Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Jestem po urlopie i muszę jeszcze ogarnąć nowe dogo, a ja też z nową technologią trochę na bakier - ledwo wątek odnalazłam ;) Dziękuję gluchypies za wpłatę deklaracji, zaraz wyślę nr konta dla yucca. U Suzanki braki w kasie na październik :( 

Posted

W razie czego dopłacę tą połowę do hoteliku dla Suzi :) Ale może uda mi się w końcu zrobić jakiś bazarek, mam książki i inne rzeczy, ale brakuje mi czasu, żeby się za to zabrać. Zrobiłabym chociaż w części dla Suzanki.

Posted

Wyróżniłam ogłoszenie Suzi na olx.

Mam nadzieję, że w końcu zobaczymy pozytywny efekt tych ogłoszeń :loveu:

Napisałam też do p. Żanety z czasopisma Przyjaciel Pies w sprawie zamieszczenia ogłoszenia Suzi. Mam nadzieję, że się uda :)

Posted

Nie znam się na robieniu banerków, ale tak na szybko zrobiłam coś takiego dla Suzanki:

16248792113453144073.jpg

Problem w tym, że ten obrazek jest wielki, a kody do wstawiania miniaturek mi nie działają :( Próbowałam już z kilku stron wrzucać i ciągle nie wchodzą :(

Chciałabym mieć Suzi w banerku...

Posted

Skopiuj ten mój banerek. On juz ma podlinkowany wątek Suzi. Potem idz do moje ustawienia-sygnatura i go wklej :)

Niestety dogo nie chce współpracować więc stworzyłam coś innego na tę okazję... :nonono2:

Posted

Hmmm hmmm to dziwne, u mnie to działa normalnie po staremu :) spróbuj może jeszcze raz. Tylko dobrze zaznacz ten banerek z mojego podpisu (musi się tak podświetlić na niebiesko i wtedy daj kopiuj).

Posted

Dziękuję za ogłoszenia i piękny banerek dla Suzi - spróbuję zaraz wstawić do siebie.
I yucca za wpłatę 50 zł :) Tym sposobem mamy całą kwotę na hotelik za październik :)