Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

I kolejny bazarek książkowy dla Suzi - zapraszam :)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251060-Księgarnia-książki-różne-do-28-02-2014-do-godz-20-00?p=21885542#post21885542[/URL]

Edited by koelka
uzupełnienie
Posted

[quote name='koelka']I kolejny bazarek książkowy dla Suzi - zapraszam :)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251060-Księgarnia-książki-różne-do-28-02-2014-do-godz-20-00?p=21885542#post21885542[/URL][/QUOTE]

Już lecę :)

Posted

Co za paskudni ludzie!!!

Super, że Suzi ma tylko 100 zł na miesiąc do zapłaty, to duża różnica :) będziemy szukać domku dalej!

A ja podtrzymuję moją stałą deklarację, wpłacę za luty niedługo :)

Posted

[quote name='koelka']Dziękuję :)
Pieniążki dla Suzi można wpłacać z konto: 14 1020 1967 0000 8002 0106 1100
Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt OTOZ "ANIMALS"
Inspektorat w Barlinku z dopiskiem "DLA SUZI"[/QUOTE]

[quote name='teresaa118']W marcu wrzuce malej do skarbonki. Prosze o konto.[/QUOTE]

Powyżej post z numerem konta. Bardzo dziękujemy!!

Posted

gluchypies napisał(a):
Czy Suzi ma ogłoszenia aktualne? Mogłabym jej wykupić na jakimś bazarku ogłoszeniowym, może np. na Małopolskę? Z tymi zdjęciami zimowymi, tak ładnie na nich wyszła.

Część na lubuskie pewno już wygasło, wykupię jej nowe. Na inne województwa nie ma, może na bliższe - wielkopolskie, zachodniopomorskie? Dziękuję :)

Posted

koelka napisał(a):
Część na lubuskie pewno już wygasło, wykupię jej nowe. Na inne województwa nie ma, może na bliższe - wielkopolskie, zachodniopomorskie? Dziękuję :)

Oki, to jutro po południu zacznę coś majstrować. Masz rację, lepiej na coś bliższego niż Małopolska :P ja tak odruchowo pomyślałam o Małopolsce.

Jak się czuje Suzi? Wszystko u niej oki?

Posted

koelka napisał(a):
To teraz jej 10 dni w hoteliku, więc bardzo dużo :)

No w sumie racja, fajnie że ten hotelik teraz dużo tańszy jest. Ale najlepiej, jakby domek znalazła... Może jutro jakiś nowy tekst do ogłoszeń wymyślę :)

Posted

Suzi ma się dobrze, wrócił jej apetyt, bo u ludzi ponoć nie chciała jeść.
I..... Suzi się zakochała ;) Poznała dziś współlokatora i zadziałała chemia ;)

Posted

Zakochana Suzi, wow :)

Elu, mam tekst do ogłoszeń, daj znać, czy jest ok wg Ciebie i jeśli tak, to podeślę dziewczynom z bazarku do zrobienia jej ogłoszeń :)

UWAGA UWAGA! Pilnie poszukiwany najlepszy z najlepszych ludzi dla Suzi.

Cechy szczególne:
- energiczny i pełen pasji jak Suzi
- lubiący spędzać czas aktywnie (mile widziane dłuuuugie spacery, a nawet dogtrekkingi)
- pełen wyrozumiałości i cierpliwości
- potrafiący wybaczać małe niedociągnięcia (Suzi ciągle wymaga nauki, ale jest pojętnym psem i szybko się uczy dobrych manier)
- nastawiony na wspaniałą, długą przyjaźń

Jeśli pasujesz do opisu, dzwoń! Suzi czeka na Ciebie! :-)))

Suzi to młoda, średniej wielkości suczka, która wiele przeszła w życiu. Została odebrana od właściciela, który trzymał ją na łańcuchu, a za jedyne schronienie miała okropną plastikową beczkę. Pozbawiona odpowiedniego jedzenia, a nawet wody, była o krok od śmierci. Obecnie przebywa w płatnym hoteliku w okolicach Gorzowa Wielkopolskiego i zapomina o swej przeszłości. To pies wymagający dużej cierpliwości, ale też zrozumienia, ciepła i stanowczości. Może to właśnie Ty dasz jej dom?

Dbamy o bezpieczne i szczęśliwe adopcje, dlatego organizujemy wizytę przedadopcyjną oraz podpisujemy umowę adopcji.

szczepienie: tak
odpchlenie: tak
odrobaczenie: tak
sterylizacja: tak
czip: tak

Posted

Elu i co z tekstem? Nadaje się? Bo jak tak, to już bym go słała dziewczynom, żeby robiły ogłoszenia :)

Wpłaciłam właśnie moją deklarację za luty zaległą oraz za marzec :)