Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, na Suzi można wpłacać też na konto OTOZu :)

Już pędzę na bazarek, dziękujemy że 25% jest na Suzi! :)

Super :)

Dziękować nie ma za co. Cieszę się, że będziemy mogli pomóc. Mam nadzieję, że trochę rzeczy się sprzeda :) Dzisiaj powysyłam trochę zaproszeń :)

Zapraszam na bazarek, z którego 25% dochodu będzie przeznaczone dla Suzi :)

Mamy więc już dwa bazarki - super!!! :)

Posted

Dziękuję za bazarki - super, pomogą w opłacie za hotelik od stycznia :) Tak, pieniążki będzie można wpłacić na OTOZ ANIMALS z dopiskiem "Dla Suzi". Zaraz pędzę na bazarek :)

Posted

Najlepiej wybierz "więcej opcji odpisywania" (prawy dolny róg kiedy odpowiadasz), dalej "wybierz pliki" (ta opcja jest na samym dole, koło spinacza, następnie pokaż na komputerze zdjęcia) i kliknij "dodaj do posta"  - będą miniaturki ale będziesz niezależna od "wstawiaczy" 

a jak Ci się nie uda, to podeślij na sharka@wp.pl :]

Posted

W związku z tym, że Ciocia Cassi_ spóźni się trochę z wpłatą, postanowiłam założyć pieniążki i przelać środki na konto OTOZ ANIMALS już dzisiaj :) Ciociu koelko, będę bardzo wdzięczna za potwierdzenie otrzymania pieniążków na moim wątku (bazarku). Bezpośredni link tutaj: http://www.dogomania.com/forum/topic/144804-rozliczam-dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-mi%C5%82ego-na-suzi-i-fha-do-godz-20/ Dziękuję :)

rivx1f.jpg

• Upvote 1
Posted

zmniejszyłam je tylko - tak żeby największy z rozmiarów był 640 px (jedynie przy pierwszym zdjęciu zwiększyłam nieco kontrast - oryginał jest pierwszy ;) )

uFP7bJb.jpgJe2recs.jpg

7HSeYMu.jpg

ltfdp4J.jpg

• Upvote 2
Posted

Przepiękne zdjęcia! Suzi jest naprawdę mega urocza. Ona chyba nie ma żadnych problemów w kontaktach z innymi psami? Bo wygląda na taką, która wręcz uwielbia towarzystwo innych psiaków.

• Upvote 1
Posted

Dziękuję za fotki Suzi - wesołek z niej i uwielbia towarzystwo :) i wpłatę z bazarku - potwierdzę na wątku, jak tylko otrzymam informację z fundacji.
Od gluchypies wpłynęła deklaracja 20 zł dn. 22.01.2015
Dziękujemy :) :) :) Tylko telefonów brak o tą piękność :(