AlfaLS Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Obawiam się, że może będzie trzeba na siłę... [COLOR=#3E3E3E]Kiyoshi może mieć dużo racji, ona się może bać bo nie wie co jest poza kojcem [/COLOR]:-(.[COLOR=#3E3E3E] Jak ja adoptowałam swoją sunię, któa wcześniej siedziała 12 lat w schronie, to ona za skarby świata nie chciała wyjść poza nasze podwórko. Zapierała się i ani na krok... Podwórko znała, dalej nie... Wyciągałam ją na siłę kilka razy... I za każdym razem problemem był tylko moment przekroczenia bramy - jak była już za nią to dalej ok [/COLOR];).[COLOR=#3E3E3E] Może z Ivą będzie podobnie.. [/COLOR] Quote
DONnka Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Cholerka, a już było tak blisko :( Zgadzam się z AlfaLS Madzia, a będziesz mogła zrobić drugie podejście ? Quote
Marycha35 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Magduś tylko spokój nas uratuje;) Najprawdopodobniej jest tak jak piszą Dziewczynki. Sunia się boi, może już było tak, że sama kiedyś zrobiła tak jak ty chcesz teraz i dostała wtryny na przykład od miłośnika zwierząt, tfu! Trzeba jeszcze raz spróbować, wziąć smaczki, zrobić zdecydowany myk pyk i będzie już tylko lepiej:) Dobrze jest, pierwsza próba była, zaskoczenie też, teraz będzie druga i sukces:) Pewnie się denerwowałaś co jest zrozumiałe, sunia wyczuła, spanikowała. Spoczko, pójdzie teraz lepiej!!! Quote
DONnka Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Marycha35']Magduś tylko spokój nas uratuje;) Najprawdopodobniej jest tak jak piszą Dziewczynki. Sunia się boi, może już było tak, że sama kiedyś zrobiła tak jak ty chcesz teraz i dostała wtryny na przykład od miłośnika zwierząt, tfu! Trzeba jeszcze raz spróbować, wziąć smaczki, zrobić zdecydowany myk pyk i będzie już tylko lepiej:) Dobrze jest, pierwsza próba była, zaskoczenie też, teraz będzie druga i sukces:) Pewnie się denerwowałaś co jest zrozumiałe, sunia wyczuła, spanikowała. Spoczko, pójdzie teraz lepiej!!![/QUOTE] No, Marysia to ma psychologiczne podejście :) Zgadzam się co do joty: smaczki i zdecydowane podejście Ja łyknęłabym sobie jeszcze neospazminki, żeby swoimi nerwami nie płoszyć dodatkowo suni Będzie dobrze :thumbs: Quote
bela51 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Tak, Marysia ma zdrową psychike, bo mnie to sie chce ryczec:-( Quote
Marycha35 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Hi, hi, Marzek się natrząsa z PSYcholo:mad::eviltong:, a będzie dobrze! I łyknięcie uspokojawsze bardzo wskazane;) Zapraszam wszystkich na wirtualne wino białe dobre po akcji!!!:cool3: Dla Ivki będzie smaczuś duuuuuuży,mniam! Quote
madziakato Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='DONnka']Cholerka, a już było tak blisko :( Zgadzam się z AlfaLS Madzia, a będziesz mogła zrobić drugie podejście ?[/QUOTE]Spoko, drugie podejście oczywiście będzie, tylko muszę sprawdzić kiedy będzie ten sam facet("ochrona") na zmianie...Martwię się teraz strasznie, bo tą dziurę właściciel Ivy może zobaczyć...(tzn. zobaczy na bank, starałam się to robić tak , by wyglądało na psią robotę, no ale mam stresa!!!) Quote
DONnka Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Marycha35']Hi, hi, Marzek się natrząsa z PSYcholo:mad::eviltong:, a będzie dobrze! I łyknięcie uspokojawsze bardzo wskazane;) Zapraszam wszystkich na wirtualne wino białe dobre po akcji!!!:cool3: Dla Ivki będzie smaczuś duuuuuuży,mniam![/QUOTE] Marysiu, ani mi to w głowie Martwię się, bo wyczuwam lekką panikę w słowach Madzi i boję się, że nie będzie miała szansy na drugie podejście :roll: Twoje słowa tchną optymizmem :thumbs: Quote
