęci, on nie chce smakołyków innych niż jedzenie ludzkie... i coś nie zbyt rozumie jeszcze :placz: A oto obiecana pozycja podczas snu: I zdjęcia... Na razie tyle bo burza jest i nie działa internet za dobrze a Imageshack odmówił posłuszeństwa. Quote
Cambel&Megi Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Prześliczne foteczki :loveu: Super mieliście spacerek :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 super fotki :D :D hihi ;p juz nie moge sie doczekac jak nasze psiaki sie poznaja ;) ;) Quote
Cambel&Megi Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Czemu tu tak pusto? Tollerka poznaje tajniki handlingu, a o galerii zapomniała! ;) Quote
Tollerka Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 No cóż wakacyjne lenistwo :evil_lol::evil_lol: Quote
Tollerka Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 A wiesz co ja bym chciała? Przede wszystkim mieć w przyszłości mnóstwo kasy żeby móc zapewnić wszystko psom, wystawiać mojego psa, rasowego konia, mieszkać w domku jednorodzinnym... oj, oj, nazbiera się tego :evil_lol: Quote
Dygotka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Florian przeuroczy ! A ja sobie nie wyobrażam spaceru z jednym psem..:shake: Współczuje ,że masz tylko jednego :diabloti: Hehe. Pozdrawiam :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Dydzia :cool3: A co ja mam powiedzieć, spacer BEZ psa? Ale w obotę jadę po psiulaaa :loveu: Vian, fotki! Bo jak nie...:mad: :evil_lol: Quote
Tollerka Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Dobra, dobra, tylko nie po twarzy :lol: Jakieś nowsze, z cyfrówki, bo jestem na stacjonarnym. Ech, ja mam za to dwa komputery a nie dwa psy więc mam rozdzielone zdjęcia. I po co to, no po co? :shake: Przerobione przeze mnie w Adobe są trochę (wyostrzone bądź niektóre rozmazane):lol: Mam nadzieje że coś z tego wyszło... Za chwilę więcej bo właśnie idę z Florkiem na siku :loveu: Właśnie słoneczko wyszło troszkę to idziemy się załapać. I dodam też listę komend które Florek już potrafi i nad którymi pracujemy ;) Quote
Tollerka Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Tyle wam na razie musi wystarczyć :cool3: Chociaż to nie wszystko. Komendy które potrafimy, i których się uczymy: WARUJ - wiadomo co to oznacza, miałam kłopoty bo nie reagował na komendę słowną a teraz już reaguje i nie muszę wydawać komendy optycznej :multi: Ćwiczymy komendę w różnych warunkach aktualnie. SIAD - komenda znana, ale o dziwo Florek ją ledwo opanował. Muszę wydawać cały czas komendę optyczną razem ze słowną, a i tak czasem zamiast siadać - prosi... POPROŚ - wiadomo ;) Florek czasem tylko potrzebuje podpowiedzi optycznej, ostatnio jednak mu się miesza... CHCESZ...? - skocz przednimi łapami na moje kolano, pracujemy nad wycofaniem komendy optycznej ZDECHŁEŚ - zdechł pies :evil_lol: wykonuje ją tylko i wyłącznie przy pomocy komendy optycznej, i to nie zawsze, ale pracujemy PRZYBIJ - pies przybija piątkę :loveu: Nasza ulubiona komenda, może przybić w pionie i w poziomie, wystarczy pokazać mu rękę i powiedzieć przybij, a on staje na dwóch łapkach i przybija jedną przednią :loveu: Pracujemy nad pionowym przybijaniem bo próbuje przybijać dwoma łapkami na raz :lol: HOP - to zawszę dodaję do tego jak skacze przez przeszkodę, ale bez tego i tak skacze... staram się to zmienić. Za pomocą klikera uzyskałam komendy hop, przybij, zdechłeś, chcesz..? oraz wyćwiczyłam waruj. Szkolenie jest bogiem, kliker nałogiem, trening zabawą, smakołyk podstawą :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Prześliczne fotencje :loveu: Najbardziej mi się podobają te portrety, które Florkowi robisz :loveu: :loveu: A co do komend, to gratulacje! ;) I życzę dalszego powodzenia w nauce! Szkolenie jest bogiem, kliker nałogiem, trening zabawą, smakołyk podstawą :evil_lol: Fajne. :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 no to gratuluje postepow w nauce :D :D a fotki sliczne :D :D mam nadzieje, ze jak sie spotkamy to Florek pokaze co umie :D Quote
Tollerka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Nareszcie ciąg dalszy "działkówki!" :multi: Oraz filmik z lasu: http://www.youtube.com/watch?v=DHjx8ttHjFc A teraz lecę na działkę do koleżanki, do zobaczenia za tydzień ;) Quote
BlackSheWolf Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 heja :D :D jak wrocisz to ja chce nowe fotki :D abo ja wstawie z dzisiejszego spaccerku :D Kleksiu ma do tej pory czyste uszy :D hahaha Quote
Recommended Posts