nane Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Pegaza napisał(a):a jeśli chodzi o alkohol to pełna abstynencja:cool1: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
SylwiaZ Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hej, dziewczyny z tym spotkaniem to super sprawa i bardzo załuje że nie mogę do was dołączyć bo ten weekend niestety odpada (komunia). Ale może kiedyś jeszcze będzie planowane spotkanie to ja się na to pisze, może gdzieś poza wystawą. Quote
Sylaaaa Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 SylwiaZ napisał(a):Hej, dziewczyny z tym spotkaniem to super sprawa i bardzo załuje że nie mogę do was dołączyć bo ten weekend niestety odpada (komunia). Ale może kiedyś jeszcze będzie planowane spotkanie to ja się na to pisze, może gdzieś poza wystawą. Ja chyba też nie przyjadę bo Amelia nie jest szczepiona na wściekliznę. A skąd jestes SylwiaZ ? Quote
Ramona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 hmm..ja sie urodziłam we Wrocku i mam tam sporo rodzinki ;) Sandrunia a ty z której strony wrocka mieszkasz? Wiesz ja mieszkałam na krzykach ul. skarbowców teraz tam mieszka moj brat a ja przyjeżdzam co roku na wakacje na pare dni :) Quote
Pegaza Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Sylaaaa napisał(a):Ja chyba też nie przyjadę bo Amelia nie jest szczepiona na wściekliznę. A skąd jestes SylwiaZ ? Ja pojade bez psa o ile się pogoda wypogodzi:angryy: Quote
Sylaaaa Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Pegaza napisał(a):Ja pojade bez psa o ile się pogoda wypogodzi:angryy: Bez psa? Musimy zorganizowac spotkania z psiakami koniecznie. Niech się poznają :) Quote
Mona4 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 w Sobote bede na Yorkach a w Niedziele wystawiam Bulwe,kurcze tylko ze do dzis potwierdzenia niedostalam:angryy: Quote
Pegaza Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Monia to zadzwoń tam Pytanie tylko gdzie Sylaaa:p Quote
Sylaaaa Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Pegaza napisał(a):Monia to zadzwoń tam Pytanie tylko gdzie Sylaaa:p Tutaj jestem :) Quote
Magda Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Sylaaaa napisał(a):Ja chyba też nie przyjadę bo Amelia nie jest szczepiona na wściekliznę. A skąd jestes SylwiaZ ? A co za problem? Do weta i już po kłopocie:eviltong: Quote
Ramona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Mona4 napisał(a):w Sobote bede na Yorkach a w Niedziele wystawiam Bulwe,kurcze tylko ze do dzis potwierdzenia niedostalam:angryy: Mona to może przedzwon do nich Quote
Patikujek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hej ja będę i w sobotę i w niedzielę ale mojego psiaka nie biorę bo by chyba zawału dostał na widok tych wszyustkich wariatów:) Quote
Ramona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ja bym go zabrała niech sie pobawi ze swoimi ;) a jesli nigdy nie miał stycznosci to najwyzsza pora go obłaskawic :loveu: Quote
Patikujek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pewnie Mona że znajdę twoje 2 wrzeszczące potffforki:) jak przypuszczam będziesz z Malinkąi Moną:loveu:-moim ukochanym pulpecikiem:) A co do Baksymiliana to wolałabym mu tego nie robić kiedy latem pojechał ze mną na zlot przez 2 dni z namiotu nie wychodził:shake: On ma już 7 lat ja go dostałam gdy miał skończone 3 i potrafił dostawać drgawek na widok autobusu. Na ile mogłam na tyle go zsocjalizowałam jednak on panicznie się boi psów a nosić go na rękach??? Nie wiem może go wezmę ale co najwyżej na sobotę, wq niedziele na krajówkę na pewno go nie zabiorę bo by mi zawału dostał na widok tych wszelkich psów:shake: Quote
Ramona Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Pewnie Mona że znajdę twoje 2 wrzeszczące potffforki:) jak przypuszczam będziesz z Malinkąi Moną:loveu:-moim ukochanym pulpecikiem:) A co do Baksymiliana to wolałabym mu tego nie robić kiedy latem pojechał ze mną na zlot przez 2 dni z namiotu nie wychodził:shake: On ma już 7 lat ja go dostałam gdy miał skończone 3 i potrafił dostawać drgawek na widok autobusu. Na ile mogłam na tyle go zsocjalizowałam jednak on panicznie się boi psów a nosić go na rękach??? Nie wiem może go wezmę ale co najwyżej na sobotę, wq niedziele na krajówkę na pewno go nie zabiorę bo by mi zawału dostał na widok tych wszelkich psów:shake: To rzeczywiscie masz racje co do Baksymilianka :shake: niech lepiej w domciu posiedzi i sie nie stresuje szkoda psiaka. Quote
