Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dorotko, najważniejsze jest teraz, aby trzymać za nią mocno kciukale. Pani jest osobą konkretną, zdecydowaną i wrażliwą do tego. Czegoż chcieć więcej na potencjalnego nowego właściciela? Swoją poprzednią sunię, jamniczkę woziła wszędzie autkiem i ratowała do ostatniej chwili-sunia miała nowotwór z przerzutami.
Już cykam fotki z monitora, bo drukarka mi nie działa i pokaże Pani przy najbliższej okazji-mam nadzieję, że dziś bądz jutro:lol:

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja pani też wstrzymuje się do września:-( choć bardzo chciałaby już mieć psa, to musi jeszcze poczekać. Mamy koniec maja, a ona jezdzi w wakacje w każdy weekend nad morze (sprawy zawodowe, nie wypoczywać). Psa brałaby ze sobą, więc 300km to trochę dużo tak od razu co tydzień bez przyzwyczajenia:roll: W sumie słuszna decyzja.

Powiedziała, że jeszcze nad tym pomyśli i da mi znać...ale chyba rzeczywiście lepiej, aby poczekała do września i pózniej powoli przyzwyczajała psiaka do podróży, tym bardziej, że chyba Zojka też chorobę lokomocyjną miała (nawet jeszcze tego tematu nie poruszałam)

Dorotko, czy gdyby pani się jeszcze namyślała mogę jej dać numer telefonu do Ciebie?

Posted

Ona jest prześliczna...podejrzewam, że tak samo kocha psy i ludzi jak moja Zula, w końcu to siostrzyczki bardzo bliskie sobie w miocie (6 i 7:razz:).

Kto chciałby oddać swoje serce tej buldożkowej piękności?:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Zoyka szuka domu nadal. Jest grzeczna, posłuszna i chętna do zabaw.
Nauczyła się czystości, siusia i... tylko na podwórku.
Zoyka wytrzymuje 6 godzin w domku sama. Dłużej nie daje rady. Czy znajdzie się dla Niej domek, w którym nie zostanie sama na dłużej niż kilka godzin?
Prawie zwalczyłyśmy chorobę lokomocyjną. Nauczyłyśmy też Ją nie wchodzić do łóżka, śpi grzecznie na swoim posłaniu.
Nadal gryzie buty.Trzeba je wysoko chować.
Jest radosna, sporo je, bardzo wysoko skacze. Lubi dzieci i inne psy(uwielbia przed nimi uciekać;))
Czeka na dobry domek z utęsknieniem.