iwonamaj Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 [quote name='bela51']Dzisiaj Cantadorra przesyłała krew swojego psa do badania na SGGW. Chyba tam maja specjalistow.[/QUOT Dzięki, Belu... Tula jest w dobrych rękach, cały czas myślimy, co można jeszcze zrobić... Na pewno jeszcze raz będzie miała pobraną krew na badanie. Może wyniki będą lepsze...:-( Quote
iwonamaj Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 "Cytat z FB: [h=5]Tula troszkę lepiej. Krwawienie zmniejsza się. To już nie są krwawe plamy , ale krople krwi..... Nadal w lecznicy , bo boimy się ,że podczas transportu do hoteliku może coś popękać i znowu zacznie krwawić....Może dzisiaj będzie miała szczegółowe badania krwi....Ogólnie Tula jest bardzo dzielna. Bardzo grzecznie znosi zabiegi i stara się jak może....Nie znamy jej przeszłości ale z tego co mówią panie doktor musiała bardzo wiele przejść.... [/h] Quote
zachary Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 To może niech Tula będzie w klinice pod fachową opieką tyle, ile trzeba. Transport do hoteliku wtedy, gdy będzie już bezpieczna zdrowotnie. Kaskę zbierzemy, na pewno! Quote
Nadziejka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 .Sciskam za malunka .:modla::modla::modla::iloveyou:..cioteczko iwonamaj , odp na pw ja nie mam jak dziś fancikow dostarczyć , może ktoś do mnie poidejsc , podjechać , ja tr chora wiec nie mogę leciec zarzaz po lekazru na zagorze do Marticzki! fanciki fajopwe Quote
Beatkaa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Niech Tula jeszcze zostanie w lecznicy i dochodzi do siebie.Dzielna mała!!! Znalazłam jakieś fanty to dziś wystawię bazarek dla dziewczynki. Quote
Nadziejka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Martika podjedzie jutro wieczor do mnie po rzeczy , Tulinko trzymaj się ! Quote
Beatkaa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Bazarek dla Tuleńki : http://www.dogomania.pl/forum/threads/246468-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Tuli-kt%C3%B3ra-walczy-o-%C5%BCycie-do-29-08-do-22-00 Quote
iwonamaj Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Beatkaa napisał(a):Bazarek dla Tuleńki : http://www.dogomania.pl/forum/threads/246468-Różności-dla-Tuli-która-walczy-o-życie-do-29-08-do-22-00 Beatko :calus:... Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 nieustannie zaciskam kciuki za zdrówko naszej dziewczynki :) Quote
Nadziejka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Tulimy kochana suniu:calus::modla::modla: Quote
cisowianka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Ja już puściłam zdjęcia fantów na bazarek ;) Tuleńka nie poddawaj się walcz Quote
Beatkaa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Przeklejam info z FB: "Tula nadal w lecznicy. Spędzi tam kolejną noc. Jest lepiej, ale nie na tyle , aby mogła wrócić do hotelu...Ryzyko krwawień jeszcze zbyt duże..." Niech małej spokojnie minie noc....cały czas trzymamy za nią kciuki!!! Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 cisowianka napisał(a):Ja już puściłam zdjęcia fantów na bazarek ;) Tuleńka nie poddawaj się walcz ciocia prześlicznie dziękujemy w imieniu Tuleńki i swoim :loveu: :) jutro sprawdzę @ i potwierdzę :) Quote
zachary Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Martika, spróbuję jutro zmobilizować córkę i zrobić zdjęcia paru cennych rzeczy na bazarek(złoto, srebro i inne) ale nie wiem, czy nie późnym wieczorem.Po pracy jadę szczęśliwie wyadoptować mojego podopiecznego pieska z hoteliku i nie wiem, ile mi czasu to zajmie. Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 zachary napisał(a):Martika, spróbuję jutro zmobilizować córkę i zrobić zdjęcia paru cennych rzeczy na bazarek(złoto, srebro i inne) ale nie wiem, czy nie późnym wieczorem.Po pracy jadę szczęśliwie wyadoptować mojego podopiecznego pieska z hoteliku i nie wiem, ile mi czasu to zajmie. ciocia kochana kobietko :calus:prześlicznie dziękujemy :loveu: Quote
zachary Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Coś Ty! Nie ma za co!!! To Wy ją uratowałyście a my to ...pikuś...na odległość tylko kibicujemy, jakąś kasę podrzucimy. Quote
MALWA Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Biedna Tulinka........................ Teraz jestem na dogo z doskoku (jestem na urlopie), i dopiero teraz tu przydreptałam............. Bidulko Kochana walcz, tyle osób za Ciebie tu trzyma................. Quote
ania75 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Ja też jestem i miziam naszą dzielną myszkę porannie :loveu: Quote
iwonamaj Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Nareszcie są wieści :) [h=5]Tula czuje się lepiej . Krwawienie ustaje, powoli wraca apetyt. Wczoraj Tula miała wykonany cały koagulogram , czyli badania szczegółowe dotyczące krzepliwości krwi i wyniki są trochę sprzeczne.... Dobra wiadomość: białe krwinki powoli zmniejszają się, proces zapalny wycofuje się...Tula nadal na antybiotykach.... Jeśli będzie dobrze, to dzisiaj albo jutro wróci do hoteliku. My dostaniemy dzisiaj faktury za leczenie Tuli....Prosimy o pomoc w ich opłaceniu.... [/h] Quote
iwonamaj Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 (edited) Wyniki wczorajsze. 46000 białych krwinek . Dzisiaj już lepiej. Spadły o połowę . Edited August 23, 2013 by iwonamaj Quote
Beatkaa Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Zdrowiej i wracaj do siebie Tuleńko....wierzę,że najgorsze już za Tobą! Quote
iwonamaj Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Wieczorem wstawię dzisiejsze wyniki badań krwi... Quote
Recommended Posts