Patikujek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Zobaczymy jak to z Baksikiem będzie Wszystko zalezy od pogody i jego samopoczucia w ten dzień no i od mojego też(muszę mieć dobry dzięń bo będzie mi potrzebna cierpliwość jeśli go zabiorę) P.S Mam pytanko jadąc tramwajem 5 z Zabrza na Bytom to na którym przystanku wysiąśc i w którą stronę później iść(bo ja ciemna jeśli o Bytom chodzi) P.S 2 Ta wystawa jest na otwartym terenie? Quote
Pegaza Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Sylaaaa napisał(a):Tutaj jestem :) heh chodziło mi raczej o miejsce spotkania:eviltong: Quote
Reniagoj Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Shahar napisał(a):Ja bym go zabrała niech sie pobawi ze swoimi ;) a jesli nigdy nie miał stycznosci to najwyzsza pora go obłaskawic :loveu: Moi Drodzy, ponieważ dostałam informację od kierowanika sekcji yorków w ZK Katowice, że nie można wprowadzać nie wystawianych psów na wystawę, a tu na forum czytam że można jak się kupi bilet i ma aktualne szczepienie na wścieklizną, napisałam emaila do ZK Bytom, by nie jechać na darmo do Bytomia z piesiem i oto odpowiedż Niestety, na teren wystawy są wpuszczane tylko psy zgłoszone i umieszczone w katalogu. Z poważaniem, Zarząd Oddziału ----- Original Message ----- From: RENATA To:zkwp_bytom@op.pl Sent: Wednesday, May 16, 2007 2:24 PM Subject: odwiedzający Witam, proszę o informację,czy jako odwiedzjący mogę wziąść ze sobą yorka, którego nie wystawiam, oczywiście z aktualnym szczepieniem przeciw wściekliźnie. Pozdrawiam Quote
Ramona Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Wiesz Reniu z moich obserwacjii w Płocku wynikało ze ludzie wchodzili na wystawe ze swoimi pupilkami ja osobiscie dwa lata temu byłam na wystawie i nie wystawiałam mojego maluszka ale był ze mna :loveu: a gdzie indziej jak to sie odbywa to generalnie nie wiem.Z drugiej strony wcale im sie nie dziwie a najbardziej mnie wkurza jak przychodza tacy ogladacze i widza ze pies jest wystawiany (tz.parzygotowywany z trudem wlasciciela ) a co drugi sie pyta czy moze pogłaskac :angryy: a co to zabawka?Ja nawet moje Dyzia nie pozwalalam glaskac obcym bo on tego nie lubił i jak jakas osoba chciała to mówiłam ze gryzie :evil_lol: no chyba ze jakis natret nawet sie nie pytał a juz łape wyciagał a ten mój maluszek to tylko główeczke odchylał i sie wtulał we mnie. Quote
Mona4 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ale w Bytomiu niema problemu! wejdziesz w 100% tam nikt niesprawdza aszkoda bo przy ringach rostawiaja swoje klateczki pseudohodowcy,tak bylo w ubieglum roku przy ringu Yorkow i Seterow:mad: Slozby porzadkowe niezareagowaly na to. :angryy: Jestem tylko ciekawa czy w tym roku,tesz bedzie taki targ psimi niesczesciami ,na alejce przed wejsciem na teren wystawy.BYTOM w tej chwesti pobil chyba wszystkie miasta!. Kur..dlaczego z tym sie nic nierobi:angryy: :placz: :mad: Quote
Patikujek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 W Zabrzu co roku mówione jest że psów poza wystawianymi nie wolno wprowadzać a w rzeczywistości nie ma problemów z wejściem z psem:) Mam nadzieję że w Bytomiu też tak jest:) Mona4 a odpowiesz mi na pytanie na którym przystanku jadąc tramwajem 5 z Zabrza na Bytom muszę wysiąść?? Takie są do wyboru Kierunek: Bytom Plac SikorskiegoPrzystanki: Zabrze Plac Wolności Zabrze Bytomska Zabrze Hagera Biskupice Młyńska Biskupice Kościół Biskupice Zamkowa Biskupice Ziemska Biskupice Pętla Bobrek Osiedle Pod Brzozami Bobrek Szkoła Bobrek Ratusz Bobrek Wytrwałych Szombierki Elektrownia Szombierki Ratusz Szombierki Kościół Szombierki Kolonia Górnicza Szombierki Kopalnia Bytom Zamłynie Bytom Jagiellońska Bytom Plac Sikorskiego Quote
Recommended Posts