Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobiła nam się taka piękna wiosna. Znamy się już co nieco z "Dogomanii"... A może tak się sprężymy i zorganizujemy śląskie spotkanie yorasków w jakiejś pięknej okolicy? Co Wy na to? Czekam na Wasze propozycje co do daty i miejsca. Ja z mojej strony proponuję jeziora w Pławniowicach :) Jest las, woda, łąka i piasek...brakuje tylko gromady yorasków:)

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Sylaaa :lol: fajny pomysł jestem za ale mam jedno zastrzeżenie hm może by tak bliżej:razz: bo Pławnowice znam ale niestety bez transportu na pieszo tyle kilosów nie pójde:painting: ;)

Posted

Mona4 napisał(a):
No bardzo chetnie!!

A Moze by tak w NIEDZIELE na BYTOMSKIEJ wystawie!!!!!

ooooo !! Powiedz coś bliżej o tej wystwie, gdzie o ktorej, itd itp

Posted

Ja na "bank" pojade bo musze Pipi "duperelki" pokupować a przy okazji yorki zobacze:p no a jak jeszcze byłaby mozliwość się spotkać to by było super:multi:

Posted

Pegaza napisał(a):
dobra to pojade:p aa i jeszcze mi powiedz do której trwa taka imprezka?:eviltong:

to zależy ile jest psów ale najczęściej o 15.00 jest już po wszystkim :evil_lol:

Posted

Alexis89 napisał(a):
Dziewczyny, a gdzie dokładnie jest ta wystawa ? :cool3: Myślicie , że wejde bez psa, jako widz ?

z tego co wiem :roll:
Miejsce wystawy:
Ośrodek Sportowo-Rekreacyjny TS "Szombierki" Bytom,
ul. Frycza Modrzewskiego 3

a co do wejścia na teren wystawy to wejdziecie nawet z psami pod warunkiem posiadania aktualnego szczepienia przeciwko wściekliźnie ;) i najprawdopodobniej będą bilety do kupienia :evil_lol:

Posted

Mona4 napisał(a):
No bardzo chetnie!!

A Moze by tak w NIEDZIELE na BYTOMSKIEJ wystawie!!!!!

Yorki będą także w Bytomiu wystawiane w sobotę , właśnie wybieram się tam i szukałam kto jeszcze. Tyle że z piesiami nie wystawianymi pojechać nie można:shake: .
Jestem chyba dobrze poinformowana, bo przez kierownika sekcji yorkowej w ZK Katowicach.

Posted

Reniagoj napisał(a):
Yorki będą także w Bytomiu wystawiane w sobotę , właśnie wybieram się tam i szukałam kto jeszcze. Tyle że z piesiami nie wystawianymi pojechać nie można:shake: .

Reniagoj a kto ci tak powiedział??? :crazyeye:
można tylko trzeba mieć aktualne szczepienie przeciwko wściekliźnie ;)

Posted

W Sobote klubowa terrierow a w niedziele Krajowa.

Ja bede w dwa dni z tym ze w niedziele wystawiam bulwe.

A co do wejscia na teren wystawy,to niema problemu z kazdym psem ,nawet niewystawianym,jedyny wymog to Swiadectwo sczepienia Wscieklizna, i bilet dla wlasciciela:p

Bytom ma ladny dosyc rozlegly teren wystawowy ,ale radzilabym zabrac Parasol!!!!! malo cienistych miejsc a i uchroni przed desczem .A zapowiadaja Descz.

Dojazd dosyc latwy z bytomia tramwaj nr 5. 18. 9.30. autobus 146. 127.15.39 i jescze wiele innych.

Od dworca tramwajowego tzn Plac Sikorski to jest dokladnie 4 przystanki
Z Autobusowego. tez 4 wyjsc i kierowac sie na kosciol poczym skrecic w lewo,tam beda tablice informacyjne.

Posted

No jak zobaczysz taka wielka babe jak Violetka hihihi z bulwa koloru Plowego to bede ja.A w sobote to bede z 2 Yorkami.

Ale moglibysmy sie umowic wszyscy w konkretnym miejscu!!

Pod Trybunami po lewej stronie zawsze jest ogrodek piwny pod parasolami,ustalmy godzine i tam sie spotkamy:lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
co do godziny to dam znać jeszcze o której ja się wyrobie...

Pegaza tylko weź ze sobą dowód bo ci alkoholu nie sprzedadzą :razz: