Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juldan napisał(a):
Ale fantastyczne stadko :) Andzike, czy na zdjęcia nie załapała się przypadkiem pewna piękność z Glinna? :lol:

Oczywiście, że się załapała :) W końcu to teraz osobista sucz osobistej siostry aikowo :)

Posted

Oj Luluś to kawał aparata. Chyba z tym że był zdominowany w schronisku to ściema... Rozstawia po kątach Plutego. biedna psina chodzi po ścianach żeby tylko Lulejki nie wkurzyć....

Posted

[quote name='mamanabank']Jest tu kto???

Jestem :) przysypało mnie na chwilę, ale już się odgrzebuję... i przesyłam nową porcję zdjęć przystojniaków :)

Aikowo, czy miałaś jakieś nowe wydatki na chłopaków?

Po 1-szym października wystawię książkowy bazarek na spłatę długu :)

Posted

Chłopaki nadal czekają na domy :(
Zero telefonów.
Luluś ma za sobą pierwszy spacer i... mi zwiał :(
Musiałam go gonić samochodem... najzwyczajniej odwrócił się na pięcie i poszedł sobie a go wołając goniłam, on tylko przyspieszał kroku... Co za piesek.
Druga część spaceru po łąkach na smyczy z nauką przywołania z niezłym skutkiem. W sobotę powtórka, zobaczymy jak pójdzie :)

Posted

O kurde, to niezły cwaniak z tego Księciunia...

Widziałam go na FB, może ktoś sensowny zadzwoni...
Album Księciunia
[url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.560031057367272.1073741892.167056143331434&type=1[/url]

Posted

Chyba już mogę się pochwalić, że Luluś w niedzielę jedzie do nowego domu. Zamieszka w Warszawie na Żoliborzu z energiczną emerytką której będzie ukochanym psiusiem Lulusiem :)