Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam pytanko, bo się wybierałam do ZK na sekcję bulli, ale jeszcze nie doszłam, fajnie jest? :wink:

i co do amerykańskich bulli- są gigantyczne i ładne, ale niestety mają dużo wyższą częstotliwość występowania poważnych wad serca :(

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leni mysle ze tutaj znajdziesz cos ciekawego na temat buli w ameryce : http://www.bullterrierdallas.com/bullylinks.htm

Niestety Tufi nie widzialam psow z tej linii ale w czerwcu wybieramy sie na bardziej prestizowa wystawe i wtedy sie rozejrze. Aha i dzieki za informacje o tej stronie w moim podpisie dawno tam nie zaglodalam i nie mialam pojecia o tym.

Napewno przywieziemy bulki z tad do Polski :fadein:

Sajko wcale sie nie dziwie przy tych rozmiarach ciezko sercu pracowac.

:D :D Jakos mi wypadlo z glowy i zapomnialalm sie pochwalic ze nasz Bandzior zostal ojcem pieciorga slicznych bulkow, a zdarzylo mu sie to w Holandii :D :D

Posted

CZEŚĆ ASTANIA :) :D :lol: ,W TEN PONIEDZIAŁEK TO JA NIE MOGŁEM BO SZUKAM MIESZKANIA DO WYNAJĘCIA I TROCHE JESTEM ZAFRUWANY :-? ,JEDNAK OBIECUJE POPRAWE :oops: ALE FAJNIE,NA TYM FORUM SAMI ZNAJOMI :lol: SAJKO,JEST BARDZO FAJNIE W ZK TAK JAK MÓWI ASANIA,ROZMAWIAMY O NASZYCH RASACH I TO JEST BARDZO PIĘKNE,A CZY JEST TUTAJ NASZA ANIA?POZDRAWIAM

Posted

Niestety praca moja ukochana zatrzymała mnie do tej pory, że nie dotarłam na sekcję, ale postaram się wszystko naprawić 8)

Nie wiem, czy już widzieliście, ale już są w sieci wyniki Crufta. I w miniaturkach po raz trzeci zwycięstwo poszło do Ch Margins Mini The Moocher :lol: a CC wziął znowu kennel Grandopera :D może ktoś się skusi i chce importować psa po nich, to ja już się zapisuję w kolejkę :HUT012:

Posted

rafalski- w Polsce jest teraz wlasciciwe tylko 1 hodowla, Aksjomat, i pewnie beda szczeniaki na wiosne. No i pare bardzo mlodych suk, ale na szczeniaki po nich, to jakies 18miesiecy trzeba czekac :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Czesc,

Z moich informacji wynika, ze w Polsce jest jeszcze jedna zarejestrowana hodowla mini bullikow, mianowicie od Rudej Wiedzmy. Ruda swego czasu pokazywala sie na forum, posiada suczke preguske, ktora w zeszlym roku bodajze w Poznaniu wygrala rase. Ta suczka ma juz chyba dwa lata, wiec miot albo byl, albo bedzie... W kazdym razie na pewno krycie bylo planowane. Niemniej jednak Aksjomat polecam. Jeszcze niedawno zastanawialam sie nad kupnem Urwisa, z ostatniego miotu, ale cos nie wyszlo. :cry:

Wracajac do bulli ogolnie w Stanach to moja ulubiona strona

www.butterfly-fields.com. Te psy sa po prostu wspaniale, wedlug mnie naturalnie. :wink:

I "nasze" miniatureczki, ktore sa naprawde wyjatkowo niewielkie :o

www.harborside.com/~jodee/

Posted

Mami, jeśli mówimy o tej samej osobie, to rzeczywiście ma suczkę hodowlaną, ale z krycia w zeszłym roku nic nie wyszło :( a w tym roku nie wiem, jakie mają plany :)