Cambel&Megi Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witajcie Floreczki :cool3: Tollerka, bardzo ładne foteczki, ah..ten pysio :loveu: Czekamy na kolejną porcję zdjęc Potworka :loveu: Pozdrawiam :) Quote
Cambel&Megi Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ile Florek ma ? Tutaj wyszedł, jak szczeniolek :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Kosiaczek :loveu: Więcej, więcej fot! :cool3: Quote
Tollerka Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Hmm... Patyk, czy kawałek wędzonego kapcia? :cool3: Muszę im się przyjrzeć... :cool1: Idziemy? No dobra, idę. Nie w tą stronę? To gdzie? (Ta osoba z tyłu to nie ja, tylko koleżanka :eviltong:) Aaa, w tą! Już rozumiem! Do sklepu? Kup mi kość! No i gdzie ta kość? Quote
arkana Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Tollerka napisał(a): To jest fenomenalne i powalilo mnie na kolana! :loveu: :loveu: Florek jest sliczny, jak idzie uczenie go innych sztuczek? A jak rozmowa z mama? Quote
Tollerka Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Aktualnie ćwiczę z nim łapa oraz hop na działce (jest budowa więc są deski co wiąże się również z tym że są hopki :cool3:) i mam zdjęcia które wstawię za jakiś czas jak dojdę do laptopa :razz: ale on w ogóle nie kojarzy ćwiczenia z komendą :placz: Więc czekam aż kupimy kliker, może coś pomoże! A rozmowy z mamą na razie odłożyłam, bo ostatnia nie wyszła za dobrze, teraz jest etap namawiania na wystawy i spotkania dogomaniaków :razz: I jest postęp! Mama już nie komentuje że "katuję psa" a i nawet nie złości się jak mówię że "upatrzyłam taką ładną obrożę dla Florka w internecie..." itd. Więc wysiłki nie idą na marne :multi: Quote
Tollerka Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Wypatruje piesków :razz: To dziwne ale to zdjęcie mi się kojarzy z górami, może dlatego że było robione na górce? :lol: Moja mordzia :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witam :D super fotki :) :) mam nadzieje, ze spotka sie z Kleksem za niedlugo w Sokolnikach :D Quote
Tollerka Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Tutaj hopka - ale na razie tylko jedna bo ja coś nie po kolei to wstawiam i muszę wrócić do porządku :mad: A to animacja zrobiona ze zdjęć robionych klatka po klatce :loveu: Quote
Tollerka Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Witam butterfly w naszych skromnych progach, również mam taką nadzieję :loveu: Quote
Aisa_ Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Uważaj na takie podesty, bo sobie psiak łapki połamie! Quote
Cambel&Megi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witam :cool3: Piękne nowe foteczki :D No faktycznie, jakaś górska atmosfera:eviltong: Łooł, fajnie Ci to wyszło :cool3: Macie cool przeszkody :razz: Pozdrawiam:loveu: Quote
Dzaga Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Świetna animacja . Ilekroć widzę psiaki chociaż w 1 % podobne do Shih Tzu to ciarki mi przechodzą , przecież mogę go mieć ... Ale nie ... wybrałam sznaucerka :( Chociaż to szczęście w nieszczęściu :D Quote
Cambel&Megi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dzaga napisał(a):Świetna animacja . Ilekroć widzę psiaki chociaż w 1 % podobne do Shih Tzu to ciarki mi przechodzą , przecież mogę go mieć ... Ale nie ... wybrałam sznaucerka :( Chociaż to szczęście w nieszczęściu :D Hm...Jak wnioskuję, Twoim marzeniem jest Shih Tzu, a wybrałaś Sznaucera? Nie za bardzo Cię rozumiem. :shake: Quote
Tollerka Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Aisa_ napisał(a): Uważaj na takie podesty, bo sobie psiak łapki połamie! Tak wiem, on go przeskakuje na szczęście ale niedługo będzie zlikwidowany ten podest ;) Cambel - Taaak, takie fajne i jak fajnie przenośne :lol: Dzaga - Ja tam nie wymieniłabym Florka nawet na najpiękniejszego tollera :lol: Sznaucerki też świetne psiaki, chociaż przez modę na moim osiedlu przestałam je doceniać bo psy są nie wychowane, agresywne, puszczane luzem :shake: Już dwa sznaucery się na Florka rzuciły. Zaraz kontynuacja zdjęć z majówki. Quote
Paula&Goofi Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Cudowne fotki ;) Pozdrów Florka od Goofiego i zajrzyj do nas do Galerii ;) Quote
Cambel&Megi Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Kooikerka napisał(a):Cudowne fotki ;) Pozdrów Florka od Goofiego i zajrzyj do nas do Galerii ;) Ja też się wproszę :evil_lol: Tollerka, kiedy nowe foty? :cool3: Quote
arkana Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Tollerka napisał(a):Aktualnie ćwiczę z nim łapa oraz hop na działce (jest budowa więc są deski co wiąże się również z tym że są hopki :cool3:) i mam zdjęcia które wstawię za jakiś czas jak dojdę do laptopa :razz: ale on w ogóle nie kojarzy ćwiczenia z komendą :placz: Więc czekam aż kupimy kliker, może coś pomoże! A rozmowy z mamą na razie odłożyłam, bo ostatnia nie wyszła za dobrze, teraz jest etap namawiania na wystawy i spotkania dogomaniaków :razz: I jest postęp! Mama już nie komentuje że "katuję psa" a i nawet nie złości się jak mówię że "upatrzyłam taką ładną obrożę dla Florka w internecie..." itd. Więc wysiłki nie idą na marne :multi: To swietnie! Bardzo sie ciesze z postepow, oby tak dalej! :multi: Trzymam kciuki za Florka, swietnie mu ida cwiczenia! Mam nadzieje, ze kliker sie przyda i nauka nie pojdzie w las (przy okazji zdaj relacje! Tez bym chciala kupic takie urzadzenie, ale nie wiem, czy sie do konca oplaca ;) ). Fotki bardzo ladne, szczegolnie to, na ktorym Florek przeskakuje przez przeszkode! A animacja jest super, widac ten psi wdziek :cool3: . Juz sie nie moge doczekac kontynuacji fotek! Pozdrawiamy :loveu: Quote
Tollerka Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Nowa porcja zdjęć, w większości widoki... :p Reszta potem, jakoś nie mogę się zebrać i dać całości :lol: Quote
Recommended Posts