Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm... Patyk, czy kawałek wędzonego kapcia? :cool3:

Muszę im się przyjrzeć... :cool1:

Idziemy? No dobra, idę. Nie w tą stronę? To gdzie? (Ta osoba z tyłu to nie ja, tylko koleżanka :eviltong:)

Aaa, w tą! Już rozumiem!

Do sklepu? Kup mi kość!

No i gdzie ta kość?

Posted

Tollerka napisał(a):

To jest fenomenalne i powalilo mnie na kolana! :loveu: :loveu:
Florek jest sliczny, jak idzie uczenie go innych sztuczek? A jak rozmowa z mama?

Posted

Aktualnie ćwiczę z nim łapa oraz hop na działce (jest budowa więc są deski co wiąże się również z tym że są hopki :cool3:) i mam zdjęcia które wstawię za jakiś czas jak dojdę do laptopa :razz: ale on w ogóle nie kojarzy ćwiczenia z komendą :placz: Więc czekam aż kupimy kliker, może coś pomoże!

A rozmowy z mamą na razie odłożyłam, bo ostatnia nie wyszła za dobrze, teraz jest etap namawiania na wystawy i spotkania dogomaniaków :razz: I jest postęp! Mama już nie komentuje że "katuję psa" a i nawet nie złości się jak mówię że "upatrzyłam taką ładną obrożę dla Florka w internecie..." itd. Więc wysiłki nie idą na marne :multi:

Posted

Tutaj hopka - ale na razie tylko jedna bo ja coś nie po kolei to wstawiam i muszę wrócić do porządku :mad:

A to animacja zrobiona ze zdjęć robionych klatka po klatce :loveu:

Posted

Świetna animacja .
Ilekroć widzę psiaki
chociaż w 1 %
podobne do Shih Tzu
to ciarki mi przechodzą ,
przecież mogę go mieć ...
Ale nie ... wybrałam sznaucerka :(
Chociaż to szczęście w nieszczęściu :D

Posted

Dzaga napisał(a):
Świetna animacja .
Ilekroć widzę psiaki
chociaż w 1 %
podobne do Shih Tzu
to ciarki mi przechodzą ,
przecież mogę go mieć ...
Ale nie ... wybrałam sznaucerka :(

Chociaż to szczęście w nieszczęściu :D

Hm...Jak wnioskuję, Twoim marzeniem jest Shih Tzu, a wybrałaś Sznaucera? Nie za bardzo Cię rozumiem. :shake:

Posted

Aisa_ napisał(a):

Uważaj na takie podesty, bo sobie psiak łapki połamie!

Tak wiem, on go przeskakuje na szczęście ale niedługo będzie zlikwidowany ten podest ;)

Cambel - Taaak, takie fajne i jak fajnie przenośne :lol:

Dzaga - Ja tam nie wymieniłabym Florka nawet na najpiękniejszego tollera :lol: Sznaucerki też świetne psiaki, chociaż przez modę na moim osiedlu przestałam je doceniać bo psy są nie wychowane, agresywne, puszczane luzem :shake: Już dwa sznaucery się na Florka rzuciły.

Zaraz kontynuacja zdjęć z majówki.

Posted

Tollerka napisał(a):
Aktualnie ćwiczę z nim łapa oraz hop na działce (jest budowa więc są deski co wiąże się również z tym że są hopki :cool3:) i mam zdjęcia które wstawię za jakiś czas jak dojdę do laptopa :razz: ale on w ogóle nie kojarzy ćwiczenia z komendą :placz: Więc czekam aż kupimy kliker, może coś pomoże!

A rozmowy z mamą na razie odłożyłam, bo ostatnia nie wyszła za dobrze, teraz jest etap namawiania na wystawy i spotkania dogomaniaków :razz: I jest postęp! Mama już nie komentuje że "katuję psa" a i nawet nie złości się jak mówię że "upatrzyłam taką ładną obrożę dla Florka w internecie..." itd. Więc wysiłki nie idą na marne :multi:

To swietnie! Bardzo sie ciesze z postepow, oby tak dalej! :multi: Trzymam kciuki za Florka, swietnie mu ida cwiczenia! Mam nadzieje, ze kliker sie przyda i nauka nie pojdzie w las (przy okazji zdaj relacje! Tez bym chciala kupic takie urzadzenie, ale nie wiem, czy sie do konca oplaca ;) ). Fotki bardzo ladne, szczegolnie to, na ktorym Florek przeskakuje przez przeszkode! A animacja jest super, widac ten psi wdziek :cool3: . Juz sie nie moge doczekac kontynuacji fotek! Pozdrawiamy :loveu: