Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy'][IMG]http://www.best-zakupy.pl//components/com_virtuemart/shop_image/product/resized/Kapcie_wacek_4d789a7399bc1_170x170.jpg[/IMG]Aga kup sobie takie kapcie :)[/QUOTE]

ej zajebiaszcze :diabloti: jutro ide takich poszukac :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Bo Ty tu rzadko zaglądasz :diabloti:[/QUOTE]

buahahaha:diabloti:

[IMG]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/cea7d4ebaedb6b6fb46fbd2db996603a.jpeg?1310920447[/IMG]

Posted

[QUOTE][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Chłopak odprowadza swoją [/FONT][/COLOR][COLOR=#008000][B][U]dziewczynę[/U][/B][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana] do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]- Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]- Tutaj?! Jesteś nienormalny.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]- Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]- Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]- Ale to tylko "laska", nic więcej... kobieto...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]- Nie, a jak ktoś będzie wychodził...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]- No dawaj nie bądź taka...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]- Powiedziałam Ci że nie i koniec![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]- No weź, tu się schylisz i nikt Cię nie zobaczy, głupia.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]- Nie![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]- Tata mówi że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobię. A jak nie, to tata mówi, że zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego domofonu bo jest k*****a 3 rano![/FONT][/COLOR][/QUOTE]

hahahaha:evil_lol:

Posted

[QUOTE][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Przychodzi facet do lekarza i mówi, że łokieć go boli, a ten kazał mu oddać mocz do analizy. [/FONT][/COLOR][COLOR=#008000][B][U]Facet[/U][/B][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana] się wkurzył, więc zmieszał mocz swój, żony, córki z olejem silnikowym. Po dwóch dniach przychodzi po wyniki:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]- I co, panie doktorze?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]- Proszę pana, pańska córka jest w ciąży, żona pana zdradza, olej w pańskim samochodzie nadaje sie tylko do wymiany a pan niech przestanie walić kona w wannie to pana łokieć przestanie boleć![/FONT][/COLOR][/QUOTE]

:diabloti:

Posted

[QUOTE][COLOR=#000000][FONT=Verdana]Pewnej kobiecie nie żyło sie dobrze, bo z jej mężem nie uprawiała seksu (jedynie raz na rok) Postanowiła zmienić swoje życie udając sie po rade do seksuologa. Ten poradził jej, żeby przed przyjściem męża z pracy założyła seksowna bieliznę i miniówkę. Tak tez zrobiła...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]ubrała seksowna bieliznę i miniówkę i czeka na męża. Kiedy mąż otwiera drzwi stoi w przedpokoju napalona i mówi:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]-zdejmij ze mnie te szmaty!-mąż normalnie wiesza tylko marynarkę na wieszaku. Żona zaniepokojona ale mówi dalej:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]-Drżyj ze mnie te łachy!- mąż zdjął jej miniówkę i bieliznę aż została nago i mówi:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]-A teraz mnie w******l![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]Tak więc mąż otwiera drzwi i mówi:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]-W********J!!!!!!!!!!![/FONT][/COLOR][/QUOTE]

hahahaha:evil_lol: