pixie Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Formica napisał(a):Z tego co wiem Martynka juz była wczoraj u mojego szefa w lecznicy w chorzowie . Piesek dostał surowice i leki bo już miał objawy. MIałysmy się rozliczyć później Jesli ktos martynke do mnie przywiezei to chętnie pomoge rozliczymy sie na koniec leczenia napewno jakis bazarek zorganizuje pokąze jaj dawać kroplówke i leki o od razu zaznaczam ze bez tego pies ma naprawde małe szanse tylko ze musiałoby to być dziś bo jutro jade do wawy to wiem od szefa martynka się nie odezwała ja na razie formica dzieki! fidelek dzieki , jak zwykle przeogromne! przeklejam z Mapy pomocy dogo kontakt do Martynki Ja tez sie dopisze MARTYNKA146 gg.8558482(z tym ze wiadomosci od nieznajomych nie dochodza) tel.668514770 MARTYNKA146@wp.pl śląskie-Będzin,Czeladź,Dąbrowa,Sosnowiec,Katowice,Bytom (ale juz z czyjas pomoca) itp.przyległe miasta Mogę zaoferować: NET-stały dostęp WIZ/dom WIZ/poadopcyjna FOTO OGL/PLAKAT [FONT=Arial]PETSITTER moze jej choc wyslij smsa by sie odezwala...i ze Ciebie nie bedzie jutro.. ona jest mocna podlamana ta sytuacja, trzeba koniecznie jej pomoc..ja juz wychodze z dogo, no i dopiero jutro bede, tez na krotko ..ten net:cool3::cool3::cool3:tpsa i inne :angryy::angryy::angryy:[/FONT] Quote
Kasia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Napisałam do Martynki smsa żeby odezwała sie na wątku.... Quote
Formica Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Przepraszam ja moze dziwna jestem , Martynka ma moje gg , numer do lecznicy 02763754 jestem do 19 jesli trzeba bedzie poczekac poczekam , ale niech Martynka sie ze mną skontaktuje , mnie naprawde nie stać zeby namawiac kogoś aby do mnie przyjechał. Od paru dni parenascie osób pisze do mnie zapłakane listy w sparwie Ares , napisałam POMOGE MU tylko musi do mnie dojechac !!! ale dawac i prosić to dla mnie za dużo...:roll: Quote
MartynaP Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 kroplowke podlaczyla mu pielegniarka ale podlaczona nie leci odlaczona leci-pewnie zapchany wenflon Quote
Kasia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Martynko zmien tytuł na ten ,który proponuje Pixie! Quote
Formica Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 nabierzcie trochę płyny z butelki kroplówkowej i przepłuczcie strzykawka wenflon wtedy podłaczcie i poleci musi powolutku kapac i trzeba pilnować ilosci Quote
MartynaP Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 blagam kto mnie zawiezie do zabrza??? pilnie transport potrzebny-pomoc juz czeka Quote
MartynaP Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 jest tranport ale potrzebuje pilnie pieniazki dla aresika na paliwo Quote
BeataSabra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Czy transport nie może poczekać na pieniądze ?? Mam problem z kasą i niestety zablokowałam sobie konto internetowe bo w nerwach źle wprowadziłam klucz Quote
MartynaP Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 no wlasnie zawiezie nas ale nie ma paliwa Quote
Ania_w Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dziewczyny, przeciez to nie koniec swiata.. nie masz nikogo znajomego kto moglby Cie podrzucic? 30 km - zycie psiaka... Quote
BeataSabra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ania_w napisał(a):dziewczyny, przeciez to nie koniec swiata.. nie masz nikogo znajomego kto moglby Cie podrzucic? 30 km - zycie psiaka... Od wczoraj szukamy transportu ja mieszkam w Krakowie i nie mam transportu Quote
Macho Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 tez mi sie wydaje ze 30 km to nie tak duzo..chodzi o zycie psa! na pewno ktos znajomy(sasiad, moze ktos z rodziny?) moze Cie podwiezc... Quote
BeataSabra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Macho napisał(a):tez mi sie wydaje ze 30 km to nie tak duzo..chodzi o zycie psa! na pewno ktos znajomy(sasiad, moze ktos z rodziny?) moze Cie podwiezc... Od wczoraj nikt nie zareagował na apel Może ktoś jest w stanie pożyczyć na paliwo na pewno oddamy Quote
Kasia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ja mogę przelać pare groszy ale wiadomo, że przelew tez troszke idzie... Quote
BeataSabra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 fidelek2 napisał(a):Ja mogę przelać pare groszy ale wiadomo, że przelew tez troszke idzie... No właśnie a może ktos bliżej mieszkający pozyczy kase na benzyne Quote
Ania_w Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 sluchajcie, z Bedzina do Zabrza to max 30 km - nie ma sensu szukac kogos z poza Bedzina.. Liczac ze srednio auto pali 6l/100 km a litr benzyny kosztuje 4,20 zł to wychodzi ze calosc ok 20,00 zł.. 20,00 zł nie moze byc powodem aby szczeniak nie dostal dzisiaj pomocy weterynaryjnej! POzycz od kogokolwiek a jutro z samego rana przeleje Ci ta kwote... Quote
Ania_w Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 a z tego co wiem to wizyta u Formicy bedzie bezplatna.. Quote
Macho Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 MARTYNKA146 popytaj jeszcze..szukaj...sama wiesz najlepiej ze on nie moze czekac! Quote
Recommended Posts