iwonamaj Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Mnie się już wszystko tez miesza... Słyszałam o domku, ale chyba Tulinka okazała się za duża :( Za to Vanilka jej koleżanka z boksu znalazła domek... Quote
iwonamaj Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Dzięki :) [h=5]Właśnie zleciłam dla Tuli opublikowanie ogłoszenia w Dzienniku Zachodnim.Ukaże się w ten piątek w wydaniu magazynowym na całe województwo . Problem w tym,że DZ ukazuje się na śląskie a Tula jest koło Krakowa, ale jakby co to pomożemy w transporcie , prawda? [/h] Quote
Beatkaa Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Pewnie,że pomożemy :) To nie jest jakaś duuża odległość ;) Quote
Martika&Aischa Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='iwonamaj']Dzięki :) Właśnie zleciłam dla Tuli opublikowanie ogłoszenia w Dzienniku Zachodnim.Ukaże się w ten piątek w wydaniu magazynowym na całe województwo . Problem w tym,że DZ ukazuje się na śląskie a Tula jest koło Krakowa, ale jakby co to pomożemy w transporcie , prawda? Super :) ja już zaciskam :) Tuleńka do domku !!!!! Quote
Nadziejka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 hohoooo nio to zaciskamy ogromnie:cool2::modla::iloveyou::iloveyou: Quote
Dancik Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Oj byłoby pięknie gdyby Tuleńka znalazła wspaniały dom, trzymam za to kciukasy :) PS. Właśnie przelałam po 50 zł. dla Tuli i dla Trójpaka z Olkusza na pewno się przyda :) Quote
iwonamaj Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Danusiu mamy nadzieje, że ktoś pokocha Tulę... Bardzo dziękuję za pieniążki dla "moich" olkuszaków :) Quote
Dancik Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Iwonko nie martw się , na pewno ktoś pokocha Tulkę , to tylko kwestia czasu :) Kochana i przy okazji wielki szacun za uratowanie tych bid z Olkusza :* Quote
bela51 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Tulinka na pewno wybaczy, a ja prosze o pomoc w i mieniu Sariny okrutnie okaleczonej przez psychopete http://www.dogomania.pl/forum/threads/246811-Sarina-oneczka-znaleziona-w-lesie-zaklejony-ta%C5%9Bm%C4%85-pyszczek-poci%C4%99ta-%C5%BCyletk%C4%85-w-%C5%9Brodku Quote
Martika&Aischa Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='bela51']Tulinka na pewno wybaczy, a ja prosze o pomoc w i mieniu Sariny okrutnie okaleczonej przez psychopete http://www.dogomania.pl/forum/threads/246811-Sarina-oneczka-znaleziona-w-lesie-zaklejony-taśmą-pyszczek-pocięta-żyletką-w-środku To jest dramat !!!!!!!! Quote
iwonamaj Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Dzięki, Kasiu i bardzo proszę o kciuki... Jutro ogłoszenie Tulinki w Dzienniku Zachodnim... Quote
paula_t Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 iwonamaj napisał(a):Dzięki, Kasiu i bardzo proszę o kciuki... Jutro ogłoszenie Tulinki w Dzienniku Zachodnim... No to zaciskam z całych sił kciuki, żeby ktoś Tulinkę wypatrzył! Quote
iwonamaj Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Na Tule Beata wydała 8,99 i 46,74- wyróżnienie ogłoszeń i ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim w dniu 6.09.2013 Quote
Beatkaa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Zaciskam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Martika&Aischa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 za ogłoszenia zwrócimy zatem z pieniążków bazarkowych bo fundacja takich kosztów nie będzie mogła z pewnością jak rozliczyc. No to czekamy na telefony :) Quote
iwonamaj Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 Cioteczki, nie zapominajcie o Tuli, wyjeżdżam na urlop 11- 18 września... Quote
Recommended Posts