Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kryzia']Ciekawe, czy dzisiaj uda Ci się wyjść z Ivą na spacer.[/QUOTE]
To nierealne , ja mogę do niej jechać tylko popołudniu, syn jest po zabiegu chirurgicznym, siedzimy w domciu- a oni zamykają o 15.00 i później pustki...

Posted

[quote name='madziakato']Już już:razz:[/QUOTE]
jakos poprzerzucało te posty, nie upominałabym się tak obłąkańczo ;)

a w pw chciałam napisac tylko, że mocno trzymam kciuki, żeby plan sie powiódł :kciuki:

Posted

[quote name='AlfaLS']Ja też mocno trzymam kciuki za realizację planu :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:.[/QUOTE]

Nie znam szczegółów planu, ale też :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

[quote name='madziakato']Ivunia pojadła sobie wołowinki;)[/QUOTE]

Choć tyle ma z życia bidulka :loveu:

Posted

[quote name='madziakato']Dziewczyny! Pani ze Stowarzyszenia w klinice z synem, coś bardzo poważnego. Do kogo zwrócić się o pomoc? Czy naprawdę nie ma dla niej ratunku???:placz:[/QUOTE]
Nie wiem :-(
Czy rozmawiałas z anett ? Czy to był kontakt od Niej ?

Posted

Nie, to była babka z lokalnego Stowarzyszenia, bardzo zainteresowana z resztą Ivą... Ale teraz ma problemy i nawet nie ma jej w Z-ciu...Anett, kurcze, szczerze nie pamiętam już, muszę sprawdzić.

Posted

[quote name='madziakato']Ok. 20. 30 będę znać wszystkie szczegóły- Anett zgodziła się pomóc! Dzięki, dam znać.[/QUOTE]

To świetnie :happy1:
Wierzę w anett :)

Posted

[quote name='madziakato']Jutro Anett zadzwoni do Pana właściciela.
Świetna z niej babka! Znów jestem pełna nadziei....[/QUOTE]

Trzymamy kciuki za skuteczność Anetki :thumbs: :thumbs: :thumbs: