gluchypies Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Przelałam dla Suzanki stałą deklarację za wrzesień. Quote
gluchypies Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Zagladam do Suzanki. Mam nadzieje, ze sa jakies zapytania o slicznotke. Quote
koelka Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Jestem po urlopie i muszę jeszcze ogarnąć nowe dogo, a ja też z nową technologią trochę na bakier - ledwo wątek odnalazłam ;) Dziękuję gluchypies za wpłatę deklaracji, zaraz wyślę nr konta dla yucca. U Suzanki braki w kasie na październik :( Quote
gluchypies Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 yucca dostałaś nr konta? Jak nie, to ja Ci prześlę. Wpłaciłam za październik. Quote
koelka Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Konto wysłałam mailem od razu - yucca dostałaś? Od gluchypies wpłynęło 20 zł - dziękuję :) Na październik za hotel mamy na razie połowę. Quote
gluchypies Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 W razie czego dopłacę tą połowę do hoteliku dla Suzi :) Ale może uda mi się w końcu zrobić jakiś bazarek, mam książki i inne rzeczy, ale brakuje mi czasu, żeby się za to zabrać. Zrobiłabym chociaż w części dla Suzanki. Quote
yucca Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Konto doszło, dziękuję :) Czekałam na pw, nie zaglądałam na pocztę a tam sobie spokojnie czekało :) Jutro wpłacę grosz. Quote
koelka Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Dziękuję :) Też właśnie brakuje mi czasu na zrobienie bazarku, a myślałam, że jesienne wieczory będą dłuższe... Quote
gluchypies Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Wyróżniłam ogłoszenie Suzi na olx. Mam nadzieję, że w końcu zobaczymy pozytywny efekt tych ogłoszeń :loveu: Napisałam też do p. Żanety z czasopisma Przyjaciel Pies w sprawie zamieszczenia ogłoszenia Suzi. Mam nadzieję, że się uda :) Quote
gluchypies Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Nie znam się na robieniu banerków, ale tak na szybko zrobiłam coś takiego dla Suzanki: Problem w tym, że ten obrazek jest wielki, a kody do wstawiania miniaturek mi nie działają :( Próbowałam już z kilku stron wrzucać i ciągle nie wchodzą :( Chciałabym mieć Suzi w banerku... Quote
BORYSboxer Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Ooo...też chętnie wrzucę sobie Suzi do sygnatury, ale nie wiem jak... :siara: Quote
gluchypies Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Skopiuj ten mój banerek. On juz ma podlinkowany wątek Suzi. Potem idz do moje ustawienia-sygnatura i go wklej :) Quote
BORYSboxer Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Skopiuj ten mój banerek. On juz ma podlinkowany wątek Suzi. Potem idz do moje ustawienia-sygnatura i go wklej :) Niestety dogo nie chce współpracować więc stworzyłam coś innego na tę okazję... :nonono2: Quote
gluchypies Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Hmmm hmmm to dziwne, u mnie to działa normalnie po staremu :) spróbuj może jeszcze raz. Tylko dobrze zaznacz ten banerek z mojego podpisu (musi się tak podświetlić na niebiesko i wtedy daj kopiuj). Quote
koelka Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Dziękuję za ogłoszenia i piękny banerek dla Suzi - spróbuję zaraz wstawić do siebie. I yucca za wpłatę 50 zł :) Tym sposobem mamy całą kwotę na hotelik za październik :) Quote
koelka Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Niestety mi się też nie udaje z banerkiem :( Quote
BORYSboxer Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Dalej nic więc wstawiłam chociaż linka.Głuchypies Twoja sygnatura co prawda ma dwa banerki,ale prowadzi tylko do Suzi... Quote
gluchypies Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 O widzisz to u mnie też jest coś nie tak :( Quote
yucca Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Ja w sprawie banerków już dawno poległam... Quote
gluchypies Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Sharka jakie fachowe print screeny ;) :) super. Aczkolwiek samo przeklejenie też powinno zadziałać, skoro w moim banerku jest link do wątku. Muszę jeszcze sprawdzić link do Magika. Quote
Recommended Posts