Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A gdzie jest Suzanka ? W jakiej miejscowości ? Chyba o to nie pytalam ? Wciąż jeszcze nie znalazlam czasu żeby przeczytać dokladnie wątek...

Posted (edited)

[quote name='barb']A gdzie jest Suzanka ? W jakiej miejscowości ? Chyba o to nie pytalam ? Wciąż jeszcze nie znalazlam czasu żeby przeczytać dokladnie wątek...

Suzi jest w miejscowości Zwierzyń pod Gorzowem Wlkp.
Nasza Suzanna :)

Edited by koelka
edit
Posted

[quote name='koelka']W przyszłym tygodniu odbędzie się wizyta przedadopcyjna dla Suzi - trzymajcie kciuki :) To pierwsza od tak dawna.[/QUOTE]

Woow ekstra! Trzymam kciuki mocno!!!

Posted

Czy można prosić o glos na Fundację Nero w konkursie Krakvetu ?
[quote name='łolkiee']Będziemy potrzebowali waszej pomocy w konkursie krakvet.
dlatego prosimy, BŁAGAMY! o pomoc.
wszystko co jak gdzie i kiedy tu :

http://www.dogomania.pl/forum/threads/254108-krakvet-Fundacja-nero-prosi-o-głosy-start-głosowania-16-06
to link do wydarzenia na fb
https://www.facebook.com/events/755785484464111/?fref=ts

Posted

Suzi od wczoraj jest w nowym domu :) Nie chcę zapeszać, bo na razie to tzw. okres próbny, ale zapowiada się dobrze - hektar ziemi do biegania, towarzystowo innej suni i dobrzy ludzie:) I .... tylko kilka kilometrów ode mnie :)

Posted

Super wiadomość!!!!!:multi: nie zaglądałam długo do Suzi,a tu tak sie wspaniale podziało. Kciukam za Suzinkę i jej nowy domek. Powodzenia sunieczko

Posted

[quote name='koelka']Suzi od wczoraj jest w nowym domu :) Nie chcę zapeszać, bo na razie to tzw. okres próbny, ale zapowiada się dobrze - hektar ziemi do biegania, towarzystowo innej suni i dobrzy ludzie:) I .... tylko kilka kilometrów ode mnie :)[/QUOTE]

O rany :loveu: Wstrzymuję oddech na najbliższe 2-3 tygodnie... Oby się w końcu udało, należy się to naszej kochanej dziewczynce.

Lecę sprawdzić na początek wątku, jak stoi z kasą.

edit: wpłacę zaraz zaległą deklarację za lipiec (przepraszam!) i to, co jest na minusie. Będzie Suzi na zero :)