Patikujek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Wielkie dzięki a tam jak wysiąde to popytam się ludzi:) Quote
nane Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Shahar napisał(a):Wiesz Reniu z moich obserwacjii w Płocku wynikało ze ludzie wchodzili na wystawe ze swoimi pupilkami ja osobiscie dwa lata temu byłam na wystawie i nie wystawiałam mojego maluszka ale był ze mna :loveu: a gdzie indziej jak to sie odbywa to generalnie nie wiem.Z drugiej strony wcale im sie nie dziwie a najbardziej mnie wkurza jak przychodza tacy ogladacze i widza ze pies jest wystawiany (tz.parzygotowywany z trudem wlasciciela ) a co drugi sie pyta czy moze pogłaskac :angryy: a co to zabawka?Ja nawet moje Dyzia nie pozwalalam glaskac obcym bo on tego nie lubił i jak jakas osoba chciała to mówiłam ze gryzie :evil_lol: no chyba ze jakis natret nawet sie nie pytał a juz łape wyciagał a ten mój maluszek to tylko główeczke odchylał i sie wtulał we mnie. Mona4 napisał(a):Ale w Bytomiu niema problemu! wejdziesz w 100% tam nikt niesprawdza aszkoda bo przy ringach rostawiaja swoje klateczki pseudohodowcy,tak bylo w ubieglum roku przy ringu Yorkow i Seterow:mad: Slozby porzadkowe niezareagowaly na to. :angryy: Jestem tylko ciekawa czy w tym roku,tesz bedzie taki targ psimi niesczesciami ,na alejce przed wejsciem na teren wystawy.BYTOM w tej chwesti pobil chyba wszystkie miasta!. Kur..dlaczego z tym sie nic nierobi:angryy: :placz: :mad: Zgadzam się z wami dziewczyny ;) Nikt tak naprawdę nie sprawdza na wejściu czy psiaki są zgłoszone na wystawę chyba, że chodzi o darmowe wejście właściciela psa zgłoszonego na wystawę :razz: Będąc na wystawie w Berlinie bez problemu wprowadziłam zarówno Vasco jak i Tanyę pomimo tego, że nie były wystawiane :multi: Niestety zauważyłam, że coraz częściej na wystawach nie sprawdzają szczepień :mad: i są wpuszczani handlarze co jest niedopuszczalne :angryy: Quote
Patikujek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 W Zabrzu na wystawę raczej rzadko dostają się handlarze bo u nas dość skrupulatnie sprawdzane są szczepienia wiem bo często z puszką przy bramie stoję:P Quote
Mona4 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pati w ubieglum roku byli i to wcale niemalo:mad: samych Yorkow bylo do sprzedania 5.Siedzialy kontenerku,gdy wlascicielka wystawiala suke. Czesi sprzedawali Basety. Quote
Patikujek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ja wiem a szczególnie duzo było przed wystawą:shake: Tyle że tamci nie weszli przez bramę bo widziałam jak ci z bassetami przechodzili przez pewne miejsce gdzie płotu nie ma:shake: i nikt nie myśli żeby tam pilnować a od lat tamtędy wchodzom:(:angryy: Quote
Reniagoj Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Drodzy yorkowi dogomaniacy! Mam pytanie o dojazd na wystawę samochodem od Mikołowa, to po pierwsze. Po drugie czy ktoś poda jakis znak rozpoznawczy, bo w końcu nikogo nie znam, a chętnie bym poznała. Waldek ma na swojej stronie możliwość wydrukowania wizytówek, ale chyba już za póżno by przygotował, to nie wiem może jakaś karteczka przypięta szpileczką DOGOMANIA, albo coś, zaproponujcie proszę:roll: Quote
Patikujek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Co do dojazdu nie mam pojęcia, sama nie wiem jak tam dojść:shake: A jesli chodzi o znak rozpoznawczy to ja będe mieć ubraną trykotk z IV ZLOTU DOGOMANIAKÓW czarną więc mnie rozpoznacie:) Do tego czerwona torba na ukos przez ramie ze znaczkiem ze schroniska:) A mona ma średniej długości włosy, puszyste i pokrecone:) i będzie z 2 yorkami:) jak coś to mój nr. tel. 513 139 349 zadzwonicie jak dojedziecie to się umówimy gdzieś:) Quote
Patikujek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 co do dojazdu proponuje wejść na stronę www.mappy.com tam wpiszecie skąd do kąd chcecie jechać i pokaże wam dokładnie trasę ale znajdzie ten ośrodek na www.zumi.pl i przeglądnijcie mape:) Quote
Patikujek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A i jeszcze jedno czy ten kościuł przy którym jest przystanek stoi zaraz obok tego ośrodka??? Quote
SylwiaZ Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Hej, jestem ciekawa jak udało się spotkanie, no napiszcie coś wreszcie! Quote
Patikujek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ja osobiście spotkałam się tylko z Moną a potem z bGirl i jeszcze jedną dogomaniaczką ale z westami:) Podobno kilka osób mnie widziało ale się nie odezwało:mad: Quote
Recommended Posts