Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gluchypies napisał(a):
Jeśli wpłacałaś na konto fundacyjne, to rozliczenia z niego wstawia koelka raz na miesiąc. Ze swojego daje od razu info.

mogło być fundacyjne, bo dostałam faktycznie od koelki;
no nic, jakby nie doszło nic ode mnie to proszę o pw, bo mam trochę na głowie i mogę zapomnieć sprawdzić;

Posted

Olena84 napisał(a):
To moze zmienić konto od przyszłego miesiaca.

Ja teraz jak ktoś prosi o podanie konta to daję namiary na koelkę, żeby było prościej z rozliczeniami.

Nie denerwujcie się ciocie, proszę! Koelka na pewno uaktualni wpłaty.

Posted (edited)

Przepraszam za opóźnienia w potwierdzeniach, ale wyciąg z konta fundacyjnego dostaję raz w miesiącu, więc lepiej wpłacać na moje - dziękuję gluchypsie za pilnowanie wątku i rozsyłanie konta. Doszły u mnie ostatnio jeszcze problemy z netem :( Ale już Kochane uzupełniam wpłaty, bo dostałam wyciąg i net dziś z przerwami, ale działa :)

100 zł - [FONT=Verdana]teresaa118[/FONT] dn. 24.02.2014
10 zł - kakadu dn. 12.03.2014
100 zł - Olena84, deklaracja stała za 10 miesięcy dn. 13.03.2014
20 zł - dorcia2 dn. 18.03.2014
65 zł - barb i sharka dn. 18.03.2014

Razem: 295 zł

Bardzo dziękuję :multi: Uzupełniam wszystko w poście rozliczeniowym.

Edited by koelka
uzupełnienie
Posted

barb napisał(a):
Przepraszam ale przelew od barb i sharki był na pewno w wysokości 65 zł. Bardzo proszę o sprawdzenie wyciągu.

Wkradł się jakiś błąd - przepraszam, bo wpłacona kwota to 65 zł :)

Posted (edited)

Ghanima napisał(a):
Wpłaciłabym na Sunieczkę jakiś pieniążek, poproszę numer konta na priv i pozdrawiam :)

Wpłynęło od Ghanima 50 zł - dziękujemy :)
Dzięki wszystkim wpłatom jesteśmy na małym plusie :)
Z ogłoszeń cisza, wykupię jeszcze jakiś pakiet ogłoszeń.

Edited by koelka
uzupełnienie
Posted

Ufff, jak dobrze, że nie ma długu!! A za marzec jest już zapłacone? Bo jest wypisane w rozliczeniu, ale nie wiem, czy już wpłacałaś czy jeszcze marzec trzeba będzie opłacić??

Posted

gluchypies napisał(a):
Ufff, jak dobrze, że nie ma długu!! A za marzec jest już zapłacone? Bo jest wypisane w rozliczeniu, ale nie wiem, czy już wpłacałaś czy jeszcze marzec trzeba będzie opłacić??

Marzec jest już opłacony, więc w marcu jesteśmy na plusie :)

Posted

Gusiaczek napisał(a):
ach............ ta kasa :shake:
ale dajemy jakoś radę, co nie ?:)

Tak :) Skoro jesteśmy na minimalnym plusie, to na kwietniowe utrzymanie potrzebujemy 90 zł odjąć stałe 30 zł (Olena84 wpłaciła już z góry i dzięki temu dług się wyzerował)... Czyli 60 zł potrzeba :) To chyba spokojnie damy radę uzbierać :p