Jump to content
Dogomania

Bezimienna...2- letnia sunia z Olkusza, u Ani75 w Koszalinie :))))

Recommended Posts

Posted

Przeklejam z FB:

"Tula nadal w szpitaliku....Krwawienie prawie opanowane ale pojawiły się problemy z jelitami...Jest teraz na Intestnialu i po wyjściu do lecznicy nadal będzie musiała na nim być....Zamówiłyśmy 7 kg , bo na więcej nas teraz nie stać :( To i tak wydatek około 160 zł.....Być może jutro wróci do hoteliku...."

Posted

cisowianka napisał(a):
Ja już puściłam zdjęcia fantów na bazarek ;)
Tuleńka nie poddawaj się walcz

Zdjęcia już u mnie !!! ależ z Ciebie zdolna kobietka :lol: wszystko prześliczne :loveu: Dziewczynki z całego serca Wam dziękujemy bo zasypałyście nas przepięknymi fantami :multi::multi::multi: W poniedziałek polecą ostatnie już wysyłeczki z moich 2 bazarków więc je szybciutko rozliczę i mogę zabierac się za nowy :lol:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Zdjęcia już u mnie !!! ależ z Ciebie zdolna kobietka :lol: wszystko prześliczne :loveu: Dziewczynki z całego serca Wam dziękujemy bo zasypałyście nas przepięknymi fantami :multi::multi::multi: W poniedziałek polecą ostatnie już wysyłeczki z moich 2 bazarków więc je szybciutko rozliczę i mogę zabierac się za nowy :lol:

Wczoraj odebrałam jeszcze fanty od naszej Joleczki, Edyty Dziwak, Joli Nowak i mam zdjęcia fantów od Oli Hernik z FB...

Posted

iwonamaj napisał(a):
20.08 DANCIK 40,00
22.08 BAZAREK BAKUSIOWA 20,00
BELA 51 10,00
23.08 JOANNA S. 50,00 kto to?

RAZEM NA DZIEŃ 23.08 - 500 ZŁ

Ogromne dzięki :loveu:

Wplata 20 zl od cioci bakusiowa , z 22.08- jest z mego bazarenku książkowego http://www.dogomania.pl/forum/threads/246248-Rolziczamy-!-dla-Tulinki-z-koszmaru-zajrzyj-sercem-od-14-8-20-8-godz-22-00?p=21196093#post21196093 ciociu bakusiowa dziekuje slicznie:loveu::loveu::loveu:

Posted

cisowianka napisał(a):
Fajnie że się podobają, ale nie wysłałam opisów, proszę jeszcze o chwileczkę, nie wyrabiam się. :oops:

ciocia nigdzie się nie spieszy bo sama muszę się ogarnąc ze zdjęciami ;) więc spokojnie na opisy poczekamy :)

Posted

[h=5]Tula dzisiaj wróciła do hoteliku . Zaczyna interesować się szwem i chce go koniecznie wylizać . Konieczne będzie ubranko. Ogólnie jest dobrze. Jak na tak poważny stan w jakim była , szybko wraca do zdrowia ... Aby mieć sunię na oku , Marta zabiera dzisiaj Tulę do sypialni Z Olkusza na salony , ale jej dobrze Tula przez klika tygodni musi być na Royal Canin Intestinal..... Ma mocno zniszczone jelita, kłopoty z wypróżnianiem. Ta karma bardzo dobrze jej służy. Zamówiłyśmy worek 7 kg. Ma dojść w poniedziałek. Do tego czasu, panie doktor z lecznicy zaopatrzyły sunię w gratisy, więc głodna na pewno nie będzie. Pani doktor twierdzi, że Tula jest niedożywiona.....Na zdjęciach ma duży brzuszek , wydaje się , że jest gruba , ale to były te guzy..Teraz to chudzinka...... Ponieważ Tula jest na swojej karmie, obniżyła się też cena hoteliku Ustalę ją dokładnie i podam na wydarzeniu.Dzisiaj w hoteliku zamieszanie, bo Tula właśnie przyjechała a musi mieć osobne pomieszczenie, nie może kontaktować się z innymi psami ( zbyt osłabiona) i wszystko trzeba zorganizować.....

[/h]

Posted

Po tak poważnych dwóch operacjach naprawdę szybko wraca do hoteliku, i teraz tylko rekonwalescencja, odkarmienie, leki i będzie zdrowa, tylko czasu jej trzeba............