MartynaP Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 domek to chyba juz jest bo mam nadzieje ze pani z Krakowa bedzie czekac,poczekajmy az BeataSabra sie wypowie Quote
MartynaP Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Moze wy pomozecie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70327 Quote
MartynaP Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 biedulek lezy caly czas ,niepokoi mnie ta jego slina-lezy i tam gdzie ma pyszczek normalnie plamy od sliny ,musze mu wycierac bo poprostu mu wycieka nawet nie lyka tej slny Quote
BeataSabra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 MARTYNKA146 napisał(a):domek to chyba juz jest bo mam nadzieje ze pani z Krakowa bedzie czekac,poczekajmy az BeataSabra sie wypowie Domek jest czeka tylko on ma się nie wygłupiać i zdrowieć. Ludziki pomóżcie mu chociaż niewielką kwotą on jest za mały na to aby odejść...... Ja coś wyskrobie i wpłace Ares zdrowiej dom czeka na Ciebie !!! Quote
MartynaP Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Aresik nie moze spadac-to tak jakby jego zycie spadalo na dalsze strony :-( Quote
Mada:) Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Nie jestem zwolenniczką podnoszenia, ale w tym przypadku zrobię wyjątek - no więc podnoszę naszego małego Aresika ! ;) Trzymaj się maluszku, wszystko będzie dobrze ! Quote
MartynaP Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Aresik własnie wstał,myslalam ze to dobry znak ale on poszedl do kuchni i cala podloga we krwi :placz: Co robic????? Czy to oznacza najgorsze!!!!:placz: Quote
BeataSabra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 MARTYNKA146 napisał(a):Aresik własnie wstał,myslalam ze to dobry znak ale on poszedl do kuchni i cala podloga we krwi :placz: Co robic????? Czy to oznacza najgorsze!!!!:placz: Martynka chyba trzeba jechać jeszcze dzisiaj z nim do weta............. PILNE Quote
MartynaP Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 no szukam szukam gdzie tu dzis otwarte!!! Quote
Mada:) Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Martynka, z jakiego jesteś miasta, może pomogę szukac jakiejś całodobowej kliniki, chyba, że już znalazłaś ? Quote
BeataSabra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Mada:) napisał(a):Martynka, z jakiego jesteś miasta, może pomogę szukac jakiejś całodobowej kliniki, chyba, że już znalazłaś ? Będzin HELP on musi żyć Quote
israel Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witam, pisalem juz na tym drugim watku. Mam suczke ktora przechodzila parwowiroze. Wiem ze czasami szuka sie takiego psa - chyba chodzi o krew. Gdyby byla taka potrzeba sluzymy pomoca (to tylko maly jamniczek ale zawsze). Dawniej - chyba calodobowo - byla otwarta klinika na swierczewskiego w bedzinie - tam leczylismy Kore. pozdrawiam trzymam kciuki! Quote
Mada:) Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Martynko: http://www.adopcje.org/weterynarz-12-564-0-B%C4%99dzin.html Tutaj jest spis klinik w będzinie. Zadzwoń, gdyż nie wiem czy są całodobowe ! Quote
BeataSabra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Mada:) napisał(a):Martynko: "Animal Service" Lecznica dla Zwierząt ul. Świerczewskiego 27, Będzin 267 49 44 Zadzwoń najpierw, nie jestem pewna czy w tym momencie mają otwarte ! Już ten namiar Martynka dostała Quote
BeataSabra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Lecznica odmówiła poczekania 30 minut a zarazem pomocy psu . Quote
BeataSabra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 MARTYNKA146 napisał(a):to skandal!!!!! Martynka zgłoś to jutro na ten numer co Ci dałam do inspekcji weterynaryjnej Quote
MartynaP Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Bardzo prosimy o pomoc,Aresik ma juz domek ktory na niego czeka tylko musi wyzdrowiec-a do tego potrzebujemy waszej pomocy Quote
BeataSabra Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 MARTYNKA146 napisał(a):Bardzo prosimy o pomoc,Aresik ma juz domek ktory na niego czeka tylko musi wyzdrowiec-a do tego potrzebujemy waszej pomocy Nikt nie chce pomoc Aresowi ??? Quote
supergoga Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Czy obdzwoniłas wszystkie kliniki w Będzinie. Może jakas ma dyżur. Czy nikt nie mieszka w okolicy żeby pomóc Martynce i psu pojechac do weta. Może taksówka - jakos sie złożymy. Zeby jutro nie okazało się o jeden dzień za późno.:shake: Quote
Recommended Posts