*Magda* Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 ale jakieś wspólne są , jest żólta i przypomina banana :P Zmień delera, bo ja nie wiem gdzie Ci ta gumka przypomina banana :eviltong: Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Zmień delera, bo ja nie wiem gdzie Ci ta gumka przypomina banana :eviltong: coś Ty jestem na detoksie wiec na razie kurier nie zarabia :P no jak gdzie , wszedzie :P Quote
Małgonia Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Banan jak nic! bez skórki. :D znaczy kawałek zwisa :D Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Banan jak nic! bez skórki. :D znaczy kawałek zwisa :D :cool2: Magda się nie zna , pewnie w Niemczech mają inne banany :P Quote
*Magda* Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Banan jak nic! bez skórki. :D znaczy kawałek zwisa :D :cool2: Magda się nie zna , pewnie w Niemczech mają inne banany :P Inne, inne, bo u nas banany nie zwisają, tylko stoją sztywno :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Inne, inne, bo u nas banany nie zwisają, tylko stoją sztywno :evil_lol: kolejny powód dla którego muszę Cię kiedyś odwiedzić :D Quote
*Magda* Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 kolejny powód dla którego muszę Cię kiedyś odwiedzić :D Tych powodów już jest mnóstwo, a Ciebie jak nie było tak nie ma :mad: :eviltong: Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Tych powodów już jest mnóstwo, a Ciebie jak nie było tak nie ma :mad: :eviltong: No i jak na razie nie będzie , mam na razie misje do wykonania w Polsce :P Quote
łamAga Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Recommended Posts