Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MARTYNKA146 napisał(a):
no odpisalam
Adopcja pieska jest wstrzymana do niedzieli poniewaz jestem umowiona z pania ktora byc moze go zabierze do siebie

trzymam kciuki.
nic nie mowię nie chcę zapeszyć..........

Posted

[quote name='pixie']Martynko konsultacja z wet przedtem chyba jednak wskazana..jesli da rade, by nie oddano po tygodniu , bo moze zakazne etc

ta osoba jak się na niego zdecyduje to go na pewno nie odda
Pixie takie komentarze są zbędne .

Posted

[quote name='BeataSabra']ta osoba jak się na niego zdecyduje to go na pewno nie odda
Pixie takie komentarze są zbędne .

ja dmucham na zimne, jesli jest to jakas dobra Twoja Znajoma, to przepraszam, ale juz tyle sie napczytalam i dotknelam takich historii, ze moglam napisac z tego mojego doswiadczenia...

Posted

pixie napisał(a):
ja dmucham na zimne, jesli jest to jakas dobra Twoja Znajoma, to przepraszam, ale juz tyle sie napczytalam i dotknelam takich historii, ze moglam napisac z tego mojego doswiadczenia...

Rozumiem lepiej dmuchać na zimne.
Tak to jest moja znajoma i jak wszystko pójdzie dobrze to w sobotę jedziemy po Niego.
Ale cicho sza żeby nie zapeszyć

Posted

wszystko jej powiedzialam gadalysmy chyba z 10 minut takze wie wszystko na jego temat co mnie wnim niepokoi itp. ja niedam rady jechac z nim do weta moj scooby jest bardzo chory takze juz wysiadlam finansowo

BeataSabra bardzo pilnie potrzebuje gg do tej twojej znajomej albo maila

Posted

MARTYNKA146 napisał(a):
wszystko jej powiedzialam gadalysmy chyba z 10 minut takze wie wszystko na jego temat co mnie wnim niepokoi itp. ja niedam rady jechac z nim do weta moj scooby jest bardzo chory takze juz wysiadlam finansowo

BeataSabra bardzo pilnie potrzebuje gg do tej twojej znajomej albo maila

Niestety nie ma ani GG ani email bo nie ma komputera.

Co ze Scoobym ??

Już wiem Scooby

• Martynka co to było ?? Mam nadzieje że nie parvo.........

• Posted

Martynko...tak bardzo mi przykro...nie zdazylam poznac jego historii, jak juz odszedl
    Moj Boze taki sliczny ufny psiak...i widac, ze zdjec - spojrzalam do Galerii- ze kochal Was bezgranicznie, a Wy jego

Teraz juz biega radosnie, zdrowiutki w swiecie bez chorob i nie samotnie...

[*] Scooby widze jak merdasz ogonem...tak tam jest bardzo fajnie, i czekaj na nas...przyjdziemy wszyscy z naszymi i nie naszymi psiakami, a Ty bedziesz glownym przewodnikiem! Kochany maluszku...

Posted

MARTYNKA146 napisał(a):
    błagam powiedzcie co robić juz nie wiem probuje wszystkiego ale czas tak szybko leci.

Masz PW.
    Parwowiroza rozwija się 7-14 dni.
    Cały czas próbuje działać ale też jestem ograniczona finansowo.........

Posted

Błagam wszystkich dogomaniakow o pomoc finansowa na uratowanie zycia malemu Aresikowi.
    Przebywal on z moim Scoobim ktorego zabila ta wstretna choroba :-(
    Dlatego musi jak najszybciej jechac do weta,niestety przez chorobe Scoobiego niemam pieniedzy zeby udac sie z malym do weta
    Dlatego prosze o jaka kolwiek pomoc,pozyczke-napewno oddam,lub prosze weterynarza z dogo o podanie leku "na kreche"
    Wierze ze ktos mi pomoze-nie przezyje tego drugi raz :-(