Jump to content
Dogomania

Bezimienna...2- letnia sunia z Olkusza, u Ani75 w Koszalinie :))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='bela51']Dzisiaj Cantadorra przesyłała krew swojego psa do badania na SGGW. Chyba tam maja specjalistow.[/QUOT
Dzięki, Belu... Tula jest w dobrych rękach, cały czas myślimy, co można jeszcze zrobić... Na pewno jeszcze raz będzie miała pobraną krew na badanie. Może wyniki będą lepsze...:-(

Posted

"Cytat z FB:
[h=5]Tula troszkę lepiej. Krwawienie zmniejsza się. To już nie są krwawe plamy , ale krople krwi..... Nadal w lecznicy , bo boimy się ,że podczas transportu do hoteliku może coś popękać i znowu zacznie krwawić....Może dzisiaj będzie miała szczegółowe badania krwi....Ogólnie Tula jest bardzo dzielna. Bardzo grzecznie znosi zabiegi i stara się jak może....Nie znamy jej przeszłości ale z tego co mówią panie doktor musiała bardzo wiele przejść....

[/h]

Posted

To może niech Tula będzie w klinice pod fachową opieką tyle, ile trzeba. Transport do hoteliku wtedy, gdy będzie już bezpieczna zdrowotnie. Kaskę zbierzemy, na pewno!

Posted

.Sciskam za malunka .:modla::modla::modla::iloveyou:..cioteczko iwonamaj , odp na pw ja nie mam jak dziś fancikow dostarczyć , może ktoś do mnie poidejsc , podjechać , ja tr chora wiec nie mogę leciec zarzaz po lekazru na zagorze do Marticzki! fanciki fajopwe

Posted

Przeklejam info z FB:

"Tula nadal w lecznicy. Spędzi tam kolejną noc. Jest lepiej, ale nie na tyle , aby mogła wrócić do hotelu...Ryzyko krwawień jeszcze zbyt duże..."

Niech małej spokojnie minie noc....cały czas trzymamy za nią kciuki!!!

Posted

Martika, spróbuję jutro zmobilizować córkę i zrobić zdjęcia paru cennych rzeczy na bazarek(złoto, srebro i inne) ale nie wiem, czy nie późnym wieczorem.Po pracy jadę szczęśliwie wyadoptować mojego podopiecznego pieska z hoteliku i nie wiem, ile mi czasu to zajmie.

Posted

zachary napisał(a):
Martika, spróbuję jutro zmobilizować córkę i zrobić zdjęcia paru cennych rzeczy na bazarek(złoto, srebro i inne) ale nie wiem, czy nie późnym wieczorem.Po pracy jadę szczęśliwie wyadoptować mojego podopiecznego pieska z hoteliku i nie wiem, ile mi czasu to zajmie.

ciocia kochana kobietko :calus:prześlicznie dziękujemy :loveu:

Posted

Biedna Tulinka........................

Teraz jestem na dogo z doskoku (jestem na urlopie), i dopiero teraz tu przydreptałam.............

Bidulko Kochana walcz, tyle osób za Ciebie tu trzyma.................

Posted

Nareszcie są wieści :)

[h=5]Tula czuje się lepiej . Krwawienie ustaje, powoli wraca apetyt. Wczoraj Tula miała wykonany cały koagulogram , czyli badania szczegółowe dotyczące krzepliwości krwi i wyniki są trochę sprzeczne.... Dobra wiadomość: białe krwinki powoli zmniejszają się, proces zapalny wycofuje się...Tula nadal na antybiotykach.... Jeśli będzie dobrze, to dzisiaj albo jutro wróci do hoteliku. My dostaniemy dzisiaj faktury za leczenie Tuli....Prosimy o pomoc w ich opłaceniu....

[/h]