Patikujek Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ale sliczny szczurek:loveu: chciałam zobaczyć więcej fotek twojego "szczurka" po przeczytaniu twojego komentarza i z czystym sumieniem mogę stwiedzić żę wygląda jak piękna mięciutka i ozywiona maskotka Floruś jest cuuuudny Quote
Cambel&Megi Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Ale sliczny szczurek:loveu: chciałam zobaczyć więcej fotek twojego "szczurka" po przeczytaniu twojego komentarza i z czystym sumieniem mogę stwiedzić żę wygląda jak piękna mięciutka i ozywiona maskotka Floruś jest cuuuudny Cudny cudny :loveu::loveu: Własnie, Tollerka, więcej fot :cool3: Quote
Tollerka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Patikujek dziękujemy :loveu: lizaski od szczurka przesyłam :loveu: Cambel niedługo dam bo nie jestem na tym komputerze :oops: Informuję że byłam dzisiaj w sklepie zoologicznym z chęcią sprawdzenia czy jest u nich kliker, i dowiedziałam się ŻE TAK :multi: Jutro po szkole idę od razu kupić, dla przyjaciółki i dla siebie :razz: Quote
Cambel&Megi Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Tollerka']Patikujek dziękujemy :loveu: lizaski od szczurka przesyłam :loveu: Cambel niedługo dam bo nie jestem na tym komputerze :oops: Informuję że byłam dzisiaj w sklepie zoologicznym z chęcią sprawdzenia czy jest u nich kliker, i dowiedziałam się ŻE TAK :multi: Jutro po szkole idę od razu kupić, dla przyjaciółki i dla siebie :razz: Wooow! U nas chyba nie ma :roll: Chociaz...muszę zapytać. Czytałam na stronie o klikerze, że to może zastąpić nawet taka zakrętka np. od Frugo :eviltong: Albo wypróbowałam, własne kliknięcie, tak językiem...i działa :cool3: Niby na psie wiejskim, będącym na łancuchu, ale dawało to jakieś skutki! Quote
Coffee&Nera Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Witomy Florek... Tollerka kupujesz klikera? Miejmy nadzieje ze sie powiedzie wasze szkolenie... Wiecej fot :P Quote
Cambel&Megi Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Hm... Co oprócz klikera można jeszcze nazwać metodą pozytywną? :cool3: Quote
Tollerka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 *luthien* już się poprawiam :cool3: Zdjęcia nie-działkowe, starsze niż Majówka :evil_lol: I ogólnie mam już kliker - na razie tylko dla przyjaciółki bo jak się okazuje nie mogłam sobie kupić bo dostanę na dzień dziecka :roll: I ćwiczyłam, myślę że poszło dobrze ale ciągle boję się że coś źle robię... :lol: Ćwiczymy to co już umiemy czyli poproś, waruj, oraz tam i do mnie i problem w tym że jak pies słyszy dźwięk klikera np. jak biegnie do mnie po komendzie do mnie to robi poproś :shake: Mam nadzieję że się wprawie a że i on to zrozumie. Jednak zdecydowanie lepiej teraz reaguje na "do mnie", i nie ignoruje kompletnie. :multi: Quote
Cambel&Megi Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Łaaa Tollerko, co tu dużo mowić, jak zawsze: Piękne foty :loveu: Quote
arkana Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Alez Florek ma sliczny pyszczek :loveu: Bardzo sie ciesze, ze reaguje na kliker! Mam nadzieje, ze wkrotce oboje nauczycie sie poprawnie korzystac z jego mozliwosci i je w pelni wykorzystacie. No i musisz KONIECZNIE informowac nas o postepach w nauce! I dawaj od czasu do czasu, jakies niezbedne porady w jego stosowaniu!! :diabloti: Quote
Tollerka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 JA mam dawać porady w stosowaniu klikera? :lol: Ja ich sama potrzebuję! :evil_lol: Obiecana porcja fotek, może uda mi się dokończyć folder 4... Tym samym kończymy Folder 4! I teraz czeka mnie jeszcze "tylko" 14 :razz: Quote
Cambel&Megi Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Łaał, brak mi słów *______* Tollerka, boskie to! :loveu: Quote
Tollerka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Folder 5, daję tylko wybrane zdjęcia żeby nie było za dużo... :roll: No to jest folder 5 ;) Muszę zmniejszyć kolejne fotki ale raczej dziś ich nie dam a dziś jadę na działkę więc kolejne zdjęcia dojdą... :lol: Quote
Cambel&Megi Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Śliczne śliczne śliczne :loveu: Fajne macie Frisbee :cool3: http://img166.imageshack.us/img166/3369/dsc00024mnku6.jpg Zadziwia mnie ta fota, dziwny kolor nieba :P Niach, jaki pysio :loveu: Quote
arkana Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Tollerka napisał(a):JA mam dawać porady w stosowaniu klikera? :lol: Ja ich sama potrzebuję! No pewnie! Bo my to bedziemy pod koniec wakacji nowicjuszki w takich sprawach, a Ty pewnie juz sie zdazysz nauczyc i wyszkolic w tym, wiec bedziesz udzielac nam rad, a jak :evil_lol: Quote
Tollerka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Cambel napisał(a):http://img166.imageshack.us/img166/3369/dsc00024mnku6.jpg Zadziwia mnie ta fota, dziwny kolor nieba :P To pewnie dlatego że wciskam w programie graficznym czasem opcję Autokorekta i zmienia trochę kolory na np. jaśniejsze, ciemniejsze, bardziej nasycone. :lol: Quote
Tollerka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 arkana napisał(a):No pewnie! Bo my to bedziemy pod koniec wakacji nowicjuszki w takich sprawach, a Ty pewnie juz sie zdazysz nauczyc i wyszkolic w tym, wiec bedziesz udzielac nam rad, a jak :evil_lol: Ojej, marzenia, żeby w wakacje się nauczyć dobrze używać klikera :lol: Quote
Tollerka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Juhu, 10 strona galerii! Nie wiedziałam że uda się nam wytrwać tak długo :crazyeye: i że w ogóle będzie jakieś zainteresowanie naszą galerią! Dziękujemy! Lizaski dla wszystkich od Lolaska :loveu: :laola::laola::laola: :cunao::cunao::cunao: :BIG::BIG::BIG: Florek w podziękowaniu przekazuje wam swoją piłeczkę :multi::multi::multi: Quote
Cambel&Megi Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Łoł, to już 10 stron! :cool3: :laola: Niedługo będzie 100 :loveu: Quote
arkana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 No to nakrecamy impreze. Florek pokazuje nam swojego pysia :loveu: :pepsi: :knajpa: Quote
Wiza Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 mordzia mordzia Florku Lolku :razz::razz: Kiarunek chętnie przejmie twoją piłeczkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więcej fot prosimy :loveu::loveu: Quote
Wiza Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ohh jak przjemnie.. mm... ohh.. (bez skojarzen proszę!) Więcej ! Quote
Tollerka Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Wiza napisał(a): Ohh jak przjemnie.. mm... ohh.. (bez skojarzen proszę!) Więcej ! Upatrzył sobie tą kępkę trawy i traktował ją jako poduszkę :lol: Quote
arkana Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Tollerka'] Ale slodki leniuszek :loveu: Quote
Recommended Posts