Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłoszenia parafialne dla tłumnie przybywających na wątek Pluto... :roll:

Zakończył się bazarro książkowy dla niestatystycznych Polaków, z którego z ogromną przyjemnością przelewam aikowo 160zł :)
Post rozliczeniowy zaktualizowany :)

Wiadomość druga :)
Do aikowego stadka wielkopsów i średniopsa dołączył prawdziwy mikropies - niecałe 4kg - Panna Migotka :loveu:
Jest boska, zakochałam się od pierwszego wejrzenia, cudo nie pies :)
Zdjęcia nie oddają jej urody, na żywo jest dużo ładniejsza ( i mniejsza) chociaż są tacy co twierdzą, że straszny z niej brzydal... :mad:

Więcej zdjęć i opis na FB :)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.590037397699971.1073741923.167056143331434&type=1&comment_id=5809607&offset=0&total_comments=11&notif_t=photo_album_reply

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aikowo napisał(a):
to nie jest mój typ ale ten piesek ma coś w sobie. :)

Pluto za to ma piękną błyszczącą sierść, stał się ozdobą podwórka:)

Maleństwo jest boska i mimo, że to też nie mój typ to również się zakochałam :D

A Pluto błyszczy niesamowicie, mógłby w końcu stać się ozdobą jakiegoś innego podwórka, nie aikowego...:roll:

Posted

Z wielkim opóźnieniem dotarłam tutaj i wiecie co- ja znam pannę Migotkę... Niunia jest ze schroniska, które powstało na miejsce Glinna i Opalenicy (Korek i Ciapek). widziałam ją w wakacje ale opiekun mówił nam, że te malizny z jednego kojca są "zarezerwowane"...

jest tam jeszcze psiak baaaaaaaaardzo podobny do Ciapka i taki cuuudny wyżeł

Posted

W weekend nawiedziliśmy aikowo - Pluto błyszczy się coraz bardziej, a mała pchła zwana Maleństwem czuje się w aikowym domu coraz lepiej :) Mamy jednak nadzieję, że za długo się u aikowo nie namieszka - w weekend miała tez miejsce sesja zdjęciowa by Fundacja Mikropsy - której efekty (łącznie ze zdjęciem z backstagu, które sprawiło, że się popłakałam ze śmiechu:evil_lol:) można podziwiać tutaj:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.590037397699971.1073741923.167056143331434&type=1

Rozliczyłam Wielki Skarbiec - bazarek drobiażdzkowy , którego poleciało do aikowo 231zł - przez moment jesteśmy na plusie, ale tylko przez moment, bo aikowo już pewnie zamówiła wór karmy dla Pluto, która wcina jak opętany :D

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='aikowo']Maleństwo znalazło super domek, wszystkim kibicujący dziękujem y:)
A Pluto nadal czeka ... :([/QUOTE]

Kurde:angryy: Pluto jest niewidzialny jak Majka i Kora:placz: aikowo wszystkie ogłoszenia przeszły?

Cieszę się że Migotka już u siebie:)