iwonamaj Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Martika@Aischa napisał(a):może bo jednym ojcu :evil_lol: Iwonka widziałaś zdjęcie uszu naszego Marcelego ??? identyczny zajączek tylko szaraczek ;) takie szczęście do uszatych mamy ;) Quote
iwonamaj Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 [h=5]Jestem cichutka i grzeczniutka i tak sobie ładnie odpoczywam pod stołem . [/h] Quote
Dancik Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Uff całe szczęście że idzie ku dobremu, bo wyglądało to groźnie ...trzymaj się psinko :* W tym miesiącu już nie dam rady , ale na początku przyszłego na pewno Tulkę wspomogę finansowo. Teraz musi być już tylko lepiej :) Quote
PeLala Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 iwonamaj napisał(a):Tula do pokochania.... no jak tu nie kochac takiej Tuli....:loveu: Quote
mdk8 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 cioteczki bardzo proszę zajrzyjcie. http://www.dogomania.pl/forum/threads/246527-Zosta%C5%82y-Dwa-starszaki-nie-poradz%C4%85-sobie-%28%28-POM%C3%93%C5%BB-OG%C5%81ASZA%C4%86-%21%21%21/page2 Quote
paula_t Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ufff, Tulinko, już wszystko najgorsze za tobą...oby z każdym dniem tylko się poprawiało i oby sunia jak najszybciej doszła do siebie po tych przeżyciach :) Quote
Mysza2 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Bidulka, teraz już musi być tylko lepiej:) Quote
iwonamaj Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 [h=5]Był pierwszy telefon w sprawie adopcji Tuli . Marta, opiekunka z hoteliku, mówi , że za 2 tyg . będzie gotowa do adopcji , ale zaprosiła już zainteresowaną rodzinę do odwiedzenia i poznania Tuli. To musi być przemyślana adopcja , bo Tula jest bardzo delikatną sunią, łatwo ją wystraszyć, czuje lęk przed obcymi i potrzebny jej kochający domek, który pozwoli jej poczuć się bezpiecznie... [/h] Quote
iwonamaj Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 (edited) W Olkusza w jednym boksie są dwa szczeniusie, jeden ma złamaną łapeczkę, drugiemu też coś jest :-(... Wklejam z FB: [h=5]Otrzymałam informację,że w Olkuszu są dwa szczeniaki Jeden ma złamaną łapkę a drugi uszkodzoną.... Tam nie ma opieki weterynaryjnej i złamanie nie jest zaopatrzone..... Obydwa szczeniaczki są małe . Jeden ok.5 kg, drugi troszke większy....Chcemy je zabrać...... Dla jednego mamy bezpłatny DT, dla drugiego hotelik , koszt 300zł. Potrzebna będzie też diagnostyka.... Jeszcze dzisiaj muszą być u weta....Czy możemy liczyć na Wasza pomoc ? Prosimy, bo same nie damy rady.......Zdjęć jeszcze nie mamy....[/h] Edited August 27, 2013 by iwonamaj Quote
cisowianka Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Odwiedzam ;) Dzisiaj już prześlę opisy fantów na bazarek dla Tuli Quote
Beatkaa Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [quote name='iwonamaj']Był pierwszy telefon w sprawie adopcji Tuli . Marta, opiekunka z hoteliku, mówi , że za 2 tyg . będzie gotowa do adopcji , ale zaprosiła już zainteresowaną rodzinę do odwiedzenia i poznania Tuli. To musi być przemyślana adopcja , bo Tula jest bardzo delikatną sunią, łatwo ją wystraszyć, czuje lęk przed obcymi i potrzebny jej kochający domek, który pozwoli jej poczuć się bezpiecznie... To fajnie :) Niech poznają Tulinkę i Tulinka pozna ich. Oczywiście byle komu nie oddamy Tuli :) [quote name='iwonamaj']W Olkusza w jednym boksie są dwa szczeniusie, jeden ma złamaną łapeczkę, drugiemu też coś jest :-(... Wklejam z FB: Otrzymałam informację,że w Olkuszu są dwa szczeniaki Jeden ma złamaną łapkę a drugi uszkodzoną.... Tam nie ma opieki weterynaryjnej i złamanie nie jest zaopatrzone..... Obydwa szczeniaczki są małe . Jeden ok.5 kg, drugi troszke większy....Chcemy je zabrać...... Dla jednego mamy bezpłatny DT, dla drugiego hotelik , koszt 300zł. Potrzebna będzie też diagnostyka.... Jeszcze dzisiaj muszą być u weta....Czy możemy liczyć na Wasza pomoc ? Prosimy, bo same nie damy rady.......Zdjęć jeszcze nie mamy.... Tyle tych psich nieszczęść.... :( :( :( Quote
ania75 Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 trzeba ratować - ja coś pomogę na pocz września Quote
cisowianka Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 (edited) Odwiedzam, a tak nas mało bo ciężko odwiedzać tyle potrzebujących i tyle wątków, prawie każdy z nas ma przyporządkowane stworzenie ;) Edited August 27, 2013 by cisowianka byk Quote
Beatkaa Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 W kupie siła..wierzę,że razem uda nam się pomóc kolejnym bidom.... Quote
Martika&Aischa Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Tuleńka zaprasza na swój bazarek różności :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/246589-Mega-bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-%29-ubrania-ksi%C4%85%C5%BCki-dodatki-torebki-05-09-22-00 Quote
Nadziejka Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Tulineczko trzymamy ogromnie:bye::buzi::thumbs: Quote
iwonamaj Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Dzisiaj opuściły Olkusz http://www.dogomania.pl/forum/threads/246613-Tr%C3%B3jpak-z-Olkusza-dwa-kaleki******-i-szczeniak Quote
b-b Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Wpłaciłam malutkie cosik na sunię. Mam nadzieję, że nic nie pokręciłam i doszło ;) Quote
iwonamaj Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Bardzo dziękujemy, jutro poproszę o wyciąg z konta Mondo Cane. Quote
Recommended Posts