Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

są może wśród forumowiczów chętni na spotkanie- trening z futrami. Chiałabym potrenować z moim szczeniakiem skupianie uwagi na przewodniku, komendy, OBOJETNE reagowanie na inne psy:shake: to przede wszystkim;).
plac szkoleniowy a zwykły spacer to dwie inne bajki dla mojego psa, wiec musze to połączyć, a rozpraszacze w postaci obcych ludzi i psów dookoła to dobre ćwiczenie.

Posted

Ja bym mogła się z wami umówić tylko że bym wpadła do was autobusem jestem z Gryfina.
I nie za bardzo znam się na Szczecinie itp. bo częściej jest autem i cięzko mi będzie się odnaleźć.

Posted

dogomania999 napisał(a):
są może wśród forumowiczów chętni na spotkanie- trening z futrami. Chiałabym potrenować z moim szczeniakiem skupianie uwagi na przewodniku, komendy, OBOJETNE reagowanie na inne psy:shake: to przede wszystkim;).
plac szkoleniowy a zwykły spacer to dwie inne bajki dla mojego psa, wiec musze to połączyć, a rozpraszacze w postaci obcych ludzi i psów dookoła to dobre ćwiczenie.

Ja jestem chętna, ale mogę we wrześniu;-)

• 2 weeks later...
Posted

Ja też mogę.
Mam dość stabilnego psa /sunię/. Ale chętnie poćwiczymy.
Mogę się postarać o jeszcze jedną "parkę". :lol:

Zaproponujesz jakieś miejsce? Termin?
Czy poczekamy do września na nichya&nazir-a?

Posted

Jeśli potrzeba psa który skutecznie będzie rozpraszać to mam taką 'sztukę'.
Jeśli chodzi o sunię która ignoruje inne psy to również takową 'posiadam'.
W tym tygodniu odpada, mam wykłady na prawko.
No i z psem tylko niestety autobusem więc też muszę wiedzieć dokąd i czy pies da radę dojechać ;)

Posted

[quote name='Furiko']Ja też mogę.
Mam dość stabilnego psa /sunię/. Ale chętnie poćwiczymy.
Mogę się postarać o jeszcze jedną "parkę". :lol:

Zaproponujesz jakieś miejsce? Termin?
Czy poczekamy do września na nichya&nazir-a?

[FONT=Verdana]A propos, to mój nie należy do najstabilniejszych :diabloti:[/FONT]

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='kropi124']No właśnie... Chyba już pozapominali..[/QUOTE]

Niet, ja czekam na konkretne propozycje na tyle 'blisko' żeby mi pies całego autobusu nie zarzygał ;)

Posted

[quote name='Maron86']Niet, ja czekam na konkretne propozycje na tyle 'blisko' żeby mi pies całego autobusu nie zarzygał ;)[/QUOTE]

No u mnie ciężko z funduszami żeby psa zabrać do Szczecina, a tak wg to mało się ogarniam w tym Szczecinie:roll:. I ta pogoda też nie dopisuje:shake:
Kurcze no, szkoda....

Posted

Ja szczecin dopiero poznaje i to tylko dlatego że mam jazdy na kat B :P
Pogoda faktycznie tragiczna, aczkolwiek w zimę będzie jeszcze gorzej ;)

Ewentualnie można poczekać do wiosny aż się trochę przystępniej zrobi po zimie?

Posted

Mnie pogoda bardzo wkurza, ale najwidoczniej mój pies uwielbia być mokry :angryy: i śmierdzący....
No zobaczy się jak psiaki przejdą zimę. Muszę zakupić mu płaszczyk na zimę, to nawet na zimowe szaleństwo można się umówić:p
Daj znać jak zdasz :) Trzymam kciuki żeby za pierwszym:multi:

Posted

Mój to uwielbia deszcz i śnieg, nie marznie więc może siedzieć godzinami na dworze (gorzej ze mną)... Do tego przy każdym spadku temperatury jego ADHD dostaje kumulacji :diabloti:...

Dopiero w połowie jazd jestem, jednak też mam cichą nadzieję zdać za 1 razem. Tak więc 'nie dziękuję' ;)