DONnka Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='madziakato']Spoko, drugie podejście oczywiście będzie, tylko muszę sprawdzić kiedy będzie ten sam facet("ochrona") na zmianie...Martwię się teraz strasznie, bo tą dziurę właściciel Ivy może zobaczyć...(tzn. zobaczy na bank, starałam się to robić tak , by wyglądało na psią robotę, no ale mam stresa!!!)[/QUOTE] Ufff, to mi ulżyło :) Dasz radę Madziu :thumbs: Żeby tylko ten facet z "ochrony" się nie rozmyslił !!! Quote
Marycha35 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Dziewczynki ja niestety potwór jestem, ekstrawertyk, optymistka i sraczka w jednym;) Nam się M U S I udać, innej wersji mówimy wypad;) A zakochany właściciel tak sunią zainterere, że pewnie dziury nie dostrzeże, he he:cool3: Quote
madziakato Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Pierwsze ogłoszenie dla IVY [url]http://tablica.pl/oferta/super-sunia-szuka-dobrego-czlowieka-ID3GUMW.html[/url] Quote
madziakato Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='kiyoshi']zaglądam do Ivuni...z nadzieją na lepsze wieści.. Madziu, jutro przeleje na Twoje konto Ivusiową część pieniązków z mojego bazarku- to będzie 60 zł. Mam nadzieje, że szybko się przydają w jej drodze do WOLNOŚCI[/QUOTE] Bardzo bardzo Ci dziękuję :loveu:- w imieniu swoim i Ivy. Mam nadzieję, że już wkrótce się uda zrobić, to co trzeba zrobić... Jutro mnie nie będzie na dogo- żebyście się nie martwiły. Dam znać, kiedy "podejście drugie";) Quote
Kryzia Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Madziu, a co z tym dobrowolnym zrzeczeniem się ? Quote
madziakato Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [quote name='Kryzia']Madziu, a co z tym dobrowolnym zrzeczeniem się ?[/QUOTE]Szczerze mówiąc to nie wiem, zadzwonię do babeczki jutro, bo dziś miałam urwanie głowy i nie dałam rady... Najlepiej byłoby w sposób dobrowolny, ale ....sama wiesz. Quote
kakadu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 bardzo mocno trzymam kciuki i kibicuję małej :kciuki: Quote
AlfaLS Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='kakadu']bardzo mocno trzymam kciuki i kibicuję małej :kciuki:[/QUOTE] Ja też. Nieustająco!!! Quote
madziakato Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 Melduję się, wieczorem będę rozmawiać w sprawie Ivci , będę tez u małej, więc dam znać.Pozdrawiam! Kiyoshi, jesteś wspaniała!!!wielkie dzięki za pieniądze dla Ivci- na razie czekają .... Quote
kiyoshi Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='madziakato']Melduję się, wieczorem będę rozmawiać w sprawie Ivci , będę tez u małej, więc dam znać.Pozdrawiam! Kiyoshi, jesteś wspaniała!!!wielkie dzięki za pieniądze dla Ivci- na razie czekają ....[/QUOTE] nie ma za co...niech się suni szczęści...jak Ci pisałam na priv...dla mnie to 'znajoma sytuacja'... trzymam kicuki za Ivcie i nieustannie jej kibicuje:) Quote
Marycha35 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Tez kciukaczę za powodzenie sprawy:) Quote
DONnka Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='madziakato']Melduję się, wieczorem będę rozmawiać w sprawie Ivci , będę tez u małej, więc dam znać.Pozdrawiam! Kiyoshi, jesteś wspaniała!!!wielkie dzięki za pieniądze dla Ivci- na razie czekają ....[/QUOTE] :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Mam nadzieję na dobre wieści !!! Quote
madziakato Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Dziewczyny, jest dramat...Moje dziury w siatce zostały załatane w ten sposób, że poustawiali betonowe bloczki wzdłuż siatki...Ważą chyba z 10 kg... Ja nie mam pojęcia jak ją stamtąd wyciągnąć...:-(Proszę o pomoc , rady! Quote
AlfaLS Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 To chyba nie ma rady - musisz górą i to z pomocą kogoś innego, kto tam wejdzie do środka. Wtedy to nawet te bloczki może się przydadzą... Co za durny właściciel!!!!! Quote
madziakato Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Słuchajcie, jakie są jeszcze opcje? Viva, Emir , SOS dla Zwierząt? Quote
Recommended Posts