koelka Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Z opowieści P.Joli - Suzanka ma się bardzo dobrze :) Jest kochana, "pracuje na pełnym etacie w hotelu dla piesków", wszystkich "pensjonariuszy" wita i żegna serdecznie :) Tutaj można podejrzeć czasem Suzankę - zdjęcia P.Joli ze spacerku psiaków: https://www.facebook.com/jola.stadnicka.3/posts/1561175874142564 1 Quote
gluchypies Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 koelko dziękujemy za wieści :) kochana Suzanka, skradła moje serce i tak mnie to cieszy, że jest szczęśliwa! :) Quote
koelka Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 Wieści od Suzanki - mieszka i "pracuje" w hoteliku dla zwierząt :) :) :) "Myślicie, że się świetnie bawię ,o nie ja jestem w pracy. Wszystko na mojej głowie , muszę mieć oczy do okola głowy, bo goście hotelowi to różne przypadki . I tak całe dnie spędzam w " pracy" ganiam , latem ,skaczę spełniam wszystkie zachcianki psiej gromadki. W hoteliku mieszkam już 4 lata i początkowo również miałam tu zostać tylko na chwile. Byłam w trzech domach, ale strasznie tesknilam za moją panią i bardzo się starałam ,aby ktoś mnie pokochał. Bardzo się bałam , nocami nie spałam , a rano śpiewałam pioseneczkę w nadziei , że pani po mnie wróci - i za każdym razem wracała. Kiedy przyjechała po mnie padał straszny deszcz , a ja zrezygnowana stałam na posesji pięknego domu , który nie miał dla mnie znaczenia . Nie wierzyłam własnym oczom , ale to była ona moja pani również stała mokra w deszczu za bramą. Zabrała mnie z tego domu i tak razem jechałyśmy Pani płakała i ja też. Wtedy powiedziała "już nigdy Cię nie oddam zostaniesz z nami" . Zostałam więc opiekunką piesków i pomagam im w socjalizacji , jestem koordynatorem gier i zabaw. Jetem duma ,że pomagam mojej Pani." 1 Quote
BORYSboxer Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Najważniejszę,że jest szczęśliwa i ma swoich ludzi... Quote
Recommended Posts