barb Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 [quote name='koelka']Dawno nie byłam - zabrakło czasu. Też postaram się sprawdzić, odświeżam tylko ogłoszenia i nic :( Też nie mam ostatnio odzewu na ogloszenia psiakow, ktore ogłaszam. :shake: [quote name='gluchypies']A czy na olx Suzi ma wyróżnione ogłoszenie? Spróbuję sklecić dla niej dzisiaj nowy tekst i zrobić ogłoszenie z wyróżnieniem :) Czy mogę na Kraków? edit: zrobiam ogłoszenie, tekst na szybcika sklecony, ale może kogoś fotki urzekną... Suzi jest taka piękna i urocza... Serce mi płacze, że nie mogę jej dac domku ani że nikogo nie znam, kto by ją chciał... KLIK Wyrożnione ogłoszenie zawsze szybciej "wpadnie w oko". Trzymam za to kciuki. Quote
gluchypies Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 barb napisał(a): Wyrożnione ogłoszenie zawsze szybciej "wpadnie w oko". Trzymam za to kciuki. Trochę mało odsłon, jak na wyróżnione ogłoszenie :( Ale nic to, nie poddajemy się!!! Quote
Gusiaczek Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Nie można się poddawać, nadzieja umiera ostatnia Suzi będzie miała swój domek, na pewno! :) Quote
koelka Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 (edited) Dziękuję za wyróżnione ogłoszenie dla Suzi - super. Tylko telefonu na razie 0 :( Ale nie tracimy nadziei... Uzupełniłam rozliczenie Suzi, mamy + 7,35 zł. Edited May 26, 2014 by koelka uzupełnienie Quote
gluchypies Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 koelka napisał(a):Dziękuję za wyróżnione ogłoszenie dla Suzi - super. Tylko telefonu na razie 0 :( Ale nie tracimy nadziei... Uzupełniłam rozliczenie Suzi, mamy + 7,35 zł. Ktoś odsłonił nr tel w ogłoszeniu Suzi przed chwilą, ale to pewnie Ty Elu... Quote
barb Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Fajne zdjęcia, super tekst i świetny tytuł .:lol: http://olx.pl/oferta/najslodsza-ze-slodkich-suzi-cukiereczek-CID103-ID5ZItL.html Udostepniacie to ogloszenie na Fb ? Quote
gluchypies Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 [quote name='barb']Fajne zdjęcia, super tekst i świetny tytuł .:lol: http://olx.pl/oferta/najslodsza-ze-slodkich-suzi-cukiereczek-CID103-ID5ZItL.html Udostepniacie to ogloszenie na Fb ? Dzięki :) ja udostępniłam u mnie na FB psim, ale jak możesz przesłać dalej, to będzie super! :) Quote
barb Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 gluchypies napisał(a):Dzięki :) ja udostępniłam u mnie na FB psim, ale jak możesz przesłać dalej, to będzie super! :) Udostepnię w swoim profilu, jak wrócę do domu :lol: Quote
gluchypies Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 barb napisał(a):Udostepnię w swoim profilu, jak wrócę do domu :lol: dzięki :loveu: Ja udostępniłam u siebie ponownie. Quote
barb Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 barb napisał(a):Udostepnię w swoim profilu, jak wrócę do domu :lol: Suzi udostępniona Quote
gluchypies Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 barb napisał(a):Suzi udostępniona Dziękujemy! :) Quote
gluchypies Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Elu, został wzięty telefon do Suzi na olx :) Mam nadzieję, że ktoś zadzwoni. Quote
barb Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 gluchypies napisał(a):Elu, został wzięty telefon do Suzi na olx :) Mam nadzieję, że ktoś zadzwoni. Trzymam kciuki.:lol: Dzis pojechal do domu Bart z mojego podpisu :lol: Mam nadzieję, że i do Suzi los się uśmiechnie. :lol: Quote
Gusiaczek Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Sunieczko, bardzo trzymam kciuki za ciebie cierpliwości Suzi - domek cię wypatrzy na pewno! Quote
barb Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 http://olx.pl/oferta/najslodsza-ze-slodkich-suzi-cukiereczek-CID103-ID5ZItL.html Udostępniajmy Suzi jeśli możemy. Quote
gluchypies Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 [quote name='barb']Trzymam kciuki.:lol: Dzis pojechal do domu Bart z mojego podpisu :lol: Mam nadzieję, że i do Suzi los się uśmiechnie. :lol: Cieszę się szczęściem Barta! Też liczę na to, że i Suzi w końcu trafi na tych jedynych ludzi :) [quote name='Gusiaczek']Sunieczko, bardzo trzymam kciuki za ciebie cierpliwości Suzi - domek cię wypatrzy na pewno! Trzymajmy kciuki, na pewno się przydadzą! [quote name='barb']http://olx.pl/oferta/najslodsza-ze-slodkich-suzi-cukiereczek-CID103-ID5ZItL.html Udostępniajmy Suzi jeśli możemy. Będziemy wdzięczne za udostępnianie Suzanki :) Quote
barb Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 gluchypies napisał(a): Trzymajmy kciuki, na pewno się przydadzą! Będziemy wdzięczne za udostępnianie Suzanki :) Przed chwilką znowu udostępniłam. Quote
gluchypies Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 barb napisał(a):Przed chwilką znowu udostępniłam. Super, ja też ją udostępnię ponownie. Quote
barb Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Jaka jest sytuacja finansowa Suzi ? Nie mogę się jakoś połapać w rozliczeniu. Czy faktycznie - tak jak w tytule dług rośnie ? Quote
gluchypies Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [quote name='barb']Jaka jest sytuacja finansowa Suzi ? Nie mogę się jakoś połapać w rozliczeniu. Czy faktycznie - tak jak w tytule dług rośnie ? + 7,35 zł na dzień 27.05.2014 to jest aktualny stan jej konta. Suzi cały czas balansuje na granicy długów niestety :-( Quote
barb Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [quote name='gluchypies']+ 7,35 zł na dzień 27.05.2014 to jest aktualny stan jej konta. Suzi cały czas balansuje na granicy długów niestety :-( Mialam kiedyś numer konta, czy to ten ? [quote name='koelka']Dziękuję :) Pieniążki dla Suzi można wpłacać z konto: 14 1020 1967 0000 8002 0106 1100 Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt OTOZ "ANIMALS" Inspektorat w Barlinku z dopiskiem "DLA SUZI"[/QUOTE wyslę chociaz malutki grosik. Quote
gluchypies Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Tak, ewentualnie można wpłacać bezpośrednio do koelki, bo z konta stowarzyszenia są wyciągi raz na miesiąc. Quote
Recommended Posts