Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy można prosić o zaglosowanie w sierpniu w KRAKVECIE na FUNDACJĘ Nero ? Fundacja starala się o karmę w lipcu ale się nie udało, teraz robi drugie podejście. Link do Krakvetu w mojej sygnaturce.

Posted

[quote name='barb']Czy można prosić o zaglosowanie w sierpniu w KRAKVECIE na FUNDACJĘ Nero ? Fundacja starala się o karmę w lipcu ale się nie udało, teraz robi drugie podejście. Link do Krakvetu w mojej sygnaturce.[/QUOTE]

Dzięki za link, zagłosuję :)

Posted

gluchypies napisał(a):
Zaglądam do mojej kochanej Suzanki. Zastanawiam się, czy przypadkiem Suzanka nie mieszka gdzieś blisko mojej trasy urlopowej nad morze... :)

W Zwierzyniu - na pewno cieszyłaby się z odwiedzin :)

Posted

U Suzanki cisza. Po opłaceniu hoteliku za wrzesień zostało jej tylko 1,30 zł na plusie :( Prosimy o wsparcie. Ze względu na wyjazd uruchomię jakiś bazarek dopiero w październiku.

Posted

Nie podejmuję się teraz robić bazarków, dogo jest po prostu straszne :( nie mogę się odnaleźć, mam problem z rozliczeniem aktualnego bazarku, nie można wysyłać pw, usuwać nieaktualnych wątków ze subskrypcji, straszne jak dla mnie :( Jak się troszkę dogo ustabilizuje to coś pomyślę. Prześlij mi kochana nr konta to coś podrzucę dla Suzanki. Jeśli nie dałoby rady na pw to puść na maila:  anetta-jurek@wp.pl

Posted

Nie podejmuję się teraz robić bazarków, dogo jest po prostu straszne :( nie mogę się odnaleźć, mam problem z rozliczeniem aktualnego bazarku, nie można wysyłać pw, usuwać nieaktualnych wątków ze subskrypcji, straszne jak dla mnie :( Jak się troszkę dogo ustabilizuje to coś pomyślę. Prześlij mi kochana nr konta to coś podrzucę dla Suzanki. Jeśli nie dałoby rady na pw to puść na maila:  anetta-jurek@wp.pl

ciocia w "moja zawartość" masz wszystkie wątki na jakich pisałaś - to jak sie zastanowic duże ułatwienie, bo przelatujesz te wszystkie strony  - a to idzie szybko naprawdę - i jak coś Cię interesuje wchodzisz na wątek - najlepiej otwierajac nowe okno by cały czas pozostać na tych otwartych subskrypcjach i wciskasz "sledź temat" wtedy będzie on w lubianej subskrypcji i jak juz to wszystko skompletujesz to tylko tam zaglądaj, a jak bazar sie skończy i go nie chcesz, to przetajesz śledzic i nie mam go juz w "lubianej zawartości"

Posted

Dziękuję Olena :) Ja cały czas myślałam, że ta "moja zawartość" to subskrypcje, i byłam załamana, że nie mogę nic wyrzucić. To teraz muszę zrobić porządek w "śledź temat" bo śledzę ich wiele ale nie wiedziałam do czego to służy :) technologiczny ignorant ze mnie, nie lubię zmian :)