Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super, że jest ogłoszenie w gazecie :) :) :) Bardzo dziękujemy :)
Tylko na razie u Suzanki cisza. Przez zimową ciemność nie mogę się wybrać do niej z fotografem na sesje, ale wiem, że niej ok, bryka sobie wesoło :)

• 2 weeks later...
Posted

Stała doszła, dziękuję i za banerek :) Uzupełniłam rozliczenie, na grudzień brakuje Suzi 70 zł :( Mam zdjęcia z sesji Suzannki, ale zgram dopiero po nowym roku po naprawie komputera. Panna nie chciała pozować, bo ona ciągle w biegu ;)

Posted

Stała doszła, dziękuję i za banerek :) Uzupełniłam rozliczenie, na grudzień brakuje Suzi 70 zł :( Mam zdjęcia z sesji Suzannki, ale zgram dopiero po nowym roku po naprawie komputera. Panna nie chciała pozować, bo ona ciągle w biegu ;)

Obiecuję, że zrobię bazarek żeby uzupełnić konto Suzanki :) i czekamy na fotki :)

Posted

Kochane Cioteczki, jaki jest aktualny dług za hotelik? Na dniach zamieszczę nowy bazarek. 25% dochodu ze sprzedaży nasza Fundacja może przekazać na Suzi (tzn. przelać na rachunek bankowy hoteliku, który działa jako firma, wystawia rachunki lub faktury). Niestety jako organizacja nie możemy przelewać pieniążków na konta osobiste (tylko firmowe) :(

Posted

Wydaje mi się, że po wpłacie Oleny za cały 2015 rok Suzi nie ma już długu. Ale zaraz trzeba będzie zapłacić za styczeń kolejne 100 zł i dług się może zrobić.

Rozumiem, w sumie pieniążki możemy też przeznaczyć na utrzymanie suni w hoteliku :) Bazarek mam już przygotowany w notatniku :) Dzisiaj postaram się "wrzucić" go na dogo.

Ciociu koelka czy 25% dochodu ze sprzedaży będę mogła wpłacić bezpośrednio na rachunek hoteliku? 

Posted

Ciociu koelka czy 25% dochodu ze sprzedaży będę mogła wpłacić bezpośrednio na rachunek hoteliku? 

Teraz tak patrzę, Suzi jest pod opieką OTOZ Animals :) Więc pieniążki mogę też przelać na poniższy rachunek bankowy. Jak rozumiem wszystkie dane nadal są aktualne? :)

14 1020 1967 0000 8002 0106 1100
Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt OTOZ "ANIMALS" 
Inspektorat w Barlinku z dopiskiem "DLA SUZI"