Kryzia Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Ciekawe, czy dzisiaj uda Ci się wyjść z Ivą na spacer. Quote
madziakato Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='Kryzia']Ciekawe, czy dzisiaj uda Ci się wyjść z Ivą na spacer.[/QUOTE] To nierealne , ja mogę do niej jechać tylko popołudniu, syn jest po zabiegu chirurgicznym, siedzimy w domciu- a oni zamykają o 15.00 i później pustki... Quote
Kryzia Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Aha - w takim razie źle zrozumiałam Twój wczorajszy post :) Quote
kakadu Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='madziakato']Już już:razz:[/QUOTE] jakos poprzerzucało te posty, nie upominałabym się tak obłąkańczo ;) a w pw chciałam napisac tylko, że mocno trzymam kciuki, żeby plan sie powiódł :kciuki: Quote
AlfaLS Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Ja też mocno trzymam kciuki za realizację planu :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:. Quote
madziakato Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Ivunia pojadła sobie wołowinki;) Quote
DONnka Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='AlfaLS']Ja też mocno trzymam kciuki za realizację planu :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:.[/QUOTE] Nie znam szczegółów planu, ale też :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: [quote name='madziakato']Ivunia pojadła sobie wołowinki;)[/QUOTE] Choć tyle ma z życia bidulka :loveu: Quote
madziakato Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Ivuniu, nie mogłam dziś do Ciebie zajrzeć, pewnie czekałaś...przepraszam:-( Quote
madziakato Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Dziewczyny! Pani ze Stowarzyszenia w klinice z synem, coś bardzo poważnego. Do kogo zwrócić się o pomoc? Czy naprawdę nie ma dla niej ratunku???:placz: Quote
bela51 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='madziakato']Dziewczyny! Pani ze Stowarzyszenia w klinice z synem, coś bardzo poważnego. Do kogo zwrócić się o pomoc? Czy naprawdę nie ma dla niej ratunku???:placz:[/QUOTE] Nie wiem :-( Czy rozmawiałas z anett ? Czy to był kontakt od Niej ? Quote
madziakato Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Nie, to była babka z lokalnego Stowarzyszenia, bardzo zainteresowana z resztą Ivą... Ale teraz ma problemy i nawet nie ma jej w Z-ciu...Anett, kurcze, szczerze nie pamiętam już, muszę sprawdzić. Quote
madziakato Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='bela51']Podam Ci jej telefon na pw.[/QUOTE]Dziękuję, jeszcze dziś zadzwonię. Quote
AlfaLS Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 A może napisz do Beaty Żółkiewskiej na FB? https://www.facebook.com/beata.zolkiewska?hc_location=stream Ja jej nie znam ale czytam sporo wydarzeń na FB z opisami jak m.in. ona jeździ na interwencje. Mam wrażenie, ze jest bardzo skuteczna i wrażliwa na los zwierzaków. Sama na pewno nie przyjedzie bo za daleko ale może da namiar na kogoś innego w pobliżu?????? Quote
madziakato Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Ok. 20. 30 będę znać wszystkie szczegóły- Anett zgodziła się pomóc! Dzięki, dam znać. Quote
DONnka Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='madziakato']Ok. 20. 30 będę znać wszystkie szczegóły- Anett zgodziła się pomóc! Dzięki, dam znać.[/QUOTE] To świetnie :happy1: Wierzę w anett :) Quote
madziakato Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Jutro Anett zadzwoni do Pana właściciela. Świetna z niej babka! Znów jestem pełna nadziei.... Quote
DONnka Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='madziakato']Jutro Anett zadzwoni do Pana właściciela. Świetna z niej babka! Znów jestem pełna nadziei....[/QUOTE] Trzymamy kciuki za skuteczność Anetki :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
madziakato Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Oj, dziewczyny, trzymamy najmocniej, jak się da! Quote
Kryzia Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Nie dziwię Ci się - Ty Madzia cały czas w napięciu. Quote
Recommended Posts